Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb meerdere adviseurs gesproken. Maar bij de adviseur van De Hypotheker Leidschendam wist ik meteen dat deze het voor mekaar krijgt. Onwijs tevreden.
Beveelt niet aan
3 September 2026
Rivesh
Den haag
Wat een deskundigheid en zo fijn zaken doen. Altijd vriendelijk en geduldig. Zeer goed bereikbaar voor alle vragen. Ik raad het iedereen aan. Het heeft mij enorm geholpen en ontlast. Mijn complimenten voor alle medewerkers van de Hypotheker Leidschendam!!
10 August 2026
Bea
Voorschoten
Vriendelijk, snel, accuraat en altijd bereikbaar.
6 November 2025
Steffen
Leidschendam
Wij zijn in Leidschendam geholpen door Jan-Henk. Een hele aardige, rustige en kundige man die ons geweldig goed heeft geholpen.
26 October 2025
Jo
Leidschendam
Bij de aankoop van mijn huis kon ik gelukkig rekenen op de professionaliteit van Jan-Henk Willemse en zijn collega's. Ook dit keer beviel alles bijzonder goed.
14 July 2025
Jeroen
Zoetermeer
Wij zijn zeer tevreden over de ondersteuning en services die wij hebben gekregen van Jan Henk Willemse en collega’s , de Hypotheker Leidschendam voor het verkrijgen van onze hypotheek.
13 February 2025
Peter
Leidschendam
Rustige fijne omgeving met goed deskundig advies
14 July 2023
Peter
Leidschendam
Great experience with the whole process of Hypotheek arrangement. My hypotheek advisor Jan Henk Willemse was very helpful and provided me with all the information in clear and professional way.
14 January 2023
Natalya
LEIDSCHENDAM
Geen onduidelijkheid, open en eerlijk gesprek. Dit is de 2de keer dat we via de Hypotheker hypotheek afsluiten en met dezelfde adviseur.
26 December 2022
Ben
Zoetermeer
Goed geadviseerd, er werd naar ons geluisterd en er waren altijd opties, van goedkoper naar iet wat duurder. Goede service, altijd snel geholpen als we vragen hadden, en afspraken waren altijd op tojd wat ik zelf enorm waardeer
14 September 2022
Nicky
Leidschendam
Van begin tot einde tot in de puntjes begeleid door Jan-Henk bij de aankoop van onze (nieuwbouw)woning. Alle opties, mogelijkheden, kansen en risico’s zijn behandeld. Het voelt veilig om ons over dit soort bizarre bedragen te laten adviseren bij Hypotheker Leidschendam
24 August 2022
Pim
Top-ervaring!
14 July 2022
Robin
Voorburg
Ik ben zeer prettig geholpen met duidelijke uitleg. Er is gekeken naar onze wensen!
25 May 2022
Ria
Leidschendam
We zijn van begin af aan heel goed geadviseerd door de adviseur Jan Henk Willemse, en ook met ondersteuning van de receptie. We zijn zeer tevreden klanten. Je kan bij hen altijd met vragen terecht. Alles wordt duidelijk uitgelegd...deskundig, betrokken, klantvriendelijk en ervaren. Heel fijn in toch een ingewikkeld proces om een goede hypotheek te kiezen met alle administratieve regeldingen die daarbij komen komen kijken. Mvg Carla Bisser en Harm de Graaf
9 May 2022
Carla Visser
Leidschendam
Vriendelijke dame en ze toonde interesse in de klant. Dat gaf ons een prettig gevoel in het hele proces
17 March 2022
Arthur van der Zijden
Zoetermeer
Goede uitleg, vriendelijke dame, veel mogelijkheden en korte lijnen door kleine vestiging. Je wordt als persoon behandeld en bent dus geen nummer of een van vele klanten. Absoluut geen tijds druk tijdens de gesprekken.
7 February 2022
Arthur
Leidschendam
Een erg vriendelijke behandeling op kantoor door de adviseur. Alle stappen werden duidelijk doorgenomen en bij herhaaldelijk contact opnieuw toegelicht dan wel uitgelegd. Alleen leek het er op dat steeds de nadruk gewezen op t feit dat mijn partner al woningeigenaar was en ik niet. Enig minpunt is dat men over het hoofd zag dat een opstalverzekering verplicht was. Toen wij na verloop van tijd vroegen of deze verzekering van toepassing was werd er geschakeld. Wat overigens zonder problemen verliep.
8 December 2021
S.
Leidschendam
Afspraken gemaakt op tijden welke ook ons zeer goed uit kwamen, ook in de avonden. Alle beloftes waar gemaakt , en ons deze netjes volgens afspraak door gemaild.
11 September 2021
Adrianus. J.P.
Den Haag
Van begin tot eind goede en fijne begeleiding gekregen. Ook goef advies gekregen gedurende het hele traject en als wij vragen hadden konden wij deze ook altijd stellen. Kortom super! Het zijn toppers!
19 May 2021
A
Leidschendam
Ik ben onwijs goed geholpen en begeleid met de hypotheek aanvraag.
14 April 2021
Sjors
Leidschendam
Men nam zeer de tijd , alles werd goed en eerlijke ratelde, voelde geen haast of druk..super fijn Alles digitaal aanleveren moet tegenwoordig maar dat vind ik wel een gedoe..gelukkig dacht en hielp men mee.
24 March 2021
Monique
Zoetermeer
Ik werd heel goed bijgestaan en ik had mijn hypothek binnen een week klaar !
4 January 2021
Marcela
VOORBURG
Mijn ervaring met De Hypotheker in Leidschendam kan ik niet anders beschrijven dan zeer positief. Jan Henk en het team hebben mij vanaf het begin uitstekend begeleid met de verkoop en aankoop van mijn oude appartement en nieuwe woning. Ook hebben zij een belangrijk aandeel in het vinden van de juiste makelaar voor mij, nl Marco Sark van Fastgoed Makelaars. Bij deze alsnog bedankt.
12 August 2020
Wim
Mennink
Mijn adviseur, Henk heeft goed mee gedacht en heeft in mijn optiek het onderste uit de kan weten te halen.
22 January 2020
Damien van Herk
pijnacker
Snelheid, vriendelijkheid, begrijpelijk, deskundig en accuraat zijn naar mijn mening de passende sleutelwoorden voor het optreden van onze hypotheekadviseur.
30 March 2018
Guus