5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Zeer prettig en goede uitleg, iemand die meedenkt met de klant.
21 December 2017
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 37 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Zeer prettig en goede uitleg, iemand die meedenkt met de klant.
21 December 2017
PJ
Leiden
Een fijne gesprek gehad, goed en duidelijk ingelicht!
8 December 2017
Janet
Leidschendam
Ik heb nu voor de derde keer een ander huis gekocht. De documentatie die hiermee gepaard gaat vind ik onvoorstelbaar; het lijkt op terreur van de de banken en ook de overheid doet er dapper aan mee. Ik zou er dit keer zonder hulp van de hypotheker niet uit zijn gekomen. De hulp verdient alle lof!
26 November 2017
F.C.
VOORBURG
Super fijn persoonlijke contact. Gericht en duidelijk advies. Alle medewerkers super klantvriendelijk. Super!! Compliment voor het hele team en special voor adviseur Angelique Sweelsen
15 September 2017
Natascha
Zoetermeer
Zeer prettig gesprek met deskundig adviseur. Duidelijk toekomstplaatje.
12 September 2017
Harm
Leidschendam
Heldere uitleg, neemt de tijd voor je. Zeer tevreden over het advies!
20 August 2017
Paula
Zoetermeer
Voor een hypotheekaanvraag moest ik een volledige opgave doen van mijn inkomsten, i.e. mijn pensioen. Mijn pensioen gegevens waren niet direct schriftelijk beschikbaar. Ten tijde van mijn pensioenering aanvang lag ik enige maanden in een ziekenhuis vanwege een motor ongeval. De Hypotheker was heel behulpvaardig en geduldig met uitleg en advies over wat een hypotheekverlener aan officiële documenten nodig heeft. Dit in tegenstelling tot sommige banken, die of aannamen dat ook een leek op de hoogte moest zijn, of gewoon geen geduld of expertise hadden voor een goede uitleg. Het kostte mij enige tijd, omdat ik deze documenten van verscheidene pensioenfondsen moest opvragen. Uiteindelijk is de hypotheek aanvraag en -toekenning goed gekomen.
3 August 2017
P.E.
Leidschendam
Kan deze hypotheker bij iedereen aanbevelen. Weet nu waar ik aan toe ben, is allemaal helder nu. Op internet kom je er echt niet uit!
13 July 2017
Sandra
Leidschendam
Zeer prettige "samenwerking", er is goed geluisterd naar mijn wensen. Enige minpuntje: het vele mailverkeer met pdf bestanden die ik zelf niet vanaf mn mobiel kon invullen( bij een scheiding heb je niet direct alle "hulpmiddelen" bij de hand).
Brigitte
Voorburg
Brigitte
Voorburg
Goede dossierkennis en goede adviezen.
John
Pijnacker
We wilden wat weten over ons huis en kregen een goede uitleg.
11 March 2017
Ton & Patricia