Helder advies en de adviseur denkt mee vanuit de klant
Prettig in de omgang en reageert vlot en " to the point" op vragen. We hebben vol vertrouwen een keuze kunnen maken o.b.v. zijn advies.
27 October 2020
Review overzicht
27 October 2020
F.
Zuidwolde (Dr)
Vanwege de vakantie met verschillende hypotheekadviseurs gesproken, maar bij allemaal een heel goed gevoel. We zijn heel goed geholpen en zullen de hypotheker zeker aanbevelen
21 September 2020
zeer goed
1 September 2020
Gert Oosterveld
Alteveer
Zeer deskundig en vriendelijk.
7 June 2020
Henk
Stadskanaal
Fijne mensen , tenminste die mij geholpen heeft ...de rest weet ik niet
15 March 2020
Henk
Onstwedde
Komt afspraken na en neemt de tijd de situatie te bekijken en een goed advies te geven
17 January 2020
Rene
Stadskanaal
neemt ook de belangen van de client mee in zijn advies. dus niet alleen op zijn verdiensten gefocust.
27 December 2019
wim
STADSKANAAL
Kom al jaren bij de hypotheker in Stadskanaal. Ze komen hun afspraken na, zijn zeer kundig en de fijne menswaardige benadering maakt dat ik elke keer weer de keuze maak om juist daar heen te gaan.
5 August 2019
Mevr. Botma
Haren
Hypotheek veranderd ivm lage rente. Daarbij op jullie advies hypotheek verhoogd voor een nieuwe keuken. Dus nu een nieuwe keuken rijker en de maandlasten zijn ook nog omlaag gegaan.
30 June 2019
Willeke
Stadskanaal
Betrouwbare en ervaren adviseur. Zoekt verder dan alleen naar de voor de hand liggende mogelijkheden.
3 February 2019
Gerda
Ter Apel
31 January 2019
Esther
Stadskanaal
Super duidelijke uitleg, wordt goed meegedacht welke keuzes te maken, nazorg echter een puntje.
30 January 2019
anoniem
Geweldige service, staan met alles voor je klaar! Zeer tevreden
30 January 2019
Petra
Winschoten
Tot nu toe één van de beste adviseur die ik ken.
4 May 2018
Daniel
Alteveer
Zeer tevreden.
21 December 2017
Rene
Valthermond
Goede en vriendelijke uitleg. Adequaat. zeer meedenkend.
21 December 2017
Jan
Musselkanaal
Goed geholpen bij ingewikkelde aanvraag
7 December 2017
Wubbe
Vlagtwedde
Top team, prettig om mee samen te werken.
31 October 2017
Pepijn
Stadskanaal
Geduldig en vriendelijk. Uiteindelijk resultaat waar we om gevraagd hebben.
30 October 2017
anoniem
zeer vakkundig en goede dienstverlening,
30 October 2017
Richard
Musselkanaal
Zeer goede ervaring met De Hypotheker in Stadskanaal. Bij het introductiegesprek hadden wij direct al een goed gevoel. Eric wist alles helder aan ons uit te leggen. Hypotheekaanvraag verliep vlekkeloos. Dankzij de Hypotheker hadden wij het eerder rond dan verwacht!
27 October 2017
Joep
Emmer-Compascuum
Erg vriendelijk, we zijn erg blij met hoe het allemaal geregeld is. Fijn dat er ook met je meegedacht wordt!
6 September 2017
Marleen
Klazienaveen
Veel kennis en ervaring,éen denkt goed mee in de situatie. Vandaar dat we ook voor de aankoop van onze volgende woning zeker weer bij adviseur E Herben terug komen.
31 August 2017
Y