Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Duidelijk en begrijpelijk, klare taal
20 July 2026
hmd Braam
2E EXLOERMOND
Kan niet anders zeggen. Ze helpen je met alle vragen en alles is op en top geregeld. Dank je voor jullie hulp.
31 October 2023
Henrike van dam
Nieuw-Buinen
Correct, snel en informatief.
8 August 2023
Jaap
LEEUWARDEN
Geweldig. Ik kon met alle vragen hier snel terecht, contact was zeer goed. En dankzij hun nu lekker genieten van ons nieuwe huis.
8 August 2023
Patrick
Stadskanaal
Geholpen door Eric die alle tijd voor je heeft en deskundig en transparant advies geeft.
19 July 2023
Arjan
Stadskanaal
Ik was eerst van plan ‘gewoon’ bij m’n bank de hypotheek te regelen. Ben blij dat ik naar de Hypotheker ben gegaan. Eric heeft me veel geregel en stress uit handen genomen!
2 July 2023
Jolanda
Drouwenermond
Net als in het verleden positieve ervaring
27 June 2023
Detty Polhuis
Nieuw-Buinen
7 June 2023
Hilde
Annen
Prettig geholpen. Alles was snel geregeld.
6 June 2023
Betty Kingma
Stadskanaal
Eerste huis gekocht en hierbij geweldig goed geholpen door Erik, dank hiervoor.
5 June 2023
C.
musselkanaal
Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden. Prima en snel overstap kunnen maken naar andere hypotheek verstrekker.
27 May 2023
Jan
Nieuwediep
Vriendelijke mensen, je wordt goed te woord gestaan. En ze nemen de tijd voor je.
20 April 2023
R.
Stadskanaal
Met veel enthousiasme ontvangen en geholpen door de Hypotheker in Stadskanaal. We werden van de eerste t/m de laatste minuut uitgebreid voorgelicht omtrent de mogelijkheden.
18 April 2023
Henk
Nieuwediep
Ik ben niet zo van het schrijven van een recensie, maar voor deze keer dan maar. De hulp was goed, vaktermen prima vertaald in "Jip en janneke'' taal. Af en toe een probleempje in de 6 weken van overdracht, maar wij hadden ook geen doorsnee financiering constructie. En koffie was lekker ook wel belangrijk.
15 January 2023
Vincent
Stadskanaal
Fijne en duidelijke communicatie. Neemt de tijd voor je en zorgt dat alles duidelijk is/wordt. Zeer tevreden!
7 October 2021
Erika
Stadskanaal
Duidelijke uitleg ,vriendelijke benadering ,komen afspraken na en ze denken met je mee.
1 May 2021
G.
Winschoten
Wij zijn zeer goed geholpen met zijn ervaring ging het uitstekend
12 April 2021
P.
Onstwedde
Duidelijk, behulpzaam, vriendelijk, laagdrempelig.
10 April 2021
A.
Gasselternijveenschemond
Hebben voor de lokale hypotheker gekozen om de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Een alternatief zou zijn geweest bemiddeling door de Ver. van Artsen Automobilisten. Hiervan afgezien om bovenstaande reden. Zijn vlot en adequaat geholpen. Kost wat, (misschien niet de goedkoopste optie) maar dan heb je ook wat.
27 January 2021
Y.M.
Stadskanaal
Hierbij wil ik Eric en zijn team ontzettend bedanken voor de goede service die ze hebben verleend om mij te helpen met de financiering van de aankoop van mijn 1e woning!
27 January 2021
Jan
Nieuw Buinen
De adviezen waren helder en duidelijk. Afspraken werden heel goed nagekomen.
20 January 2021
MECA Voetel
BAD NIEUWESCHANS
Een uitstekende advies en uitleg gekregen. Alles hierna prima geregeld.
19 January 2021
Klaas
Sellingen
Geen toevoeging verder. Maar wel van U: dit veld is verplicht????
15 January 2021
M.
Nieuw buinen
Snelle reactie op vragen goede uitleg. Erg tevreden.
1 December 2020
K.
Stadskanaal
Er wordt met je mee gedacht kreeg alle opties mee op papier. Had bij het eerste gesprek direct een goed gevoel.
24 November 2020
Erik