Duidelijk en to the point

Duidelijke uitleg voor nu en ik ben enigszins gerustgesteld omtrent mijn kansen n.a.v. de redenen die mij zijn gemeld door de werkgever. Zojuist mijn leidinggevende teruggebeld en er staat en afspraak op dinsdag 11 juni op het hoofdkantoor in het bijzijn van een H.R. functionaris. Vraag me af of ik voorafgaand aan dat gesprek nog advies nodig heb. Er komt een gespreksverslag van de ontslagaanzegging mijn kant op.

Vriendelijk en deskundig

Hartelijk dank voor het vriendelijk doorverwijzen en het deskundig advies.

• Communicatie

Vriendelijk, correct en goede service!

Het is prettig dat er bij het eerste contact direct een dossier wordt aangemaakt, in de mail ontving ik na het eerste gesprek een refnr. Bij een tweede keer bellen hadden ze de juiste gegevens gelijk paraat. Dit voorkomt dat ik meerdere malen hetzelfde verhaal moet vertellen. Dat is fijn. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Er werd een doorverwijzing naar een advocaat/juridisch bureau geregeld.

• Communicatie

Een hele goede service verleent

Ondanks dat ik onwijs nerveus en emotioneel was, bracht Linda veel rust en kalmeerde me. Harstikke bedankt

• Communicatie

erg vriendelijk, kordaat, en professioneel

Ik had via de website een email gestuurd en kreeg direct antwoord dat het beter was om even te bellen. Dit heb ik een week later pas gedaan en na het doorgeven van het dossiernummer werd ik gelijk goed en vriendelijk geholpen en er werd een mediator voor mij gezocht. Ik hoop dat de vervolg afspraak met mediator net zo fijn zal verlopen.Het doet me goed dat als je al zo veel aan je hoofd heb mensen zijn die met je meedenken.

• Communicatie

Goed, professioneel en vriendelijk gehopen

Zeer adequate

Duidelijke en heldere antwoorden. Vriendelijk en meedenkend. Direct bericht ontvangen.

goed en vriendelijk advies

deskundig advies... alleen misschien iets te gehaast aan de telefoon... maar misschien was t erg druk...

• Communicatie

Goede duidelijk en rustig uitleg en advies.

Prettig, vriendelijk.

Prettig, werd op een rustige manier te woord gestaan.

• Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Prima!

Prima inhoudelijke reactie, mooi op tijd en op een hele vriendelijke duidelijke manier. Enige (kleine) puntje is dat het gesprek ietwat snel de neiging had om er een punt achter te zetten. Wellicht goed om aan het eind van het gesprek een checkvraag te stellen...'is het duidelijk'...'heeft u verder nog vragen'..

• Communicatie

Concreet en duidelijk advies.

Ik wist niet wat mijn rechten waren en wat voor mij de beste oplossing zou zijn. Nu weet ik dat wel.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.