helaas geen goede match

helaas een slechte match. ik zit in een onveilige situatie met een moeilijke en pijnlijke geschiedenis. en ja, ik ben in spreekstijl uitgebreid. tegelijk zegt mijn spreekstijl echt niet alles, en heb ik gewoon concrete vragen en doelen. tot mijn spijt reageerde de adviseuse vooral op mijn spreekstijl met ongevraagde adviezen, inspelen op de risico’s ervan etc, en niet op de vragen en doelen die ik had met het gesprek. helaas lukte het ook niet om dit wat bij te sturen, dus was voor mij teleurstellend gesprek. grappig genoeg belde ik daarna (dan toch maar) univé van mijn rechtsbijstand verz, die heel slechte reviews cijfers hebben, en verdomd daar trof ik iemand die gelukkig wel uit de voeten kon met de combinatie van spreekstijl en moeilijke situatie, en mij advies gaf waar ik weer wat verder mee kan. zo zie je maar weer reviews zijn niet zaligmakend..

snel en accuraat geholpen

ik ben zeer goed en deskundig te woord gestaan door een vriendelijke dame die weet waar ze het over heeft.

• Communicatie

Helder, kundig, duidelijk en betrouwbare informatie in begrijpelijke taal uitgelegd.

Erg prettig telefoongesprek waarbij er snel antwoord kon worden gegeven op vragen die ik stelde. Er kon meteen een indicatie worden gemaakt en betreffende medewerker Marleen van Beek was erg behulpzaam en maakt een professionele indruk!

• Communicatie

Goede service en begripvol gesprek

Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren. Advies op maat.

Top ! Duidelijk

Alle twijfels worden duidelijk weggenomen door dit goede advies

Geruststellend en prettig

Zit momenteel in een rollercoaster en was blij even iemand te spreken die me gerust stelde en aan mijn kant staat.

Super service

Super fijn en rustig geholpen. Direct werd er een mail verzonden met alle info en welke advocaat ons ging helpen. Dank!

• Communicatie

Een heel fijn gesprek gehad met een medewerkster en ik ben heel fijn geholpen

Prettig duidelijk gesprek

Prettig gesprek Duidelijke tips Direct antwoord op vragen

uitstekend geholpen

helder en deskundig, empatisch

zinvolle informatie

Linda, die mij telefonisch te woord stond was nuchter, gaf goede informatie over mijn alternatieven en stelde mij gerust (ik zit in een wat vervelende situatie met mijn buren en haal mij misschien dingen in mijn hoofd die niet hoeven te gebeuren).

• Communicatie

Ik vind het prettig dat jullie deze service verlenen.

Ik was blij met de aard van de reactie maar ook met de snelheid ervan.

• Communicatie

Zeer netjes en met geduld geholpen

Ik voelde me gehoord .nette hulp.ook in alle rust gesproken en aan gehoord

Goed advies / nette behandeling

Goede uitleg die meteen goed te begrijpen was. werd op een keurige en nette manier allemaal uitgelegd.

Prima geholpen

Alleen telefonisch contact, maar alles is duidelijk uitgelegd.

• Communicatie

Adequate beantwoording van vragen etc.

Zeer POSITIEF!

Heldere en praktische uitleg

Heldere en praktische uitleg

• Communicatie

Goede service en duidelijke uitleg.

Kwam professioneel over

Goed advies

• Communicatie

Een duidelijk en verhelderend gesprek.

Ik ben zeer fijn te wordt gestaan door duidelijke en goede informatie. Zij namen de tijd voor mij.

Duidelijk en snel!

Antwoord op al mijn vragen en mogelijkheden uitgelegd voor eventuele hulp in de toekomst. Super.

aanvraag informatie

Bij een ontslagprocedure de hulp ingeroepen van de Nationale Adviesbalie B.V. Duidelijke intake en verwijzing naar competente partner

Behulpzaam en een Goede service

Gelijk geholpen binnen 1 uur terug gebeld en geholpen met advies

Prima geholpen en duidelijk

Fijne medewerker om mee te praten, duidelijk advies gegeven en waar ik op moet letten bij ontslag van mijn huidige werkgever.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.