Tevreden

Heel duidelijk en fijn gesprek.

Wordt snel teruggebeld.

Naar aanleiding van mijn vraag, werd ik correct geholpen en heb ik een advies gekregen waar ik wel wat mee kan. Dank

Duidelijk en snel

Ik heb de vraag via de site gesteld en nog dezelfde dag werd ik gebeld. Met een duidelijk antwoord. En mogelijkheid tot het vragen van meer informatie. Op een heel prettige manier.

Uitstekend geholpen

Zeer veel informatie en meer dan waar ik om vroeg. Erg prettige telefonist die met erg vriendelijk te woord stond.

• Communicatie

Mevrouw met prettige stem, luisterde aandachtig en handelde correct en adequaat

Helaas konden de advocaten mij niet helpen maar hebben mij wel een richting in gestuurd.

Snel, duidelijk en vriendelijk

Ik werd nadat ik de vraag de avond ervoor had gesteld al de volgende ochtend om 9 uur al teruggebeld. Ik ben vriendeljk en deskundig te woord gestaan met een helder antwoord op mijn vraag. Ik zal niet aarzelen om de Nationale Adviesbalie nog weer eens om advies te vragen mocht dt nodig zijn.

• Communicatie

Heel fijn gesprek en ik ben een stuk verder gekomen.

Heel fijn gesprek gehad met Mieke Blekman. Zij heeft mijn onrust voor een groot deel kunnen wegnemen. Ik weet nu wat mijn rechten zijn. Of het in de nabije toekomst nodig zal zijn om een advocaat in de arm te nemen weet ik op dit moment nog niet. Maar helaas kunt u mij daar niet bij helpen omdat ik noodgedwongen een toevoeging zal moeten aanvragen.

Zeer vriendelijk

Dat mijn vraag snel is beantwoord!

duidelijk verhaal

lieve dame ( Linda) aan de lijn, duidelijk, leeft mee en herkenning. even een fijn gesprek wat je op dat moment nodig hebt.

• Communicatie

Het gesprek vond ik pittig. Tikkeltje vooroordelend in het voordeel van expartner. Het advies over bovenwettelijk ww is verjaard bij loyalis. Ik moet bij APGplus zijn. Verder prima advies!

• Communicatie

een tien met een griffel!!!

Het was een verademing om op een rustige manier geholpen te worden door mw. M.d.B. die hele goede uitleg gaf over de vragen die ik had gesteld. Ook het geduld en de klantvriendelijkheid maakt dat ik zeker meer gebruik zal gaan maken van het advies van NAB. NAB is zeker aan te bevelen.

• Communicatie

Een zeer aardige mevrouw gesproken. En deskundigen advies gekregen.

prima contact

goed geholpen goed advies gegeven

• Communicatie

Er werd goed geluisterd en prettig advies gegeven waar ik iets mee kon

Zie boven staande tekst

• Communicatie

Vriendelijk en goed advies.

uitstekend

Zeer snel ,goed ,en vriendelijk geholpen..!!! dikke tien (zou eerst zeggen dikke tut

Goed & duidelijk advies

Het is een helder & duidelijk advies. Bedankt

Zeer goed. 👍

Heel goed geholpen en zeer vriendelijk.

• Communicatie

Prima advies en hulp gekregen.

Vriendelijk geholpen door een persoon met verstand van zaken.

• Communicatie

Aandacht, een heldere stem en gedachtengang!

In het gesprek weet Linda zorgvuldig de hoofdzaak uit mijn verhaal te filteren. Door enkele vervolgvragen te stellen wordt de situatie snel helder en ik kan verder stappen zetten. .

Fantastisch

Luisterend, to-the-point informatie, vriendelijk.

Sneele deskundige info

Werd snel terug gebeld met informatie waar ik wat mee kan

Direct goed advies

Marjan Hemeltjen was uiterst vriendelijk en correct om mijn vragen te beantwoorden.

• Communicatie

Professioneel, vriendelijk en inhoudelijk goed advies gegeven

Ik had vooraf al wat uitzoekwerk verricht maar er ontbrak nog een puzzelstukje. Deze is door het advies ingevuld waardoor ik een totaal beeld heb gekregen hoe de toekomst eruit zal zien en wat van de verschillende betrokkenen verwacht mag worden. Vanaf dat het kind 18 jaar is, studerend en zijn thuissituatie verandert is er niet een norm zoals de alimentatie bepaling bij echtscheiding. Veel zal in overleg moeten plaatsvinden met de betrokken partijen waarbij een mediator onafhankelijk advies kan geven.

Goede uitleg

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.