Goed advies

Duidelijk beknopt goed advies ontvangen.

• Communicatie

Prima en helder advies waar ik heel snel duidelijkheid heb gekregen.

• Communicatie

Goedemiddag Linda Dankjewel voor je peptalk had ik even nodig!! Ik heb je mail in goede orde ontvangen wel bij spam . Dankjewel nogmaals Met vriendelijke groet Yvonne Babel

Geweldige adviesbalie

Luid en duidelijk

snelle reactie

goede uitleg

• Communicatie

Prime contact gehad duidelijke taal

Ben zeer tevreden

• Communicatie

Keurig, snelle reactie en helder.

Ook voor het vervolg werd er gelijk meegedacht én naar gehandeld.

Snel en deskundig

Alinde belde binnen een half uur na insturen vragen terug, had goed gelezen en gaf duidelijke, gerichte adviezen: top!!

Goed geholpen

Goed geholpen en geadviseerd bij alimentatie innen.

ongelofelijk positief

door de mogelijkheid op de site vragen te stellen maak je de drempel laag, vervolgens ontvang je zeer snel reactie en hulp hoe te handelen, behulpzaam, vriendelijk, resultaatgericht

Duidelijk en helder antwoord

Goed, ze wist duidelijk het antwoord op mijn vraag.

• Communicatie

wel betrokken maar niet juridisch goed op de hoogte

Vriendelijke dame , maar niet voldoende juridisch op de hoogte, dat een caravan op een caravanpark niet wordt aangemerkt als roerend goed, maar dat er een uitspraak over is via NJ dat deze als onroerend wordt aangemerkt. Ik heb dit zelf opgezocht via NJ uitspraken. Jammer dat men dit dan niet weet. Verder wel een betrokken persoon, maar beetje moeizaam gesprek dat wel.Misschien toch wel een optie om bij de intake bijv. mensen neer te zetten die al een juridische basis hebben of studerend zijn.

• Communicatie

Een geruststelling dat meegedacht wordt

Het is prettig dat meegedacht wordt. Met een paar vragen is mijn probleem helder en krijg ik advies hoe verder

Deskundig en duidelijk advies

Positief

• Communicatie

Een goed en duidelijk antwoord op mijn vraag!

Snelle reactie gehad door middel van een telefoongesprek. Dit was een fijn gesprek over de situatie. Helaas is het niet mogelijk om te worden geholpen omdat je letterlijk "van een kale kip kun je niet plukken". Maar ik werd wel begrepen door de Sigrid.

heel fijn

heel vriendelijk en heel efficient. ik werd echt gehoord en er was duidelijk open aandacht en betrokkenheid

Right to the point

Ik wil een goed advocaat beter ver van het huis dan minder goed vlak bij thuis.

fijn dat jullie erzijn.

fijn dat u voor me bent. dank daarvoor

• Communicatie

Ik vind dat ik goed goed geholpen. Groete, m. issarti

• Communicatie

Vriendelijke dame met goed en eerlijk advies!

Goed gesprek. Eerlijk onafhankelijk antwoord op mijn vragen

Aardige vrouw

Aardige vrouw die me deskundig advies gaf.

• Communicatie

Direct iemand aan de telefoon die het snapt.

na twee keer overgaan een zeer kundig persoon aan de telefoon. Ik ben snel en goed geholpen.

Professioneel

De moeite genomen om diverse pogingen te doen mij telefonisch te bereiken.

• Communicatie

Deskundig en zeer duidelijk advies

Fijn contact. Medewerker is betrokken en denkt zeer goed mee.

• Communicatie

Fijn helder advies door een zeer deskundige dame.

Na een kort adviesgesprek over het betalen/verlagen van de door mij te betalen alimentatie voor onze dochter, heeft deze dame,na het aanhoren van mijn verhaal, mij in de goede richting gestuurd.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.