Erg vriendelijk

Er werd geluisterd naar mijn vraag en heb hierop goed advies gekregen. Erg vriendelijk te woord gestaan.

Duidelijk

Heldere duidelijke antwoorden

prima contact

Er werd duidelijk en in begrijpelijk Nederlands uitgelegd hoe of wat!

Zeer positief

Zeer positief. Vriendelijke en behulpzame gesprekken gevoerd en erg snel opgepakt door alle partijen. Nu maar hopen op een goede afloop.

Helder en informatief

Een prettig gesprek met een informatief karakter. Ik voelde me begrepen en kreeg het juiste advies omtrent mijn persoonlijke situatie.

Uitstekende service

Een dikke 10

prettig en duidelijk

Snel terug gebeld, duidelijk en eerlijk advies! Prettig gesprek gehad.

• Communicatie

Prima, duidelijk advies en uitleg betreffende mijn situatie.

Mevrouw heeft mij goed uitgelegd hoe mijn situatie eruit ziet en wat de wettelijke gang van zaken is. Hierdoor heb ik rust gekregen in mijn situatie.

• Communicatie

snelle reactie en duidelijk verhaal

Ik werd zeer snel terug gebeld en Sigrid heeft mij duidelijk verteld wat te doen

• Communicatie

Snel, duidelijk en een fijne ervaring.

Ik ben een stuk wijzer geworden en voel dat ik er niet alleen voor sta. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank!

• Communicatie

Duidelijk, helder, eerlijk en oprecht advies. Iets waar ik wat mee kan. Dank

Wat hierboven staat. Er werd geluisterd, er was aandacht, er werd doorgevraagd. Advies gegeven, gevraagd wat ik zelf in gedachten had. Kortom goed!

duidelijke uitleg gekregen

er werd goed geluisterd naar de vraag en ik kreeg een duidelijk antwoord en advies.

Snel en duidelijk geholpen

Met weinig woorden werd ik begrepen en is snel de juiste hulp voor mij ingeschakeld. De informatievoorziening is uitstekend en volledig.

Keurig

Keurig antwoord gekregen

Heel erg fijn!

Ik heb een heel fijn en geruststellend telefonisch contact gehad, er werd naar mij geluisterd en ik kreeg hele duidelijke antwoorden. Ook kreeg ik direct de beloofde mail toegestuurd. Ik zal zeer zeker (als het nodig is) gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.

Tevreden

Linda heeft mijn probleem goed geluisterd en zij maakt mij rustig, terwijl ik was kapot stress. Zij gaat mij verder helpen. Bedankt Linda.

Duidelijk

Zeer goed filterend communicatie vermogen van de medewerkster. Duidelijke uitleg. Geen emotie maar zakelijk volgens de wet. In mijn ogen tot nu toe uiterst deskundig en professioneel!

• Communicatie

telefonisch contact op terugbel verzoek. helderde uiteenzetting over consequenties van mijn geschets

rustige en heldere uitleg in een wat complexe vraag aangaande partner alimentatie bij het aangaan van nieuwe relatie. Erg duidelijk nu

• Communicatie

Prettige en vertrouwen gevende ervaring

Als leek op het juridisch vlak vind ik het toch lastig om mijn situatie uit te leggen en de juiste vragen te stellen. Dit telefonisch 1e contact was erg prettig, omdat ik me gehoord voelde en door de begeleidende vragen/opmerkingen viel het erg mee OM mijn situatie uit te leggen en de juiste vragen te stellen. Ik sloot af met een opgelucht gevoel en met nieuwe informatie.

Duidelijk en direct. Vriendelijk

Luisterend oor. Duidelijke en direct doorverwezen. Erg vriendelijk.

• Communicatie

Erg medelevend en begrip voor mijn situatie.

Ik ben blij dat jullie bestaan zo dat men weer hoop hebt op iemand met begrip. Hartelijk dank voor het snelle verwerken en advies.

Zéér goede ervaring

Ik ben heel netjes en vakkundig te woord gestaan.

Direct terug gebeld

Ik werd meteen terug gebeld en heb een duidelijk en deskundig advies ontvangen. Mijn probleem werd serieus genomen en er was veel aandacht voor mijn vragen.

Snelle en duidelijke antwoorden

Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en ze toonde interesse in mijn huidige situatie

Fijn gesprek, super advies

Een helder en duidelijk advies ontvangen. Een compliment voor de betrokkenheid en het inlevingsvermogen van Linda. Goede tips ontvangen.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.