Na aanvraag formulier ingevuld te hebben, binnen zeer korte termijn terug gebeld en ze hebben me door verwezen naar een advocaat.
Ik werd teruggebeld na een half uur. Het was een zeer prettig en verhelderend gesprek.
Zeer goed en duidelijk advies. Ook een zeer aardige dame aan de lijn gehad die mij goed geholpen heeft. Een aanrader!
Kreeg duidelijke en goede antwoorden/advies waar ik zeker iets mee kan.
nationale advies balie reageert snel, meestal binnen een half uur. Goed te woord gestaan en adequaat advies gegeven. Jammer dat de advocaat welke ingeschakeld is niet reageert. Daar kan de NAB natuurlijk niets aan doen
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wat vervelend dat de advocaat niet in de beloofde periode contact met u heeft opgenomen. Wij hebben contact opgenomen met de advocaat en gevraagd of hij u vandaag nog wilt opbellen. Indien dit niet gebeurd horen wij graag van u. Dan gaan wij hier wederom achteraan. Wij wensen u veel succes met alles! Met vriendelijke groet, Het team van de Nationale Adviesbalie
Originele beoordeling
Helaas niet terug gebeld door advocatenkantoor. In ur mail staat dat het binnen 24 uur gebeuren, nu alweer een week geleden.
Meteen terug gebeld, Goed advies gegeven nog mals Bedankt.
Er vriendelijk te woord gestaan en advies gekregen voor nu en toekomst
Snel helder vriendelijk
Marleen van Beek begreep mijn situatie gelijk en ging accuraat en ging heel vlot voor mij aan het werk Dank je wel nogmaals
Goede service met doorverwijzing naar de juiste hulp. Minpuntje wat niet bij het NAB ligt is dat de mail die ze hebben gestuurd naar het advocatenbureau ongelezen bleef. Ik heb uiteindelijk zelf moeten bellen waarom ik nog niets gehoord had. 28 dec. 2020 de doorverwijzing door NAB en 11 januari 2021 heb ik een mail gestuurd. Antwoord was of ik alle nodige gegevens wilde mailen zodat hij een gedegen antwoord kon geven. Nu wachtende op antwoord wat hij hier mee bedoelde want de belofte van NAB was binnen 1 dag een telefoontje om de casus door te bespreken en wat hij voor me kon betekenen. Dus het is mij geheel onduidelijk wat hij wil dat ik stuur. Ik ga er van uit dat dit niet altijd gebeurd.
Beste Ingrid, Bedankt voor jouw review. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Wel vervelend dat de advocaat niet zelf direct contact met je heeft opgenomen. Dit is inderdaad wel de bedoeling. We weten niet waarom dit in dit geval niet gebeurd is. Maar gaan hier achteraan. Hopelijk wordt je zaak in alle tevredenheid opgelost. Succes! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb de informatie en het advies van Linda als zeer helpend ervaren. Er werd goed meegedacht en haar betrokkenheid was voor mij merkbaar.
Snelle reactie en deskundig en vriendelijk te woord gestaan.
vriendelijk ,nemen de tijd voor je. Duidelijke uitleg en meedenkend. grt Henny.
Professioneel en vriendelijk
Per mail een aanvraag gedaan en hier heel snel een telefonisch contact gehad en zeer goed en duidelijk advies gekregen.
Telefonisch een Duidelijk antwoord gekregen
Fijn te horen en veel succes met alles. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
gisteren via internet contact gezocht metin het kort uitleg van mijn situatie. de volgende morgen al gebeld met duidelijke uitleg en advies. bedankt
Luisterend oor, vriendelijk contact, bruikbaar advies.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met mevrouw Lemckert, omdat zij mij goed wist te adviseren over mijn onderhandelingsruimte met mijn werkgever. Ik was redelijk beperkt in mijn denken en mevrouw heeft met haar advies mij een breder perspectief gegeven om de onderhandeling met mijn werkgever aan te gaan inzake een mogelijke ontslag dat ten grondslag ligt vanwege de huidige economische situatie.
Fijn te horen dat u wat aan het advies heeft gehad. Wij wensen u veel succes met alles en mocht er nog hulp nodig zijn dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
mijn eerste ervaring met het kantoor was goed,heb mijn woord kunnen doen,en wordt hierover terug benaderd
heel fijn bijgestaan en antwoorden gehad. dankjewel. mvg
Ik ben snel geholpen en goed en duidelijk geholpen. Het was helder.
Deskundig, begripvol en behulpzaam!
In verband met het sluiten van een Blokker filiaal moesten we een VSO vaststellingsovereenkomst laten opstellen na 37 jaar trouwe dienst. Hiervoor hadden wij juridisch advies opgevraagd bij NAB (De Nationale Adviesbalie). Zij hebben ons in contact gebracht met een Jurist die hiervoor gespecialiseerd was, en deze heeft het allemaal goed en snel geregeld. Helaas kregen we na afwikkeling nog een conflict met de Jurist over een betaling, en zelfs hierbij bemiddelde het NAB naar tevredenheid van beide partijen. Wij zullen direct weer NAB inschakelen als we Juridisch advies nodig hebben. MT
Bedankt voor uw mooie review! Wij zien het als toegevoegde waarde onze rol daar in te nemen. Door de goed relatie met onze partners kunnen wij veel bereiken als het onverhoopt een keer niet naar tevredenheid gaat. Dat kan gebeuren, het is tenslotte mensenwerk. Een belletje is dan meestal al genoeg. Fijn dat dat gewaardeerd wordt. Groeten en blij voor u dat het afgerond is. Fijne dagen! Het team van De Nationale Adviesbalie
Begripvol en duidelijk.
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.