Ik vond het best spannend om deze stap te zetten, omdat het toch als een beladen onderwerp voelde voor mij. Maar ik had een heel prettig gesprek met de medewerkster, ik voelde me gehoord en begrepen en het heeft me geholpen om met dit stuk verder te gaan. Ik werd direct doorverwezen naar een goede advocaat en ook van de advocaat kreeg ik weer een snelle reactie. Dus ik ben erg tevreden over jullie en heel fijn dat ik vrijblijvend met mijn vraag terecht kon.
Duidelijk antwoord en snelle reactie op mijn vraag. Aangenaam gesprek
Prima ervaring
Prima peptalk gehad van Linda. Heeft veel inzicht in arbeidsconflicten en hoe hiermee om te gaan. Ik voelde me meteen beter /sterker In m'n schoenen staan! Bedankt
Wat fijn te horen! Het is altijd fijn als iemand je begrijpt en je je verder kunt met onze adviezen! Heel veel succes met alles. Mocht je nog hulp nodig hebben dan kan je ons altijd bellen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Nadat ik een mailtje heb gestuurd, werd er binnen 15 minuten gereageerd via een telefeoongesprek met medewerkster Linda. Zij gaf direct een uitgebreid advies en uitleg over de verschilende mgelijkheden. Nadat het gesprek was beëindigd was er binnen 10 minuten een mail met aanvullende informatie. Prima service, hier kunnen we verder mee.
Ik was vastgelopen met een verzekeringskwestie; de aansprakelijke partij lag dwars. Een zeer vriendelijke en kundige dame (Linda) stond mij te woord en heeft mij goed op weg geholpen inzake de mogelijke volgende stappen. De context en aanknopingspunten die ik nodig heb om een civiele procedure te starten heeft zij mij duidelijk aangereikt om mijn vervolg stap in werking te zetten.
Ik heb om advies gevraagd omtrent mijn echtscheiding omdat ik totaal niet weet waar te beginnen. De adviseur heeft me heel goed geholpen in de stappen die ik moet gaan volgen. Met een gerust gevoel kan ik stappen gaan nemen.
De telefoniste heeft goed geluisterd naar mijn situatie en aangegeven hoe ik geholpen kan worden. Daarbij ook uitgelegd dat ik een checklist moet doorlopen en vervolgens de situatie kan uitleggen aan de advocaat. Het was alleen niet duidelijk of ik in aanmerking kon komen voor een pro deo advocaat, maar wellicht komt dit ter sprake tijdens het gesprek met de advocaat. De telefoniste heeft mij op een aangename manier te woord gestaan en wat fijn dat ze het gesprek heeft afgesloten met ''hou je haaks''. Dit geeft veel kracht en vertrouwen in mijn huidige situatie, dus mijn dank aan Linda voor deze betekenisvolle woorden.
Een duidelijk begingesprek met verschillende oplossingsrichtingen. Daarnaast ook nog adviserend. Kortom een fijn constructief gesprek.
Het gesprek gaf mij vertrouwen en ik voelde me gehoord.
Goeie ervaring met ene mevrouw Linda die me precies kon vertellen wat jullie voor me kunnen betekenen in geval mijn ex zijn verplichtingen niet zou nakomen. Intussen is hij gelukkig tot bezinning gekomen en komt hij (in elk geval voorlopig) zijn verplichtingen na.
De dames welke ik sprak waren deskundig en klantvriendelijk.
Na mijn eerste telefonisch gesprek werd ik super snel terug gebeld door een advocaat die mijn zaak deskundig aanpakte
Al vrij snel werd ik gebeld na het invullen van het contactformulier op de website. Ik werd goed en duidelijk geadviseerd. Mevrouw Blekman was heel vriendelijk en gaf mij weer een beetje hoop met mijn kwestie. Goed passend advies en direct doorverwezen naar een passende jurist die mij ook direct opbelde en verder kan helpen. Top service!
Met 1 telefoontje kreeg ik, niet alleen een luistert oor, maar ook een goede aanmelding. ik ben blij dat dit zo vlot kan lopen in deze tijd.
Telefoontje binnen 5 min alles geregeld waar ik naar toe kon hopelijk kannen her vertrouwen terug vinden in deze advocaat
geeft me vertrouwen en steun in me rug.
Goede uitleg waarom ik zo moet reageren in mijn situatie Heel professioneel Dank je wel
Ze luisteren naar jouw verhaal en geven goed advies.
Erg prettig en duidelijk advies, zodra ik tegen bericht krijg neem ik meteen contact op met Linda lemckert. Een echte aanrader perfecte hulp en oprecht geïnteresseerd goede uitleg duidelijk advies
Na aanvraag formulier ingevuld te hebben, binnen zeer korte termijn terug gebeld en ze hebben me door verwezen naar een advocaat.
Ik werd teruggebeld na een half uur. Het was een zeer prettig en verhelderend gesprek.
Zeer goed en duidelijk advies. Ook een zeer aardige dame aan de lijn gehad die mij goed geholpen heeft. Een aanrader!
Kreeg duidelijke en goede antwoorden/advies waar ik zeker iets mee kan.
nationale advies balie reageert snel, meestal binnen een half uur. Goed te woord gestaan en adequaat advies gegeven. Jammer dat de advocaat welke ingeschakeld is niet reageert. Daar kan de NAB natuurlijk niets aan doen
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wat vervelend dat de advocaat niet in de beloofde periode contact met u heeft opgenomen. Wij hebben contact opgenomen met de advocaat en gevraagd of hij u vandaag nog wilt opbellen. Indien dit niet gebeurd horen wij graag van u. Dan gaan wij hier wederom achteraan. Wij wensen u veel succes met alles! Met vriendelijke groet, Het team van de Nationale Adviesbalie
Originele beoordeling
Helaas niet terug gebeld door advocatenkantoor. In ur mail staat dat het binnen 24 uur gebeuren, nu alweer een week geleden.
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.