Tijdens mijn telefonisch contact heb ik een bovengemiddeld goed inlevingsvermogen ervaren. Ze had snel in de gaten wat wel op mij van toepassing is......en wat niet. Met respect ben ik op aandachtspunten gewezen. Waarvoor dank !
Heel fijn te horen. We proberen altijd de juiste informatie te geven, maar wel met respect voor de gevoelens van onze klanten. Veel succes met alles! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Hulp dat we goed kunnen gebruiken;) Thanks:)
Op 12 april 2021 via de site een vraag gesteld inzake juridisch advies over een laptop welke vrijwel direct na aankoop al meerdere keren spontaan crasht en hoe hier mee verder te gaan naar de verkopende partij toe. Paar uurtjes later al een telefonische reactie van NAB ontvangen met duidelijk advies.
Dit was mijn eerste ervaring met de Nationale Advies balie, en ik ben zeer onder de indruk van hoe mijn adviesvraag was behandeld. Eerst een email bevestiging van mijn verzoek, daarna binnen een dag werd ik gebeld door de aangewezen persoon, Linda Lemckert. Er wordt telefonisch een kort uitleg en advies voorgesteld, gevolgd door een email met het advies. Prima service.
Wat fijn te horen. We wensen u veel succes met alles en bij vragen kunt u ons altijd bellen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Fantastisch geholpen! To the point en zeer professioneel!
Goed te horen! We wensen je veel succes met alles! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Genieten.leven.hardt werken.niet tehard Werken...liefde respect voor elkaar
Snelle reactie duidelijke informatie alles snel geregeld Heel vriendelijk door de telefoon
Vriendelijk te woord gestaan. De uitslag is niet wat ik hoopte maar is me wel goed uitgelegd.
Beste Patrick, Soms is de uitkomst inderdaad niet waar iemand op hoopt. Wij zijn altijd eerlijk en proberen de mogelijkheden goed uit te leggen. Maar de regels binnen het recht veranderen kunnen we niet. We hopen toch dat je toch wat aan het antwoord hebt en daarmee geholpen bent. Je mag ons natuurlijk altijd bellen als er nog vragen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik stelde een juridische vraag, maar behalve een antwoord op mijn vraag hebben we vooral gepraat over de emotionele kant van mijn vraag. Een fijn luisterend oor waar ik niet op gerekend had, maar blij door verrast ben.
Wat fijn om te horen! Het is van belang om dat aspect niet te vergeten. Wij proberen ons hier altijd van bewust te zijn. Mooi dat u dat ook zo ervaren heeft. Wij wensen u veel succes met uw situatie. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb nog geen bericht ontvangen of een advocaat toegewezen gekregen. Mijn broer heeft onderbewindstelling en hij wil samen met mij (zijn zus) hiertegen beroep instellen of het bewind opheffen. Graag verzoek ik u mij geschikte advocaten die op toevoeging werken te laten reageren. Dank en groet, Ria van Vogelpoel, 0613863094
Beste Ria van Vogelpoel, Bedankt voor uw reactie. Ondertussen hebben wij contact gehad met u. Uw zaak was ondergebracht bij een advocaat buiten ons netwerk. Dit is geen kantoor van ons geweest. Ondertussen hebben wij u doorgegeven wie u vanuit ons netwerk eventueel kan helpen. Hopelijk bent u gauw geholpen. Succes met alles. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Originele beoordeling
Ik ben begrepen en gezien. De medewerker snapte mijn situatie gelijk en zorgde door haar feedback gelijk voor geruststelling. Ik kan hierdoor de juiste keuze maken en ben haar daar dankbaar voor.
Heel vriendelijk te woord gestaan, begrip voor de situatie. Verhelderend en zeer nuttig advies
Was een inleidend gesprek maar wel tot gevolg om verdere stappen te kunnen gaan ondernemen
Binnen minder dan een uur een telefonisch adequate beantwoording van mijn vraag. Vriendelijke benadering.
Ik werd snel terug gebeld na het achter laten van een berichtje op de website. Super vriendelijk en echt luisterend oor aangeboden gekregen.
Een fijne en vriendelijk gesprek, gaf enigszins wat duidelijkheid, over al onze vragen in onze lastige situatie. Bedankt
ik heb een ervaren jurist gesproken, en ik heb vernomen van haar, ik wordt gebeld met een (geschikte) advocaat, het betreft schadevergoeding misdrijf zaak.
Telefonisch was vriendelijk, luisterde goed naar me verhaal en heeft me een oplossing gegeven.
Direct deskundig advies met opbeurende woorden. Erg motiverend! Ook meteen contactinfo gedeeld om nogmaals te kunnen bespreken wat te doen. Stond heel erg open voor aanvullende vragen indien nodig. Erg fijn!
Bedankt voor uw review! Fijn te horen dat onze collega u goed geholpen heeft. Veel succes met alles en bij vragen weet u ons te bereiken. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
nuttig en aangenaam
Linda heeft mij direct een advocaat aanbevolen, Hanneke Wellenberg in Amsterdam. Sinds dinsdag laat ze niets van zich horen! Vandaag bel ik haar, wordt er niet opnemen. Als ik haar mail, dat malt ze dat ik op zoek kan gaan naar een andere advocaat! Nu heb ik voor niets een week zitten wachten op deze slechte advocaat!! Slechte advocaat, zij kan gelijk uit het bestand!
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat de advocaat niet spoedig contact met u heeft opgenomen. Dit is uiteraard niet gebruikelijk en wij hebben direct contact opgenomen met de advocaat om dit te bespreken. Inmiddels heb ik begrepen dat u contact heeft gehad met onze medewerker. We hopen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Ook vonden we het fijn te horen dat u wel tevreden was met onze dienstverlening. Heel veel succes met alles. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik hou van hun service als klantgericht en ze begrijpen mijn probleem en worden op de juiste manier geleid om geen tijd en moeite te verspillen
Na mailvraag over verkeersovertreding is er snelle reactie met uitleg hoe het verdere verloop eruit ziet, vraag doorgezet naar regio.
Ik werd direct teruggebeld.
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.