Begripvol

Ik heb niet te lang gewacht op reactie,na dat ik me mail had gestuurd. Me vraag was duidelijk en kreeg ook duidelijk antwoord en advies. De medewerkster was voor mij gevoel niet haastig aan de telefoon. Nogmaals bedankt

• Communicatie

Correct, snelle response en zeer vriendelijk

Ik kreeg heel snel telefonisch antwoord op mijn vraag. Het contact was professioneel en vriendelijk. Het heeft me verder geholpen.

Perfect geholpen.

Ik ben perfect geholpen door Deborah Turangan, eindelijk iemand die heel goed weet waar ze over praat ,goed kan luisteren en vervolgens de vragen die ik stel nog even kort samenvat met een duidelijk antwoord. Zeer vriendelijk rustig en sociaal.

Snelle en goede service

Vriendelijk, nemen snel contact op. Contact op een normale manier, geen juridisch bijdehand gepraat.

• Communicatie

Een kort gesprek met weinig inhoud

Het gesprek was zeer kort. Met deze informatie heeft Alinde mij in contact gebracht met Driehoek advocaten in Almelo. Helaas weet ik de naam niet meer van degene die contact met mij heeft opgenomen bij Driehoek advocaten. Maar ik kan zeggen dat het een zeer vervelend telefoongesprek is geweest. Deze mevrouw liet mij niet eens uitpraten, ze was onbeleefd, bot en geïrriteerd. Doordat ze me iedere keer in de rede viel, kon ik geen goed beeld schetsen. Op deze halve zinnen van mij nam zij een stelling in. Aan het eind van het gesprek wilde ze weten of zij iets voor mij kon doen. Nee, natuurlijk niet. Ik ga toch niet samenwerken met iemand die zo onbeleefd en bot is. Uiteindelijk kan ik zeggen dat Aline niet genoeg tijd heeft genomen om te bekijken welke advocaat het beste bij mij past.

Prima snel anrwoord

Volgende dag al antwoord prettig gesprek geweldig

Vakkundig en adequaat

Goed inzicht en handeling bekwaam.

Duidelijk

Aardig persoon. Goede en duidelijke informatie

Duidelijk en eerlijk advies

Ik ben goed geholpen. Met hetgeen mij is verteld kan ik verder.

Fijn gesprek

Fijn gesprek en goed en duidelijk advies!

top

goeie service ook met terug bellen en hele goeie advies en informatie gekregen

Vriendelijk en behulpzaam

Of het wat oplevert weet ik niet. Maar aardige dame, en positieve klank. Top

Correct en snel antwoord

Als Belg ben ik niet vertrouwd met het Nederlands recht en aangezien ik een discussie over een bepaalde gang van zaken heb met een Nederlandse leverancier deed ik hier beroep op met enkele pasklare antwoorden als gevolg waarmee ik aan de slag kan.

Super !

Prettig gesprek, duidelijke uitleg en advies ! Heel blij mee.

Supersnelle reactie

Binnen 1 dag werd er al telefonisch contact opgenomen. Na mijn verhaal gedaan te hebben werd een mail verzonden aan een advocatenkantoor in mijn buurt, en binnen een uur kreeg ik al telefoon van de advocaat.

Subliem!

Zeer snel contact, had niet vewacht!!

Netjes en professioneel

Netjes en professioneel.

• Communicatie

Gesprek was duidelijk , meedenkend en een goed advies.

Bovenstaande zin vat dit al samen.

Supersnel en duidelijk advies

Ik werd dezelfde dag nog gebeld naar aanleiding van mijn vraag. Het antwoord was verhelderend, verschillende scenario’s werden doorgenomen. Top service!

Prettig en deskundig

Snel en correct en prettig gesprek

• Communicatie

Super fijn dat er iemand zo gericht met je meedenkt!

Er werd goed doorgervraagd op mijn specifieke situatie, dat heeft enorm geholpen.

Razendsnelle service

Na aanvraag binnen 10 minuten terug gebeld. Verhaal aangehoord en netjes advies gegeven, en een half uur later had ik al een email vestiging in de mailbox Helemaal top

Deskundigheid ten top!

Deborah heeft mij met haar expertise vakkundig geholpen.

Prima geadviseerd!

Ter zake kundig en concreet dvies

• Communicatie

Snelle en professionele afhandeling.

Ik werd snel en vakkundig te woord gestaan. Ik kreeg duidelijke informatie en de medewerkster was zeer voorkomend en ter zake kundig. Ik kreeg binnen enkele minuten na afronding van het gesprek de bevestiging per e-mail al toegestuurd. De advocaat zal op korte termijn contact met mij opnemen voor verdere bespreking van mijn zaak. Zeer prettige en uitermate correcte afhandeling door NAB, waarvoor mijn complimenten.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.