Fijn telefoon gesprek

• Communicatie

Ik ben heel erg goed geholpen en heb een goede advies gekregen. Ik bedank u heel erg .

• Communicatie

Snel teruggebeld, duidelijk advies.

Snel teruggebeld, advies was duidelijk en vond het prettig dat ze ook begrip toonde voor de situatie.

• Communicatie

Was zeer aangenaam en deskundig

Het gesprek is goed verlopen, naar behoren

• Communicatie

Na het achterlaten van je bericht, snelle actie van jullie kant. Door mis communicatie direct een telefoontje van jullie en kreeg goed advies. Mevrouw heeft me gerust gesteld.

Vriendelijke deskundige mevrouw.

Zij heeft mij goeie informatie gegeven en mij verteld hoe ik de juiste stappen kan nemen.

• Communicatie

Gewoon geweldig en duidelijk advies

Contact opgenomen met de nationale Adviesbalie B.V. inzake bewindvoeringszaak. De medewerkster heeft mijn probleem aangehoord en gereageerd op vragen die ik had en hier een duidelijk antwoord op gegeven. Ook heeft ze de werking van haar organisatie duidelijk aangegeven en advies verstrekt waar ik mee verder kan. Medewerkster was zeer vriendelijk en begripvol, maar bleef ondanks dat zakelijk. Gewoon geweldig.

• Communicatie

Zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan.

Mijn ervaring tor nu toe is goed. Het was een eerste advies gesprek

• Communicatie

Prima ervaring, er werd zeer snel gereageerd

Ik werd vriendelijk te woord gestaan met de nodige adviezen hoe te handelem in mijn geval.

Prettig gesprek gehad...

Advies was goed en duidelijk..,

Zeer begripvol en behulpzaam

Het gesprek liep heel netjes en geduldig. Luisterde heel goed en zocht voor mij een advocaat dichtbij. Helaas lag die advocaat en ik niet op een lijn. Hierop hebben ze weer gereageerd. Na dit gesprek, wat weer zeer net en begripvol was, gingen ze weer een advocaat zoeken. Deze advocaat heeft mij zeer goed geïnformeerd. Kortom, zeer aan te bevelen

• Communicatie

vriendelijk en heel goed advies

Ik heb goed advies gehad en goede hulp gekregen en ben nu doorverwezen naar een advocaat, die mij verder gaat helpen

• Communicatie

Zeer vlotte reactie, en duidelijk.

Naar aanleiding van mijn mails met vraag om advies werd snel gereageerd, zowel telefonisch als per mail. En werd duidelijk aangegeven dat ik t.a.t. contact op mag nemen. Ik hoop ook dat mijn einde dienstverband naar behoren wordt afgehandeld.

Fijn en snelle reactie.

Ik werd snel terug gebeld en voelde mij gehoord!

• Communicatie

Zeer professionele en snelle vriendelijke service

Medewerker is zeer efficient - goede luisteraar en concreet advies.

• Communicatie

Erg behulpzaam en uitstekend advies

Vragen van mijn kant werden goed beantwoord, nuttig advies en aanbod hulp voor in de toekomst

• Communicatie

Ik ben zeer goed en professioneel Geholpen

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen

Ervaring met jullie prima

Ervaring met jullie prima , ervaring met driehoek advocaten slecht

Oke

Ik voel me minder alleen. Ik tegen dit grote bedrijf?

• Communicatie

concreet en helder advies..

Prettig gesprek en concreet advies vwb de te nemen aktie.

Snel en betrouwbaar

Duidelijk advies

G oed

Advies was helder

super

Linda, je bent een Topper. Hart op de juiste plek.

Duidelijk en constructief advies

Zeer duidelijk advies en concreet informatie gedeeld over mijn specifieke situatie. Manier van communiceren laat mij ook zelf reflecteren wat bij draagt in het maken van de juiste afwegingen.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.