VERY CLEAR ADVICE AND GREAT OPERATOR

The advice was quick and clear The lady on the phone was super available and polite Highly recommended

Uitstekend!

Mijn vraag is op een voortreffelijke wijze beantwoord Hartelijk dank daarvoor. H. Scheltens

• Communicatie

snelle reactie en heel duidelijk en begripvol advies

Prettig telefonisch contact en er werd snel gereageerd op mijn mail. Heel duidelijk advies en Linda kon zich heel goed inleven in onze situatie

Correct en adequaat

Alleen telefonisch contact gehad. Dat verliep uiterst plezierig.

top informatie

mijn vraag is meer dan goed beantwoord en daarnaast weet ik hoe ik de zaak verder moet aanpakken. ook als er nog vragen zijn of hulp nodig is weet ik waar ik moet zijn. nogmaals dank.

Geruststellend, open gesprek.

Snel teruggebeld. Luisterde goed , goed gevoel bij.

Vriendelijk en deskundig contact

Werd snel terug gebeld en de dame die ik aan de lijn had was erg vriendelijk. Ze dacht mee en heeft me een zetje in de goede richting gegeven.

• Communicatie

Het was een snel, helder en fijn contact

Ik had een vraag gesteld per email en paar uur daarna werd ik al gebeld voor beantwoording. Daarnaast was het gesprek ook heel fijn en helder.

• Communicatie

Duidelijk, prettig gesprek waar ik wat mee kan.

Zoals geschreven duidelijk en prettig. Deborah nam de tijd en vooral, zij gaf mij de tijd voor vragen en om te horen of ik het begreep. Luisterde goed en gaf duidelijk antwoord, zonodig legde zij uit hoe en wat. Het was erg fijn om haar gesproken te hebben inzake mijn juridische vragen. Ze heeft mij gerustgesteld. Ik had zorg om mijn dochter die (financieel) gigantisch in de problemen kan komen door toedoen (dreiging, verwijten) van de ex van haar nieuwe partner inzake financiële bijdrage voor zijn dochter. Mijn dochter en haar nieuwe partner hebben net een huis gekocht en de stukken zijn verleden week naar de notaris gezonden. Nadat dit bij de ex bekend was kreeg hij een zeer onvriendelijke whats app wat deze onrust veroorzaakte.

• Communicatie

Fantastische service van Deborah!

Vanwege mijn internationale telefoon nummer kon Deborah mij niet bereiken en door snelle aktie via email toch snel in contact gekomen en verder heel snel en vakkundig geholpen.

Grondig en zeer professioneel

Uiteengezet wat de situatie is. Opties besproken en ik ga bekijken waar we naartoe kunnen werken.

Verhelderend

Mij is de tijd gegeven om mijn vraag te formuleren. In samenspraak is de vraag verhelderd. Zinvol! Dank daarvoor.

• Communicatie

Ik voel mij serieus genomen

Ik voel mij serieus genomen, wordt goed geluisterd. Ik geef 7 omdat er nog géén echte stappen kunnen worden gezet omdat ik nog maar één dag bezig ben.. Er wordt nog gezocht naar een passende raadsvrouw of -heer, voor een juiste doorverwijzing

• Communicatie

Er werd goed geluisterd naar het probleem dat ik heb, daarna meteen doorverwezen naar een gespecialiseerd advocatenkantoor.

Fijn

Heb het gesprek fijn ervaren goed uitleg gehad

• Communicatie

Prettig en duidelijk overleg en aandragen van oplossingen

• Communicatie

Snel, goed advies, duidelijke procedures!

Prima!

subliem

alleen maar lof , Bij deze ook als ze U of jullie niet kunnen helpen

• Communicatie

Snel, adequaat en zeer vriendelijk

Ik kreeg meer en beter advies dan ik zelf had kunnen bedenken

Netjes professioneel behandeld

.naar aanleiding met de bij U bekende problemen Vandaag de zaak heel serieus opgenomen . Top bedankt

• Communicatie

Snelle gereageerd op mijn aanvraag, kort en bondig advies !

Uitstekende ervaring.

Heel fijn om met iemand te praten, die ook echt naar je luistert en begrip toont en ook in staat is op een op een eenvoudige manier uit te leggen welke acties eventueel genomen kunnen worden in de situatie waarin ik verkeer.

• Communicatie

Deskundige heldere en vriendelijk contact

Mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord. Ook na ruggespraak werd ik snel en vriendelijk terug gebeld. Deskundig en helder advies.

• Communicatie

Duidelijke uitleg en goed advies.

Prettig gesprek gehad. Duidelijke uitleg en goed advies gekregen.

Duidelijk en betrokken

Ik heb telefonisch contact gehad met Alinde en ik deed in het kort mijn verhaal. Zij heeft goed geluisterd en mij goed te woord gestaan. Verder heeft ze mij goed geadviseerd hoe nu verder. Dit gaf mij een enorm prettig gevoel. Alinde is erg klantvriendelijk.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.