Duidelijke en prettige hulp

Mijn eerste contact was zeer prettig - duidelijk en behulpzaam.

• Communicatie

Zeer duidelijke gedegen advisering heb ik in het telefoongesprek ervaren.

Ik ben zeer te spreken over de heldere informatie die me door de NAB is meegedeeld. Dit alles naar aanleiding van een situatie op het werk die ik niet had zien aankomen.

Great and reassuring.

The lady was very calm, she let me speak and had a positive attitude. she was also very clear when explaining. Thank you!

• Communicatie

Goede, snelle en kundige reactie!

Na het invullen van het contact formulier wordt er snel telefonisch contact opgenomen en een luisterend oor geboden. Goede, kundige informatie verstrekking in een hele onzekere werksituatie.

Een goed luisterend oor.

Meteen goed geholpen met duidelijke vervolgstappen.

• Communicatie

Echt vriendelijk en je word gehoord

Echt bedankt

• Communicatie

Professioneel, kundig en nuttig advies!

M’n hulpvraag werd snel opgepakt en in een zeer prettige telefoongesprek, nader toegelicht. Absoluut zinvolle bijdrage daar waar het het ‘recht’ betreft versus ‘matters of the heart’!

• Communicatie

Legde alles rustig uit, stond open voor vragen. Helder advies met een persoonlijke twist.

• Communicatie

In 1 telefoontje mij een boel zorgen ontnomen, met een duidelijk advies.

Ik ben uitgebreid en zeer vriendelijk geholpen door de medewerker. Goeie tips mogen ontvangen. Dit voelde heel fijn en ik ben gelijk een stuk geruster met een duidelijk plan voor aanpak voor mij. Vooral ontzettend fijn dat dit soort diensten er zijn voor deze ingewikkelde materie.

zeer goed geholpen

zeer prettig toe gesproken en mij duidelijkheid gegeven op een fijne manier , op mijn vragen en ik ben zeker verder gekomen.

• Communicatie

Fijn gesprek gehad . Ik voel me gesteund .

Goed en duidelijk advies

Heb het als prettig ervaren

Zeer vriendelijk.

Ik heb mijn verhaal verteld en van daaruit een paar vragen gesteld en heb zeer goed uitleg gehad daarover. Ik mag altijd terugbellen als dat nodig is.

Snel en doeltreffend

Prettig en begripvol.

Luisterend en meedenkend

Helemaal top!

Zeer positief

Zeer behulpzamen vrouw en begripvol!

• Communicatie

Binnen 5 minuten na mijn terugbel verzoek belde degene met wie ik een maand eerder contact had gehad mij al terug. Ze was wederom erg begripvol en gaf mij nuttige tips.

Vriendelijk en duidelijk advies

Ik had een vraag over een probleem betreffende een echtscheidings convenant. Er werd goed geluisterd en duidelijk samengevat wat het probleem is. Dat is fijn als je door je emoties wordt geleidt. Door de dame zeer duidelijk en goed advies gekregen.

Zeer goed gesprek

Zij stelde me gerust en hielp mij met mijn vragen en bood mij ook aan om mij in de toekomst verder te helpen wat ik zeer fijn vond.

Goede eerste email

Na een bellteje met een vriendelijke stem kreeg ik bijna meteen de advies-email en contact informatie.

• Communicatie

De heldere, relevante antwoorden stemmen me tot grote tevredenheid.

Ik ben er blij mee dat ik advies heb ingewonnen in verband met een plotseling ontstane situatie op de werkvloer in onderwijsland.

• Communicatie

Een hele professionele organisatie.

• Communicatie

Duidelijk advies, naar een half warrig verhaal voelde me echt geholpen.

Heel fijn

Heel fijn gesprek gehad. Hopelijk geeft het mij nu iets meer rust en voel ik mij sterker door voor mijzelf op te komen en aan te geven dat ik nog niet toe ben aan werken. Eerst nu zien te herstellen!

Zeer netjes

Klant vriendelijk

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.