Snel en vriendelijk

Snelle en vriendelijke service. Nemen je serieus en luisteren naar je verhaal, en gelijk een passend aanbod.

• Communicatie

Snelle reacties, snelle werking, snelle afhandeling. Uiteindelijk dat ik toch ervoor heb gekozen om iemand erna te laten kijken. Krijg ik meer geld, ik ben blij! Ik heb met Linda samengewerkt een tol vrouw, werkt snel en is altijd bereikbaar! Hele lieve vrouw.

Duidelijke informatie

Op basis van één telefoontje is het lastig beoordelen, maar in ieder geval was dit positief.

• Communicatie

Snel terug gebeld met goed advies

Snel en doeltreffend geholpen

Snel antwoord

Snel en effectief telefoongesprek

• Communicatie

leuk gesprek en goed advies

Had een vraag waar ik advies voor heb gekregen

• Communicatie

Ik had een juridische vraag betreft een arbeidsconflict , super fijn en duidelijk geholpen , zodra de tijd er is zal ik gebruik maken van de aangeboden diensten !

Super snel en vriendelijk

Ik werd binnen 20min na indienen van mijn VSO al terug gebeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkster.

• Communicatie

Ik werd teruggebeld door een zeer deskundige mevrouw, Top !

Ik werd terug gebeld door een zeer deskundige mevrouw, heel helder en duidelijk. Hartelijk dank voor de goede informatie….

• Communicatie

Goed advies maar het vervolg bleef uit

Beloofd was dat ik binnen 1 dag gebeld zou worden echter is er geen contact met me opgenomen. Vanuit de adviesbalie uitstekend geholpen echter was er geen follow-up door het aangewezen bureau.

Jullie zijn fantastisch

Zo geweldig dat jullie er zijn Dank jullie wel

Directe hulp

Mijn vraag voorgelegd. Er werd gelijk overleg gepleegd met een collega wat ik het beste kon doen en de mogelijke vervolg stappen

Vriendelijken snel geholpen.

Duurde niet eens dag, ze zij mij belden, zo vriendelijk contact, checklist voor de advocaat is perfect!! Bedankt!

Goed advies

• Communicatie

Friendly, efficient, and went the extra mile

I was very impressed by the help I was given by Lisbeth. I felt that she really cared about my case and wanted the best resolution for my situation. I am very thankful for her help.

• Communicatie

Snel, vriendelijk en goed advies!

Contact opgenomen om advies in te winnen en wist binnen een halve dag waar ik aan toe was. Daarbij kon in toen de situatie naar tevredenheid afhandelen.

• Communicatie

Duidelijk antwoord op alle mijn vragen in korte tijd

Heldere antwoorden Deskundig geformuleerd Geduldig Vakkundig Beheerst en vriendelijk

perfect

Had advies nodig en werd binnen 1uur teruggebeld met een nuttig en verhelderend advies. Gratis en voor niets

• Communicatie

Fijne begleiding en igoede informatie

Het was fijn om iemand er bij te halen die veel beter weet hoe de wet werkt en waar je recht op hebt. Ook door deze samenwerking heb ik veel betere voorwaarden kunnen krijgen voor de VSO.

• Communicatie

Goeie communicatie snel geregeld.

Ik ben super blij met de snelle afhandeling.

Zeer behulpzaam

• Communicatie

Professionele, prettige en duidelijke hulp!

Ik werd proffesioneel, prettig en duidelijk te woord gestaan. De persoonlijke situatie wordt duidelijk uitgevraagd en de stappen die je kan nemen worden. Duidelijk uitgelegd. Personeel was erg vriendelijk.

• Communicatie

Zeer goed en begrijpend geholpen

• Communicatie

Na 2x contact was alles duidelijk, alle punten van mijn vso besproken en dingen aangepast die ik niet zag. Dank je wel Linda Lemckert. Voor de vriendelijke en goede begeleiding.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.