Heel vriendelijk en snelle reactie!

Ik moet nog afwachten hoe mijn vaststellingsovereenkomst wordt beoordeeld, maar ben wel heel verrast en blij met de geboden service en de snelheid waarmee er werd gereageerd. Hele vriendelijke dames gesproken tot nu.

• Communicatie

Ik ben fantastisch geholpen door Linda!

Linda heeft mij op een hele warme en prettige manier bijgestaan tijdens de beoordeling/onderhandeling van mijn VSO. Ze is super snel in de communicatie, accuraat en positief! Dat gaf mij vanaf het eerste moment vertrouwen. Er is een mooi resultaat uitgekomen waar ik erg blij mee ben! Aanrader!

• Communicatie

Ik ben uitstekend geholpen l.

Ik heb een goede ervaring gehad met De Nationale AdviesBalie. Ik ben geholpen Llse Kers. Ze is vriendelijk behulpzaam en heeft mij heel goed geholpen!!

fast and kind

Thank you so much! It's always scary to go through legal documents and legal situations, especially when you need to take decisions fast. I have felt helped and supported and taken care of. A very pleasant experience in the middle of the frenzy.

• Communicatie

Nog nooit zo goed geholpen als door de NAB

Zonder het helemaal zelf in de gaten te hebben was ik in een zeer vervelende en benauwende situatie beland bij mijn voormalige werkgever. Nadat mij een VSO is aangeboden, heb ik contact opgenomen met de NAB. Zij hebben mij door het gehele proces heen geloodst, waar ik het soms niet meer zag zitten hebben zij ontzettend hard gewerkt op tot een best mogelijke uitkomst te komen. Heel veel waardering en bewondering voor het werk wat hier wordt verricht.

Erg empatisch en adviserend

Ik heb gevraagd of er in mijn situatie een kans bestaat dat ik in mijn recht sta. Maar dat weet ik pas na morgen als ik weer een gesprek heb met werkgever. Ben benieuwd wat er gebeurd als ik het advies ga volgen wat ik heb gekregen

• Communicatie

Linda heeft me enorm goed bijgestaan.

Ik had Linda 2 jaar eerder moeten hebben als jurist. Top ben je en nog bedankt!

• Communicatie

Snelle actie en prima afgewikkeld

Verrassende negatieve mededeling vanuit een bedrijf ontvangen mbt ontslagrecht. Doorgenomen met mevr Kers die direct actie heeft ondernomen en de hele procedure deskundig aan de orde heeft gesteld. Na veel over en weer gedoe, lees onderhandelingen, is er een veel beter resultaat uitgekomen.

• Communicatie

Zeer fijne manier van communiceren. Heel helder en duidelijk, begrip voor de gevolgen van de situatie, maar houdt wel einddoel voorop. Meer dan tevreden.

• Communicatie

Efficiënte, snelle, meertalige juridische dienstverlening

Dit was mijn eerste ervaring met het zoeken naar juridisch advies en de ervaring was zeer positief. De berichtfrequentie/reactiesnelheid was van het hoogste niveau, aangezien de zaak snelheid vereiste. Soms stuurde de advocaat berichten zowel zeer vroeg in de ochtend als laat in de avond. Het was mogelijk om zowel in het Engels als in het Nederlands te werken. De advocaat heeft veel moeite gedaan om zich in het probleem te verdiepen. Ik was tevreden met het resultaat van het werk.

Goed, deskundig advies.

Ik ben erg goed geholpen door Venice. Deskundig, vriendelijk en geduldig. Venice, dank je wel. Super. Ik kreeg zojuist te horen dat hrm toch een vso gaat opmaken.

Professioneel en directe hulp

Dankbaar voor de inzet en hulp. Vlug ingezet, gemakkelijk in contact. Begrijpbare uitleg. Voor mij een hele goede ervaring.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Zeer prettig

Top dienst

Super tevreden

Geweldig!!

Ik had een conflict met mijn voormalige werkgever. Het was met de hulp van Linda zeer snel en professioneel opgepakt. Tijdens het conflict was ze zelfs op haar vrije dagen bereid mijn vragen te beantwoorden. Na een korte maar krachtige onderhandeling zijn we er met de werkgever snel uitgekomen. Zonder haar was het niet zo goed afgelopen. De NAB is een perfect hulpinstrument voor arbeidsconflicten!

• Communicatie

Vakkundig Snel en Inhoudelijk sterk .

Een ervaren jurist die op een efficiënte ervaren manier mijn ontslag tot wederzijdse te vredenheid heeft afgehandeld . Ik hoefde daarna alleen mijn handtekening te zetten zij heeft alles uit onderhandeld. Voor mij een 10 met een griffel

• Communicatie

Snelle reactie, duidelijke uitleg traject, persoonlijk

Top, werd na insturen binnen een kwartier gebeld. Vrijblijvende mogelijkheden besproken. Mevrouw was inhoudelijk al op de hoogte, dus heeft razendsnel en goed de overeenkomst doorgenomen. Uitleg welke opties ik heb qua traject. Waardoor ik snel kon beslissen en aangeven wat ik wil.

• Communicatie

Snel, soepel, vakkundig en effectief!

Meteen terug gebeld door een deskundige jurist. Zaak werd meteen opgepakt en heeft binnen no time een positief resultaat bewerkstelligd. Samenwerking verliep soepel en plezierig. Aanbevolen!

snelle en vriendelijke reactie

aan het bovenstaande heb ik eigenlijk niet zoveel toe te voegen.

• Communicatie

snel goed en zakelijk geholpen

Bij het beoordelen van mijn VSO ben ik snel en vakkundig geholpen en van eerlijk advies voorzien. zelfs nog iets meer geld eruit weten te slepen!

• Communicatie

Geduldige en duidelijke ondersteuning.

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om mijn vso te uploaden en te laten beoordelen en daarmee de onderhandeling uit te besteden. Het is netjes en naar tevredenheid afgehandeld en het haalt een behoorlijk stuk (emotionele) lading van de onderhandeling af.

Snelle, deskundige, menselijke dienstverlening

Ik ben snel geholpen. Kon met al mijn vragen terecht. Wat vooral heel fijn was dat er gekeken wordt naar de menselijke kant. Dat maakt dat je je niet alleen voelt.

• Communicatie

Prettig contact en echt advies en bijstand op maat

Zeer prettig contact met de medewerker. Beoordeling van de vso was prettig omdat er een aantal dingen in stonden die erg in mijn nadeel zouden werken. Ondanks een 'hakken in het zand' werkgever hebben we er een mooi resultaat uitgehaald. Dit had ik zeker niet alleen gekund!

Uitstekend geholpen

Ik ben heel blij met de adviezen en de onderhandelingen die voor mij zijn gedaan. Alles was binnen een week geregeld!

• Communicatie

Goede ondersteuning, begeleiding en mijn belangen goed verdedigd.

Prettig contact. Zaak wordt serieus opgepakt. Meedenken en advies voor mogelijke vervolgstappen. Transparant in communicatie naar tegenpartij.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.