Fantastisch

Mevrouw was super behulpzaam, heeft veel kennis en heeft goede adviezen gegeven. Bedankt Neomy

Correct contact en afhandeling

Communicatie goed

Snelle en duidelijke uitleg tot nu toe

Zeer fijne interactie

Mijn ervaring was zeer positief. Werd snel teruggebeld na aanleiding van een aanvraag via de website. Daarbij werd er goed geluisterd en meteen advies geboden. Hierna werd ik vrij snel in contact gebracht met een advocatenkantoor die mij vertel gaat proberen te helpen. Zeer fijn!

GREAT

Deborah was very helpful and kind! Even on a Friday evening! Thanks

• Communicatie

Fijn contact, goed en duidelijk advies.

Voor juridische vragen is De Nationale Adviesbalie makkelijk bereikbaar. Naast duidelijk en meedenkend advies via de mail, ook fijn telefonisch contact. Groot pluspunt dat stukje menselijkheid!

Geweldig goed geholpen!

Als het escaleert tussen werknemer en werkgever kan er stressvolle situatie ontstaan waar emotie’s hoog oplopen, dan is het prettig om door een onafhankelijk,deskundig en betrouwbaar persoon ondersteund te worden. Deze persoon heb ik in Linda gevonden. Nogmaals hartelijk bedankt.

• Communicatie

Snel gebeld en goed geadviseerd

• Communicatie

Beter dan ik had kunnen bedenken

Ben blij dat ik van alles wat er te vinden is online gelukkig NAB gekozen heb.. Vanaf het eerste contact word men gerust gesteld.. De zorg word weggenomen en er word krachtig en doel gericht een aanpak plan opgezet. Ik ben super geholpen door mevrouw Doppia en zou als het nodig was haar zeker aanraden. Doet goed als je het gevoel krijgt dat het echt om jou gaat en voor jou gedaan word. Nogmaals super bedankt

• Communicatie

Goede informatie en zeer duidelijke artikels uitleg .

• Communicatie

Linda heeft mij rust gegeven!

Van een fijne snelle reactie toen het nodig was tot een uitkomst waar ik tevreden mee was. Linda heeft mij van waardevol advies voorzien en het onderhandelen voor mij overgenomen. Hierdoor kon ik mijn collega’s nog aankijken en weet ik dat het resultaat beter is geworden dan dat ik het zelf had gedaan. Ik raad het iedereen in een VSO situatie aan!

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen door Mevr. Doppia en hele snelle terug koppeling.

• Communicatie

Snel gehandeld en uitstekend contact gehad!

Ik heb afgelopen Woensdag mijzelf eerst via de website ingeschreven en vervolgens binnen een half uur is er telefonisch contact opgenomen. Hierbij werd er aandachtig naar mijn verhaal geluisterd en vanaf dat moment is er uitermate snel geschakeld. Het is nu Vrijdag en alle afspraken en het contract is helemaal afgemaakt en ondertekend! Ik zal mijn contactpersoon en dit bedrijf niet vergeten en zeker door vertellen naar mijn vrienden en familie!

• Communicatie

Super snel en oprecht goed advies

Heel snel benaderd na online insturen van mijn VSO, en niet alleen werd mijn vraag omtrent de VSO beantwoord, ook werd nog aanvullend advies gegeven over een aantal aandachtspunten in de VSO. Naast een professioneel zakelijke benadering werd ook begrip en medeleven getoond over mijn situatie, wat heel erg wordt gewaardeerd. Dit geeft mij het vertrouwen wat ik nodig had om de VSO de ondertekenen.

Snel en vakkundig

Linda reageert snel, luistert goed en ontzorgt gedurende het proces. Linda is ook niet te beroerd om op haar vrije dag te reageren! Kortom ben ik zeer tevreden.

• Communicatie

Fantastisch geholpen en goed gerustgesteld

Ontslagen worden is nooit leuk en de onzekerheid over je rechten en plichten maken de situatie zo mogelijk nog stressvoller. Gelukkig kwam ik in contact met Linda Lemckert van De Nationale AdviesBalie die direct alle tijd voor me nam en met flink gerust stelde met heldere informatie en een realistische inschatting over hoe de ontslagprocedure ging verlopen. Snel en deskundig heeft ze de door mijn werkgever opgestelde VSO gecheckt en heeft ze namens mij onderhandeld voor veel betere voorwaarden. En dat kosteloos!

Behulpzaam.

Luisterend oor, je wordt gehoord, en bieden gelijk hulp.

Professioneel, helder en snel

Alle lof voor Ilse en de NAB. Ik kwam binnen met de wens om de door werkgever voorgelegde VSO te laten controleren. Toen de mogelijkheid daar bleek te zijn om ook het tegenvoorstel, de onderhandelingen en het afronden te laten verrichten heb ik daar direct gebruik van gemaakt. Hierdoor stond ik zelf niet meer in de frontlinie, weet ik zeker dat het volgens het boekje is gegaan en dat ik niet afgescheept ben door mijn beunhaas van een werkgever. Het contact met Ilse verliep erg prettig, er was sprake van duidelijke communicatie en ik ben zeer positief over de snelheid waarmee dit traject doorlopen is. Ik heb niks dan lof voor ze!

Perfecte dienstverlening

Een medewerkster belde me snel nadat ik mijn adviesaanvraag had verzonden. Zij stelde duidelijke vragen en gaf meerdere male tips en handreikingen. Hier was ik erg blij mee, want er was iemand die met me meedacht/meedenkt.

Professionele

Beste, Heel professional, vriendelijke,meelevende en begripvolle ,met ervaring.

Zeer goed advies

Luisterd oor wat ik wilde en meedenkend top

Super goed geholpen!

Ik vond het best spannend om mijn VSO online te uploaden, maar werd telefonisch al gerustgesteld dat ze goed omgaan met mijn gegevens. Daarna super snel in contact gebracht met een van hun juristen Linda. Zij heeft mij goed en duidelijk advies gegeven over mijn situatie. Ze dacht met me mee en zorgde ervoor dat ik mij écht gehoord en geholpen voelde. Nogmaals super bedankt!

Kort maar krachtig

Er werd met aandacht naar mijn probleem geluisterd. De specialist stelde de nodige vragen voor het volledige plaatje. Ze gaf een keuze uit twee optimale tips om mijn probleem op te lossen en adviseerde welke ik beter kan kiezen voor een positiever resultaat.

• Communicatie

Een goede begeleiding in vso voorstel

Vanaf het begin is er een een goed contact geweest een was de informatie accuraat en ter zake doende. Niets dan positieve ervaring. Is echt aan te bevelen.

Fijne en hulpvaardig Jurist

Ik wil Linda van harte bedanken. Ze heeft mij ontzettend ontzorgd in het opstellen van een VSO met mijn werkgever.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.