Zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen

Mijn baan komt te vervallen einde jaar kreeg een vso waar ik helemaal geen verstand van hebt dus laten nakijken en aanpassen. Was binnen een week geregeld en afgerond. Was heel erg blij met de hulp en advies.

• Communicatie

Fijne ondersteuning in deze moeilijke tijd

Er werd snel gereageerd en adequaat gehandeld. Ben erg tevreden hoe het gegaan is en de afloop hiervan. Duidelijke taal eb goeie hulp ontvangen

Fijn gesprek

Fijn dat ik do snel werd gebeld en alles duidelijk is geworden

Daadkrachtige hulp

Binnen een uur had ik de juiste hulp gesproken. Daarnaast goed, duidelijk en eerlijk contact.

• Communicatie

Reageren snel en luisteren goed naar het probleem en ondernemen meteen actie om je met de juiste mensen in contact te brengen.

• Communicatie

Goed, snel en duidelijk geholpen.

Eerst contact gehad via whatsapp waar ik vervolgens door Deborah in contact ben gekomen met mijn jurist Linda. Voor mij was dit een nieuwe ervaring en wist ik ook niet goed waar ik moest beginnen... Maar gelukkig was daar Linda die mij perfect en vlot door het traject heeft begeleid met haar adviezen en jurische oog. Ook de punten die zij had aangescherpt waren goed, had ik zelf nooit kunnen doen in mijn eentje. Ik ben iedergeval gigantisch blij met de snelle hulp die ik gehad heb.

Snelle reactie.

Ik heb een heel fijn communicatie met ( nab ) gehad, ik werd binnen 1 dag terug gebeld, door een heel vriendelijke dame en deze heeft mij optimaal geïnformeerd over de werkwijze en diezelfde dag nog een e- mail gestuurd met de extra benodigde formulieren die zij nodig hadden voor mijn aanvraag. Dus goede en vriendelijke communicatie en professionele behandeling, kortom ( Perfect ).

Behulpzaam

zeer goed

Ik ben zeer goed geholpen door linda in het onderhandelen met mijn vastellingsovereenkomst, zei heeft alle correspondentie gedaan en ik ben blij dat ik hun ingeschakeld heb om met mij mee te denken.

Fijn en deskundig geholpen

Linda heeft goed met me mee gedacht over mijn vaststellingsovereenkomst. Ik werd gewezen op zaken waar ik zelf niet zo snel bij stil had gestaan. Ook kreeg ik een goede uitleg over zaken die eventueel onderhandelbaar zijn. Dankjewel voor je advies! Ik ga ermee aan de slag.

• Communicatie

Empatisch contact en snelle reactie.

Ik heb mijn contact met NAB als zeer prettig en zeer goed ervaren, omdat de juriste (mevrouw Doppia) direct in mijn situatie verplaatste met korte duidelijke lijnen. De juriste was zeer bekwaam en nam de tijd om mij uitleg te geven over de zaak wanneer ik vragen had. En zij nam direct actie. Een top juriste, ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen! Enorm bedankt voor de service! Vriendelijke groeten, Ingrid van Eck

• Communicatie

Zeer tevreden met de ondersteuning van NAB

De juridische ondersteuning van NAB kan ik zeer zeker aanbevelen. Linda gaf mij zeer snel het gevoel dat het goed kwam. Zij nam de communicatie tussen mij en mijn ex-werkgever meteen op zich, wat erg prettig was.

Snel en doeltrefend

Bizonder snel antwoord ontvangen met een goed vervolgd is. Uitstekend

Perfect geholpen!

Eigenlijk willekeurig bij de NAB gekomen d.m.v. een Google zoekopdracht. Na contact gehad te hebben met de receptioniste werd ik nog diezelfde middag teruggebeld door een medewerker en een dag later had ik al contact met de jurist. Deze heeft mij perfect geholpen. Van begin tot einde perfect geholpen dus.

• Communicatie

Goed en snel advies gekregen.

Ik wilde een vaststellingsovereenkomst na laten kijken i.v.m. het gedeeltelijk ontslag van mijn man i.v.m. zijn ziekte. Linda heeft ons snel en kordaat geholpen. Haar aandachtspunten heb ik gelijk doorgestuurd naar de werkgever zodat zij dit op kunnen pakken. Het geeft een fijn gevoel dat dit stukje goed en eerlijk geregeld is.

algemeen duidelijk en goed

Ervaring heb ik niet met jullie ,maar het is de eerste keer dat ik contact heb met jullie en via de webside ,dus ik vind de uitleg en de communicatie prima

Helder

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn vraag werd goed en duidelijk beantwoord

• Communicatie

Zeer professioneel, adequaat een duidelijk. Na eerste contant is men voortvarend te werk gegaan . Geluisterd naar de klant en heldere adviezen gegeven

Helemaal top

Ben erg blij met de geboden hulp en adviezen

• Communicatie

Al mijn vragen en problemen zijn verholpen d.m.v. hele vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Mevrouw Doppia heeft mij geholpen, ik had geen betere service kunnen wensen.

• Communicatie

Snelle reactie, heldere informatie en prettige gesprekken

• Communicatie

Vriendelijk, snel geholpen, fijne communicatie

Fijn en goed geholpen door Deborah! (Sorry als ik het verkeerd schrijf)

• Communicatie

Juiste advies, meedenkend, onduidelijke vragen direct helder maken. Bovenal vriendelijk!

Super goed geholpen

Bedankt Linda voor je inzet!

slecht

Ik vroeg advies voor mijn vervroegd pensioen regeling dus geen VSO, dat heb ik meteen heel duidelijk gemaakt. Toch kreeg ik een heel verhaal over WW en alles wat komt kijken bij een VSO. Nogmaals gemaild dat het om een vervroegd pensioen regeling ging maar geen antwoord hierop. De rekening zou naar de werkgever gestuurd worden als het bedrijf daar toestemming voor gaf en dat was zo maar we kregen de rekening persoonlijk. Naar mijn vraag waarom kreeg ik als antwoord "zie mailwisseling" maar daar stond in dat de rekening naar het bedrijf gestuurd zou worden. Daar kreeg ik geen antwoord meer op. Zeer onpersoonlijk en we hebben er helemaal niets aan gehad maar wel 423,50 betalen. De medewerker waarmee ik contact heb gehad staat niet in onderstaand lijstje, lekker makkelijk (Emerald en Karin).

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.