Professionele afwikkeling en prettig contact

Professionele afwikkeling en prettig contact. Begrip voor de situatie en snelle reactie.

Ontzettend goed geholpen!

Ontzettend goed geholpen door Linda Lemckert! Ik ben echt heel erg blij met de juridische hulp die ik heb gekregen. Ze heeft me geheel kosteloos kunnen helpen bij het beoordelen van de vaststellingsovereenkomst die ik van mijn werkgever had ontvangen. Deze was voor mij zo onduidelijk. Maar dankzij haar duidelijke uitleg ontzettend veel wijzer geworden. Daarnaast heeft ze de onderhandelingen met mijn werkgever overgenomen, wat ontzettend fijn was omdat het je echt het gevoel geeft dat iemand er objectief naar kijkt en ook alle punten goed kan zien wat eventueel aangepast of veranderd moet worden. Al met al dus hartstikke blij en dankbaar voor de hulp! Linda ontzettend bedankt!

• Communicatie

Heel blij met de geboden hulp!

Ik ben echt heel erg blij met de juridische hulp die ik heb gekregen van mevrouw Doppia. Ze heeft me geheel kosteloos kunnen helpen bij het beoordelen van de vaststellingsovereenkomst die ik van mijn werkgever had ontvangen. Daarnaast heeft ze de onderhandelingen met mijn werkgever overgenomen, dat heeft me heel veel rust geboden in de toch vrij hectische dagen na het ontvangen van de overeenkomst. Al met al dus hartstikke blij en dankbaar voor de hulp!

• Communicatie

Zeer snelle terugkoppeling en super advies!

Zeer meevoelend en meedenkend advies en dat ook nog eens heel erg snel nadat ik contact had opgenomen. Had ik veel eerder moeten doen!

Uitstekende keuze

Ik ben uitstekend geholpen en heb uiteindelijk meer uit mijn VSO kunnen krijgen dan ik had verwacht. Zowel als wettelijke voordelen als vergoedingen. Nog een pluspuntje naar Linda zelf, hele prettige vrouw om mee te praten.

• Communicatie

Fijn om te praten en overleggen !

• Communicatie

Geweldig, voel mij echt geholpen

Nadat ik mijn probleem had uitgelegd merkte ik aan de hand van de aangedragen oplossingen dat betreffende mijn vraag meer dan goed heeft begrepen.

• Communicatie

Ik werd snel gebeld en zij heeft mij doorverwezen waar ik precies moet zijn.Heel vriendelijk en duidelijk.

Zeer deskundig en behulpzaam

Als zeer prettig ervaren. Ilona is duidelijk en legt goed uit. Zij is zeer bekwaam.

Heel goed

Er wordt serieus naar je probleem geluisterd

• Communicatie

Snel gecheckt, maar wel een belangrijk detail gemist

Snelle reactie, waardoor ik vol vertrouwen mijn vso tekende. Maar dat vertrouwen was onterecht. Wat blijkt: de wettelijke opzegtermijn - 2 maanden, gerekt tot het einde van de maand - werd niet gehanteerd. Over die termijn kan ik geen ww krijgen en heb ik geen salaris ontvangen. Dat kost mij dus 3 weken salaris.

• Communicatie

Snel teruggebeld. Duidelijk advies.

Duidelijk helder advies.

• Communicatie

Goede samenvatting van het probleem en juist advies.

Vriendelijke en begripvolle vrouw met humor. Nu nog 'on hold'. MOcht het probleem niet worden opgelost, kan ik alsnog contact opnemen. Gegevens voor contact zijn via mail gestuurd. Kortom: alles duidelijk.

Goede ondersteuning gehad

Prettig en professioneel

Erg tevreden

Ik ben erg goed geholpen door Linda Lemckert. Zij nam de tijd om naar mijn zorgen te luisteren en gaf gedetailleerd en duidelijk advies.

• Communicatie

Ontzettend goed en professioneel geholpen!

De jurist adviseerde helder, duidelijk en straight to the point waar het mijn beëindigingsovereenkomst met de werkgever betrof. Ze wees op wezenlijke punten in de overeenkomst waar ik me anders aan had gebrand en maakte dat ik me zelfverzekerder voelde om in mijn recht te staan. Zij behartigde mijn belangen in de onderhandelingen met de werkgever op professionele en zakelijke wijze en bood me daarmee een baken waar ik blind op kon vertrouwen. Opgelucht en heel dankbaar!

Geweldig!

Ik ben geholpen door Linda Lemckert,echt een topvrouw! Kontakt gehad en binnen een week was alles gefixt. Ze heeft mij echt heel goed bijgestaan en gerustgesteld en goede informatie gegeven, en echt wegwijs gemaakt. Ik wil haar nogmaals hartelijk danken voor haar hulp.

Snelle en daadkrachtige aanpak

Linda heeft me op een snelle en daadkrachtige manier bijgestaan bij het VSO-traject.

• Communicatie

Snel, duidelijk en met resultaat

Ik heb de NAB benadert en werd vrijwel onmiddellijk beantwoord. Zowel telefonisch gesprekken als email berichten waren goed, snelle reactie, duidelijk en klantvriendelijkheid was top. Ik bedankt het hele team voor hun inzet en de juriste Ilse Kers. Blijf vooral zulke mooie diensten geven aan jullie klanten.

• Communicatie

Zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen

Mijn baan komt te vervallen einde jaar kreeg een vso waar ik helemaal geen verstand van hebt dus laten nakijken en aanpassen. Was binnen een week geregeld en afgerond. Was heel erg blij met de hulp en advies.

• Communicatie

Fijne ondersteuning in deze moeilijke tijd

Er werd snel gereageerd en adequaat gehandeld. Ben erg tevreden hoe het gegaan is en de afloop hiervan. Duidelijke taal eb goeie hulp ontvangen

Fijn gesprek

Fijn dat ik do snel werd gebeld en alles duidelijk is geworden

Daadkrachtige hulp

Binnen een uur had ik de juiste hulp gesproken. Daarnaast goed, duidelijk en eerlijk contact.

• Communicatie

Reageren snel en luisteren goed naar het probleem en ondernemen meteen actie om je met de juiste mensen in contact te brengen.

• Communicatie

Goed, snel en duidelijk geholpen.

Eerst contact gehad via whatsapp waar ik vervolgens door Deborah in contact ben gekomen met mijn jurist Linda. Voor mij was dit een nieuwe ervaring en wist ik ook niet goed waar ik moest beginnen... Maar gelukkig was daar Linda die mij perfect en vlot door het traject heeft begeleid met haar adviezen en jurische oog. Ook de punten die zij had aangescherpt waren goed, had ik zelf nooit kunnen doen in mijn eentje. Ik ben iedergeval gigantisch blij met de snelle hulp die ik gehad heb.

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.