Door samenwerking met de NAB kun je erop vertrouwen dat aan alle juridische consequenties is gedacht. Deze worden duidelijk uitgelegd en zoveel mogelijk ondervangen in de VSO. Goede communicatie met werkgever en zeer oplossingsgericht. Ben heel goed geholpen.
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! We zijn blij dat je onze werkwijze als professioneel en klantvriendelijk hebt ervaren. Goed om te horen dat je je ondersteund voelde en dat we samen tot een duidelijke en evenwichtige VSO konden komen. We wensen je alle succes en het allerbeste voor de toekomst! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Fijne en snelle communicatie en een goed advies.
Dank je wel voor je fijne feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over de communicatie en het advies. Heel veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale adviesbalie
Snel en vriendelijk mijn vraag beantwoord
Ik bedank De Nationale AdviesBalie in het bijzonder, Linda en Martha, jullie staan op en vechten voor een werknemer als ik die anders niet zou krijgen waar ik recht op heb in een ongelijke juridische strijd
Wat bijzonder om te lezen – dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. Linda en Martha zetten zich inderdaad met hart en ziel in, en we zijn blij dat we jou konden bijstaan in een situatie waarin je je anders misschien alleen had gevoeld. We wensen je alle succes en rechtvaardigheid toe in het verdere verloop van je traject! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik ben zeer snel geholpen , al met al heeft het 3 maanden geduurd dankzij de werkgever maar is het netjes afgehandeld. Nooit heb ik langer dan 24 u op een reactie hoeven wachten en zijn al mijn vragen zeer snel teruggekoppeld.
Wat fijn om te horen dat je zo goed en snel geholpen bent! Linda is inderdaad een kanjer, en we zijn blij dat ze je zo vlot en zorgvuldig heeft kunnen ondersteunen – ook tijdens een langduriger traject. Bedankt voor je mooie woorden, en we wensen je alle succes en rust toe nu de zaak is afgerond. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Hartelijk dank voor u werkzaamheden snelle reacties, beleefdheid zeker goed geholpen door u organisatie ik ben zeer tevreden. ik raad mensen om u in dienst te nemen . Mvg.Y.Nazary
Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in onze organisatie. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze hulp, snelle reacties en benadering. We stellen het enorm op prijs dat je ons aanbeveelt en wensen je alle succes toe bij het verdere verloop van je situatie! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met hoe ik ben geholpen. Alles werd eerst met mij overlegd. Zowel telefonisch als over de mail als zeer prettig ervaren. Hele aardige vrouw, professioneel maar ook gewoon lekker menselijk. Precies wat ik fijn vind in “juridische” kwesties!
Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt ontvangen! We vinden het belangrijk om transparant te werken en goed af te stemmen op jouw wensen, dus fijn dat dat zo is overgekomen. Ook geweldig om te lezen dat je het contact als zowel professioneel als menselijk hebt ervaren – precies waar we voor staan. Heel veel succes gewenst met alles wat nog komt! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Heel erg behulpzaam.
Ik wil graag mevrouw Boks hartelijk bedanken voor de uitstekende manier waarop zij mijn zaak heeft afgehandeld. Uw deskundigheid, duidelijke communicatie en betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat ik me gedurende het hele proces goed geïnformeerd en gesteund voelde. Ik waardeer vooral hoe u complexe juridische termen begrijpelijk maakte en hoe snel u altijd reageerde op mijn vragen. Dankzij uw inzet ben ik zeer tevreden met het resultaat!
Ilse heeft mij op een professionele en vriendelijke manier uitstekend geholpen. Haar flexibiliteit in zowel denken als handelen heeft geleid tot een resultaat dat perfect aansluit bij mijn persoonlijke situatie. Daarnaast is zij bereid net dat extra stapje te zetten om samen tot de best mogelijke oplossing te komen. Het contact met deze jurist was een prettige ervaring en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je het contact met Ilse als zo prettig en behulpzaam hebt ervaren. Haar betrokkenheid en flexibiliteit maken haar inderdaad tot een waardevolle kracht binnen ons team. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen ondersteunen en wensen je alle succes en kracht toe bij het verdere verloop van je situatie. Met vriendelijke groet, Het team van de De Nationale Adviesbalie.
Deborah en Alinde hebben mij heel prettig en professioneel geholpen bij het controleren van mijn VSO. Vijf minuten na het inzenden van mijn aanvraag werd ik gebeld om de situatie uit te leggen en door te spreken en wat mijn wensen waren. Daarna hebben ze mijn VSO gecontroleerd. Deze bleek toch niet ww-proof te zijn. Ze hebben mij voorzien van goed advies. Na de aanpassingen hebben ze de VSO nogmaals gecontroleerd. Dit alles was binnen een paar uur geregeld.
Wat fijn om te lezen dat je zo prettig en snel geholpen bent door Deborah en Alinde! We vinden het belangrijk om snel te schakelen en goed mee te denken, zeker bij iets belangrijks als een VSO. Fijn dat we je van passend advies konden voorzien en dat alles binnen korte tijd geregeld kon worden. We wensen je alle succes en sterkte bij het verdere verloop van je traject! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Fantastisch, een fijn luisterend oor, en een ontzettend behulpzame dame.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze hulp! We doen ons best om altijd een luisterend oor te bieden. Heel veel succes en sterkte met het verdere verloop van je zaak. Met vriendelijke groet, het team van De Nationale Adviesbalie.
heel vriendelijk, snelle reactie, goed advies, ben super tevreden!
Dankjewel voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent. We wensen je alle succes en het allerbeste bij de verdere stappen. Met vriendelijke groet, het team van De Nationale Adviesbalie.
Ik heb hulp bij het vinden van een advocaat. De balie medewerkster heeft ondanks dat zij geen advocaten in de categorie vreemdelingen zaken hebben heeft zij toch een oplossing voor mij gevonden..
Tijdens mijn telefoon gesprek bemerkte ik de interesse in mij als persoon als ook in mijn probleem. men luisterde aandachtig en men dacht gelijk in oplossingen. Al is mijn zaak voorlopig nog niet klaar, De Nationale Advies BAlie B.V. heeft mij zeer zeker op weg geholpen.
Fijn om te horen! Wij wensen u veel succes met het verdere verloop van uw zaak. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Zo fijn en snel geholpen ze zijn heel vriendelijk en duidelijk in alles.
Alles heel fijn en snel afgehandeld
Het eerste gesprek was prima. Deborah luisterde goed en stelde ook verschillende vragen om het verhaal duidelijk te krijgen.
Ik wist niet wat ik moest verwachten, omdat ik het via internet zag en wilde proberen. De snelheid, duidelijkheid, grondigheid en vriendelijkheid hebben mij enorm verrast. 100% een aanrader!
Eric regelde na ons contact dat ik binnen een paar uur terug gebeld werd door Ilse, om mijn casus door te nemen. Ilse heeft mij, gelukkig, alles uit handen genomen rondom de onderhandeling VSO. Ze is deskundig, vriendelijk, neemt mijn wensen serieus en geeft goed advies. Ze geven ook direct aan dat de dienstverlening voor mij niets kost, wat uiteraard heel erg fijn is. Ik kan de NAB en Ilse zeker aanraden!
Zeer leuk gesprek, zeer behulpzame mensen.
Heel duidelijke communicatie. Direct, to the point. Heel fijn contact gehad. Al mijn vragen kunnen stellen. Er wordt goed meegedacht. En snel gereageerd.
Het contact met de Nationale Adviesbalie was perfect. Op dinsdag verstuurd en de vrijdags erna al afgehandeld. Pakken in één keer door en zijn zeer deskundig.
Ik ben altijd goed en juist geïnformeerd, hierdoor was het voor mij een fijne ervaring en samenwerking. Zelf weinig omkijken naar gehad en was altijd op de hoogte van de vorderingen en de verschillende opties die ik had gedurende het proces. Bedankt voor de ondersteuning en succes verder !
Na een aanvraag gedaan voor hulp. Ben ik telefonisch benaderd om mijn probleem te overleggen en vervolg stappen te bespreken. Ik ben zo ontzettend goed en super aardig te woord gestaan. Ze heeft alles tot in de puntjes voor me geregeld. Ik ben blij dat het probleem totaal is opgelost.
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.