Vriendelijk te woord gestaan ze heb me goed geholpen

Vriendelijk

• Communicatie

Snel geholpen aan een advies

Ik ben nog op zoek

Ik heb niet het gevoel gekregen dat mijn case werd begrepen. Ik wil nog steeds een advocaat raadplegen i.v.m. burenrecht, maar ik geef mijzelf de tijd om goed na te denken. Ik ben ook erg druk met vele andere aandachtspunten. Bijvoorbeeld: nu zit ik hele maand september in buitenland en kan ik even niks ondernemen. Conclusie: mijn aanvraag is ZEKER NIET geannuleerd, maar tijdelijk 'on hold/suspense'.

• Communicatie

Geweldig geholpen in alles!

Vanaf het eerste moment goed ingelicht en geïnformeerd. Keurig op de hoogte gehouden van het contact tussen jurist en werkgever. Tevens alles netjes afgerond. Het contact tussen jurist en mij als zeer prettig ervaren. Aanrader!

• Communicatie

Prima telefoongesprek goed geholpen.

Hele aardige mevrouw goed uitgelegd en prima geholpen. Top.

Fijn

Alles werd vriendelijk , met veel geduld en zorgvuldigheid uitgelegd , Super fijn onderling contact,

Hilárisch

Echt, als de reactie van de NAB niet ernstig zou vinden, is dit echt wel hilarisch. Op 2.9 stel ik een vraag en op 3.9 krijg ik de volgende reactie: "Naar aanleiding van jouw adviesaanvraag via https://www.nab.nl hebben we elkaar telefonisch gesproken over jouw situatie. In dat gesprek op 03 september, hebben we afgesproken dat je zelf weer contact met ons opneemt als dat nodig is of als je verdere vragen hebt. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.15 uur op telefoonnummer 055-5395655." Niemand heeft contact met mij opgenomen, ik heb NOOIT iemand gesproken. Dit is puur nep; de gehele reactie is verzonnen!! Bizar dit. Nou, Marta van Veghel, men kan dus overduidelijk niet bij u terecht voor inhoudelijk advies.

• Communicatie

Adequate constructieve adviezen gekregen.

Van Linda Lemckert op een héél fijne manier adviezen gekregen. Ze weet mijn verhaal kort en bondig samen te vatten. De cruciale punten eruit te halen en de juiste vragen te stellen voor meer helder inzicht in mijn verhaal. De gekregen adviezen geven enerzijds bevestiging van mijn gevoel en daarnaast ontzettend belangrijke aanvulling. Ben heel dankbaar voor het gesprek met haar.

Ben fijn geholpen

Ik werd goed geholpen omdat ik Er werd geluisterd en daarop kreeg ik advied

Top geholpen!

Ik ben vriendelijk te woord gestaan, er is ontzettend snel geschakeld en het beoogde resultaat is behaald! Mevrouw Karaman heeft het contact met mijn werkgever overgenomen, wat erg prettig was. Zo werden de zorgen rondom mijn uitdiensttreding weggenomen en is alles goed geregeld. Zeer tevreden!

• Communicatie

Ik ben super goed bijgestaan in een VSO zaak!

Fijn contact, snelle handeling en vooral professioneel! Ik werd goed op de hoogte gesteld gedurende tijd en dat was erg fijn. Ik kon het goed overlaten aan jullie! Ik zal jullie een ieder aanraden!

Snel

Aangenaam,duidelijke communicatie

• Communicatie

Zeer snel en professioneel geholpen

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik professioneel en snel ben geholpen, er wordt snel geantwoord op al je vragen,

• Communicatie

Er word heel snel gereageerd,ook via de mail.ikwas zeer tevreden over hoe alles is behandeld .

Ik heb in t begin telefonisch contact gehad met ilse en alles goed overlegd .ook op de mail reageert ze vlug . Ik ben haar dankbaar voor de goede service die ze mij geboden heeft .

Zeer behulpzaam en begripvol

Zeer prettig en snel antwoorden, alles wordt zeer goed geregeld en je wordt zeer goed geadviseerd

• Communicatie

Ik ben ontzettend blij met de hulp die ik heb gekregen

In eerste instantie dacht ik dat ik de hulp niet nodig was, maar uiteindelijk ben ik toch blij dat ik het heb gedaan! De communicatie wat heel prettig en duidelijk. Ze dacht mee en kon mij goed inschatten. Mocht ik ooit nog weer in dezelfde situatie komen, dan zou ik zeker de nationale adviesbalie weer bellen!

• Communicatie

Uitstekende begeleiding: vriendelijk en deskundig

Gelijk al vanaf het eerste telefoontje was het contact met de Nationale Adviesbalie heel prettig. Juriste Ebru Karaman heeft mij uitstekend geholpen bij mijn VSO. Ze is vriendelijk, doortastend, deskundig en daarnaast ook nog eens heel prettig in de omgang. Ebru gaf me veel vertrouwen in een goede afloop. Dankzij haar professionele advies en begeleiding heeft het ook tot een goede uitkomst geleid. Ik ben heel erg tevreden en raad iedereen de Nationale Adviesbalie aan!

• Communicatie

Geweldig juridisch advies gehad van juriste Ebru Karaman, Deskundig, doortastend en betrouwbaar.

Ebru Karaman is zeer aan te bevelen als juriste in arbeidssituaties. Constant zeer gesteund gevoeld met uiteindelijk een maximaal haalbare oplossing als resultaat. Last but not least hele begeleiding zonder enige kosten conform hun formule. Echt heel sterk. Dank Ebru!!

Heel goed!

Het was een kort gesprek, "direct to the point" en daar gaat het er mij om.

Hele goede persoonlijke begeleiding

Alles werd snel, duidelijk en met veel aandacht geregeld. Dankzij de vriendelijke en deskundige uitleg voelde ik me altijd goed ondersteund. Echt een aanrader!

• Communicatie

Ik ben ontzettend goed geholpen.

Ik kreeg 31-07-2025 helaas te horen dat ik niet meer hoef terug te komen bij mn nog huidige werkgever en met een vaststellings overeenkomst het dienst verband te beëindigen. Met met behulp van de juridisch adviseur van de Nationale Advies Balie, zijn we tot een passende vaststellings overeenkomst. Ik ben zeer te vrede en zou de Nationale Advies Balie zeker aan bevelen.

• Communicatie

snelle reactie en luisterend oor

In de zoektocht naar een jurist op deze site terecht gekomen. Ze doen wat ze zeggen en de kosten gaan naar de werkgever. Prettig overleg en duidelijke uitleg.

• Communicatie

NAB heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan verbeteren van de VSO

Nadat ik een een VSO aangeboden had gekregen van mijn werkgever heeft de NAB mij begeleid. Het document werd zorgvuldig nagekeken, er werden belangrijke verbe******en voorgesteld en er werd onderhandeld met mijn werkgever. De deadline werd goed in het oog gehouden en het contact met mijn NAB contactpersoon was laagdrempelig en zeer professioneel. Hierdoor zijn we tot een beter resultaat gekomen en kijk ik met een goed gevoel terug op de dienstverlening van de NAB.

• Communicatie

Vriendelijk, kundig en efficiënt.

In eerste instantie een beetje argwanend ivm het gratis bijstaan en de “onwetendheid” mbt het juridische wereldje. Linda nam deze angst snel weg en een prettige samenwerking gehad met een verbe****** van de punten in de VSO. De reactie per telefoon en per mail was snel en prettig. Kortom: ik kan en zal jullie zeker aanraden in mijn omgeving.

Snel en vasthoudend

Zeer snel behandeld

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.