Vriendelijk
Snel geholpen aan een advies
Ik heb niet het gevoel gekregen dat mijn case werd begrepen. Ik wil nog steeds een advocaat raadplegen i.v.m. burenrecht, maar ik geef mijzelf de tijd om goed na te denken. Ik ben ook erg druk met vele andere aandachtspunten. Bijvoorbeeld: nu zit ik hele maand september in buitenland en kan ik even niks ondernemen. Conclusie: mijn aanvraag is ZEKER NIET geannuleerd, maar tijdelijk 'on hold/suspense'.
Beste Hans, Ik wens je allereerst een prettige tijd in het buitenland. Mochten we je na jouw reis nog kunnen helpen horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Vanaf het eerste moment goed ingelicht en geïnformeerd. Keurig op de hoogte gehouden van het contact tussen jurist en werkgever. Tevens alles netjes afgerond. Het contact tussen jurist en mij als zeer prettig ervaren. Aanrader!
Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze dienstverlening en het contact met de jurist goed was. Wij wensen je veel succes met alles. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Hele aardige mevrouw goed uitgelegd en prima geholpen. Top.
Ontzettend fijn om te horen! Succes met alles. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Alles werd vriendelijk , met veel geduld en zorgvuldigheid uitgelegd , Super fijn onderling contact,
Beste Debby, Bedankt voor je mooie review! Goed te horen dat je onze begeleiding als prettig hebt ervaren. Succes met alles. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Echt, als de reactie van de NAB niet ernstig zou vinden, is dit echt wel hilarisch. Op 2.9 stel ik een vraag en op 3.9 krijg ik de volgende reactie: "Naar aanleiding van jouw adviesaanvraag via https://www.nab.nl hebben we elkaar telefonisch gesproken over jouw situatie. In dat gesprek op 03 september, hebben we afgesproken dat je zelf weer contact met ons opneemt als dat nodig is of als je verdere vragen hebt. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.15 uur op telefoonnummer 055-5395655." Niemand heeft contact met mij opgenomen, ik heb NOOIT iemand gesproken. Dit is puur nep; de gehele reactie is verzonnen!! Bizar dit. Nou, Marta van Veghel, men kan dus overduidelijk niet bij u terecht voor inhoudelijk advies.
Beste Jente, Excuses, u heeft een verkeerde email ontvangen. Inmiddels is dit opgelost. Wij hebben u inderdaad niet telefonisch gesproken. Dit kwam omdat u bij uw aanvraag een foutief telefoonnummer had doorgegeven: 06-1234567789....Mijn collega heeft u per ongeluk de verkeerde mail verstuurd. Zij heeft u hier vervolgens over geïnformeerd en geprobeerd om schriftelijk zo goed mogelijk op uw juridische vraag te informeren. Excuses voor deze fout en we hopen dat u verder kunt met haar schriftelijke advies. Met vriendelijke groet, De Nationale Adviesbalie
Van Linda Lemckert op een héél fijne manier adviezen gekregen. Ze weet mijn verhaal kort en bondig samen te vatten. De cruciale punten eruit te halen en de juiste vragen te stellen voor meer helder inzicht in mijn verhaal. De gekregen adviezen geven enerzijds bevestiging van mijn gevoel en daarnaast ontzettend belangrijke aanvulling. Ben heel dankbaar voor het gesprek met haar.
Fijn om te horen en wij wensen u veel succes met alles! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik werd goed geholpen omdat ik Er werd geluisterd en daarop kreeg ik advied
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je je gehoord voelde en goed advies hebt gekregen. We zijn blij dat we je konden helpen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik ben vriendelijk te woord gestaan, er is ontzettend snel geschakeld en het beoogde resultaat is behaald! Mevrouw Karaman heeft het contact met mijn werkgever overgenomen, wat erg prettig was. Zo werden de zorgen rondom mijn uitdiensttreding weggenomen en is alles goed geregeld. Zeer tevreden!
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat Ebru je zorgen uit handen heeft genomen en dat alles snel en goed geregeld is. Mooi dat het gewenste resultaat ook behaald is. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Fijn contact, snelle handeling en vooral professioneel! Ik werd goed op de hoogte gesteld gedurende tijd en dat was erg fijn. Ik kon het goed overlaten aan jullie! Ik zal jullie een ieder aanraden!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze begeleiding in je VSO-zaak als professioneel en prettig hebt ervaren, en dat je alles met vertrouwen aan ons kon overlaten. We waarderen je aanbeveling enorm. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Aangenaam,duidelijke communicatie
Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik professioneel en snel ben geholpen, er wordt snel geantwoord op al je vragen,
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je onze begeleiding als snel en professioneel hebt ervaren en dat je vragen vlot beantwoord werden. Ilse heeft dit graag voor je gedaan. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb in t begin telefonisch contact gehad met ilse en alles goed overlegd .ook op de mail reageert ze vlug . Ik ben haar dankbaar voor de goede service die ze mij geboden heeft .
Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat Ilse je zo goed heeft geholpen en steeds snel en duidelijk reageerde. We geven je complimenten graag aan haar door. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Zeer prettig en snel antwoorden, alles wordt zeer goed geregeld en je wordt zeer goed geadviseerd
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je de begeleiding als behulpzaam en begripvol hebt ervaren en dat je snel en prettig antwoord kreeg. We zijn blij dat Ilse je goed heeft kunnen adviseren. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
In eerste instantie dacht ik dat ik de hulp niet nodig was, maar uiteindelijk ben ik toch blij dat ik het heb gedaan! De communicatie wat heel prettig en duidelijk. Ze dacht mee en kon mij goed inschatten. Mocht ik ooit nog weer in dezelfde situatie komen, dan zou ik zeker de nationale adviesbalie weer bellen!
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je blij bent dat je toch voor hulp hebt gekozen en dat de communicatie duidelijk en prettig verliep. Mooi dat je je zo goed ondersteund voelde. Heel veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet Het team van De Nationale Adviesbalie
Gelijk al vanaf het eerste telefoontje was het contact met de Nationale Adviesbalie heel prettig. Juriste Ebru Karaman heeft mij uitstekend geholpen bij mijn VSO. Ze is vriendelijk, doortastend, deskundig en daarnaast ook nog eens heel prettig in de omgang. Ebru gaf me veel vertrouwen in een goede afloop. Dankzij haar professionele advies en begeleiding heeft het ook tot een goede uitkomst geleid. Ik ben heel erg tevreden en raad iedereen de Nationale Adviesbalie aan!
Wat een mooie woorden! Wat goed om te horen dat je het contact vanaf het eerste moment al prettig vond en dat Ebru je met haar deskundigheid en betrokkenheid vertrouwen heeft gegeven. Fijn dat dit heeft geleid tot een goede uitkomst. Heel veel succes gewenst met het verdere verloop en bedankt voor de genomen moeite een review te schrijven. Met vriendelijke groet Het team van De Nationale Adviesbalie
Ebru Karaman is zeer aan te bevelen als juriste in arbeidssituaties. Constant zeer gesteund gevoeld met uiteindelijk een maximaal haalbare oplossing als resultaat. Last but not least hele begeleiding zonder enige kosten conform hun formule. Echt heel sterk. Dank Ebru!!
Het was een kort gesprek, "direct to the point" en daar gaat het er mij om.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je het gesprek met Alinde als duidelijk en to the point hebt ervaren. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Heel veel succes gewenst met het verdere verloop!
Alles werd snel, duidelijk en met veel aandacht geregeld. Dankzij de vriendelijke en deskundige uitleg voelde ik me altijd goed ondersteund. Echt een aanrader!
Ik kreeg 31-07-2025 helaas te horen dat ik niet meer hoef terug te komen bij mn nog huidige werkgever en met een vaststellings overeenkomst het dienst verband te beëindigen. Met met behulp van de juridisch adviseur van de Nationale Advies Balie, zijn we tot een passende vaststellings overeenkomst. Ik ben zeer te vrede en zou de Nationale Advies Balie zeker aan bevelen.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Ebru je in deze lastige situatie goed heeft kunnen begeleiden en dat jullie samen tot een passende vaststellingsovereenkomst zijn gekomen. We waarderen je aanbeveling enorm. We wensen je veel succes met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
In de zoektocht naar een jurist op deze site terecht gekomen. Ze doen wat ze zeggen en de kosten gaan naar de werkgever. Prettig overleg en duidelijke uitleg.
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je het overleg met Ebru als prettig en duidelijk hebt ervaren en dat we snel hebben kunnen reageren. Mooi dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Heel veel succes gewenst met het verdere traject! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Nadat ik een een VSO aangeboden had gekregen van mijn werkgever heeft de NAB mij begeleid. Het document werd zorgvuldig nagekeken, er werden belangrijke verbe******en voorgesteld en er werd onderhandeld met mijn werkgever. De deadline werd goed in het oog gehouden en het contact met mijn NAB contactpersoon was laagdrempelig en zeer professioneel. Hierdoor zijn we tot een beter resultaat gekomen en kijk ik met een goed gevoel terug op de dienstverlening van de NAB.
Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je de begeleiding als zorgvuldig en professioneel hebt ervaren en dat we samen tot een beter resultaat in je VSO zijn gekomen. Wij zijn blij om te horen dat je met een goed gevoel terugkijkt op onze dienstverlening. Heel veel succes met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
In eerste instantie een beetje argwanend ivm het gratis bijstaan en de “onwetendheid” mbt het juridische wereldje. Linda nam deze angst snel weg en een prettige samenwerking gehad met een verbe****** van de punten in de VSO. De reactie per telefoon en per mail was snel en prettig. Kortom: ik kan en zal jullie zeker aanraden in mijn omgeving.
Zeer snel behandeld
Bedankt voor uw reactie. Fijn te horen! Heel veel succes met alles. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.