Ik ben ontzettend goed geholpen.

Ik kreeg 31-07-2025 helaas te horen dat ik niet meer hoef terug te komen bij mn nog huidige werkgever en met een vaststellings overeenkomst het dienst verband te beëindigen. Met met behulp van de juridisch adviseur van de Nationale Advies Balie, zijn we tot een passende vaststellings overeenkomst. Ik ben zeer te vrede en zou de Nationale Advies Balie zeker aan bevelen.

• Communicatie

snelle reactie en luisterend oor

In de zoektocht naar een jurist op deze site terecht gekomen. Ze doen wat ze zeggen en de kosten gaan naar de werkgever. Prettig overleg en duidelijke uitleg.

• Communicatie

NAB heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan verbeteren van de VSO

Nadat ik een een VSO aangeboden had gekregen van mijn werkgever heeft de NAB mij begeleid. Het document werd zorgvuldig nagekeken, er werden belangrijke verbeteringen voorgesteld en er werd onderhandeld met mijn werkgever. De deadline werd goed in het oog gehouden en het contact met mijn NAB contactpersoon was laagdrempelig en zeer professioneel. Hierdoor zijn we tot een beter resultaat gekomen en kijk ik met een goed gevoel terug op de dienstverlening van de NAB.

• Communicatie

Vriendelijk, kundig en efficiënt.

In eerste instantie een beetje argwanend ivm het gratis bijstaan en de “onwetendheid” mbt het juridische wereldje. Linda nam deze angst snel weg en een prettige samenwerking gehad met een verbetering van de punten in de VSO. De reactie per telefoon en per mail was snel en prettig. Kortom: ik kan en zal jullie zeker aanraden in mijn omgeving.

Snel en vasthoudend

Zeer snel behandeld

• Communicatie

Een hele fijne dame heel rustig en lief

• Communicatie

Snel, behulpzaam en echt geweldig!

Ik ben zeer erg tevreden over mijn ervaring met De Nationale AdviesBalie. Er werd bijzonder snel gereageerd, ik ben geholpen van begin tot eind en zou nooit tot zo een net en goede afsluiting zijn gekomen zonder ze!

• Communicatie

Fijn dat ik ontzorgd werd.

Een situatie waar je niet in wilt komen en ook niet aan zag komen. Ebru heeft me gerustgesteld, me met mijn benen weer op de grond gezet en een realistische onderhandeling gedaan. Heel blij deze situatie voor mij uit handen is genomen.

• Communicatie

Blij dat ik jullie hulp heb ingeroepen.

Dankzij de deskundigheid en daadkracht van Ilse Kers heb ik de VSO met een goed gevoel ondertekend...

• Communicatie

Erg professioneel, vriendelijk en snel

Met je werkgever een VSO onderhandelen is een vreemde en stressvolle situatie. Heel fijn dat er dan de Nationale Adviesbalie is! 's avonds laat de documenten ge-upload. De volgende ochtend om 09:01 belde Vénice al voor een eerste intake. Na kort overleg belde Linda om de zaak verder te bespreken. Paar documentjes heen en weer gestuurd, Linda ging aan de slag en was in no time klaar om de VSO inhoudelijk te bespreken. Linda legt alles goed uit en heeft veel praktische tips. Zij heeft de gave om het tempo en de inhoud van het gesprek goed af te stemmen op mij als gesprekspartner en dat is erg prettig. Om 11:04 waren we klaar en wist ik precies waar ik aan toe was, klaar voor de verdere afronding met mijn werkgever. In 2 uur en 3 minuten alles geregeld: top ervaring!

Top geregeld

Snel actie ondernemen en vlug antwoord op de vragen die ik stelde.

hulp van topkwaliteit

De hulp in mijn zaak is optimaal verlopen. Ik ben tevreden en kan uw kantoor van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt.

good

we had good phone call where everything was explained to me

Duidelijk en meedenkend.

Linda heeft me uitstekend geholpen. Het dossier is snel afgerond. Maar ze nam ook de tijd om alles met me door te lopen en antwoord te geven op mijn vragen.

• Communicatie

Super communicatie, deskundig advies, en vooral vriendelijk

Als eerste dacht ik, dat ik een jurist/juriste niet nodig had en er zelf wel uitkwam. Dit bleek niet het geval. Tevens wilde ik met mijn werkgever geen ruzie en er samen goed uitkomen op een vriendelijke manier. De toon die de juriste(Linda) daar op aannam vond ik belangrijk. En dat is ook gebeurd, waardoor ik nu alles heb gekregen wat ik graag wilde en heb ik een goede en correcte VSO gekregen. Alles zonder gedoe.. vriendelijk, correct en constructieve samenwerking.

fijn gesprek

Dank je wel Venice, ik ben vergeten wat erbij te vermelden, ik had nog recht op 9 weken vakantie en deze hebben ze meegenomen in mijn VSO dat ik hier niks voor krijg, graag een advies erover. alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Nadia Biharie

Snel en accuraat, vriendelijk

Positief

Top ervaring!!

Na het ontvangen van mijn vaststellingsovereenkomst heb ik contact opgenomen met de Nationale Adviesbalie. Heel snel kreeg ik al een een telefoontje en email om de benodigde gegevens op te vragen. Wat was ik blij dat Mevrouw Lemckert alles van mij overnam om mijn OVS te controleren en na te kijken en waar nodig aan te passen en te overleggen met mijn werkgever. Ik ben zeer tevreden van hoe alles verlopen is en raad iedereen aan bij het krijgen van een OVS om met de Nationale Adviesbalie contact op te nemen.

• Communicatie

Duidelijk uitleg, denkt echt mee.

Ik vond het fijn om advies te krijgen van de NAB. Ik wilde niet veel poespas, maar gewoon een check of mijn VSO klopte. Dat gebeurde, en daarnaast heeft Marta me ook nog geholpen met een degelijke uitleg over een ingewikkeld puntje in de overeenkomst. Ik ben heel blij dat iemand met zoveel expertise, mij duidelijk kon vertellen hoe zo'n VSO in elkaar steekt.

Uitstekende hulp!

Ik heb uitstekende hulp en advies gekregen ik ben zeer tevreden!

Snel, begripvol en kundig

Een zeer positieve eerste ervaring. Er werd goed naar mijn zaak geluisterd en uiteindelijk werd mij een jurist geadviseerd in de regio.

• Communicatie

Top, goede en snelle hulp!

Heb de hulp van De Nationale AdviesBalie echt als heel fijn ervaren. Kon het onderhandelen van mijn VSO volledig uit handen geven en voelde heel vertrouwd. Zou zelf geen idee hebben gehad, dus zonder Emerald's hulp was het misschien niet gelukt. Dankjewel!

Vriendelijke en top advies

Zeer vriendelijk met juiste informatie en advies.

Snel duidelijk en informatief

Voorlopig snelle acties en duidelijke informatie mail.

• Communicatie

Super snelle en accurate beoordeling en afhandeling

Na contact te hebben opgenomen met Linda Lemckert, gespecialiseerd in arbeidsrecht bleek al gauw dat ik geen betere jurist in de arm had kunnen nemen. Zij is heel prettig in de communicatie en reageert snel op mails en telefoontjes. Ik kreeg van HR van mijn werk een VSO en was echt in het begin flabbergasted. Een nare ervaring kan ik wel zeggen. Ook daar heeft Linda een andere draai aangegeven met haar humor. Ik ben heel tevreden over de afhandeling wat betreft mijn VSO. Ik zal NAB aanbevelen bij mij vrienden als nodig en zeker Linda voordragen. Dank je wel!

Bouwe Landlaan 3A

7321AE Apeldoorn

Over De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB)

Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.