Ik ben uitstekend begeleid. Ik had een goed gesprek en ik ben heel goed geholpen. Er was een advocaat die contact met me had opgenomen en de zaak had besproken. Al heb ik niet het gewenste resultaat behaald met de advocaat en naar mijn mening zaten we niet op een lijn. Toch wil ik jullie bedanken voor het helpen!
Voor en tijdens de behandeling van mijn dossier is er een erg duidelijke toelichting geweest over de acties, die zouden worden gedaan. Hierdoor ben ook ik niet voor verrassingen komen te staan. Voor dat er gecommuniceerd werd met de werkgever, werden de stukken eerst ter inzage gemaild en zo nodig telefonisch toegelicht en overlegd. Heb het als heel erg plezierig ervaren.
Vanaf minuut 1 werd ik gehoord en geholpen. Heeft mij veel stress ontnomen. Heel erg fijn.
Na een zeer snelle reactie op mijn E-mail en door een duidelijk gesprek weet je dat er iemand naast je staat. Een geruststellend gevoel Bedankt
Deskundig advies, top
Bijgestaan door mevrouw Lemckert voor beoordeling van mijn VSO. Fijne communicatie en meedenkend gezien mijn complexe situatie heeft mevrouw mij goed kunnen adviseren. Goed bereikbaar en eerlijk advies.
Je hebt het gevoel echt bijgestaan te worden. Je kunt je zorgen delen en die worden serieus genomen. In een voor jezelf onzekere tijd voel je je echt gesteund. Hulde voor de hulp, het verzorgde meeleven en meedenken. Bedankt.
Mijn ervaring met de NAB was bijzonder positief. Ik kreeg heel snel reactie op mijn vraag, waarmee de juriste meteen doorpakte, ondanks het feit dat we al Vrijdagmiddag waren en iets probeerden af te ronden voor die avond. De feedback was duidelijk en precies. Het advies evenzeer.
Ondanks dat wij dat de adviesbalie adviseerde voor een eiser jegens ons hebben we goed kunnen samenwerken was er begrip voor de standpunten en is, naar ons oordeel, een evenwichtige oplossing gevonden. Het contact was kort, duidelijk, zakelijk en zonder gedoe.
Mijn werkgever wilde een VSO met mij aangaan, iets wat totaal nieuw voor mij was. Linda heeft mij fantastisch bijgestaan met raad en daad! Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij in een vervelende situatie gesteund voelde en dit, ondanks alles, ook nog met humor heb kunnen afronden. Nogmaals bedankt Linda!
Goed advies en snelle bemiddeling.
Dank je wel voor je reactie! Fijn dat je het advies en de bemiddeling als snel en effectief hebt ervaren. We zijn blij dat we je zo konden helpen. Veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Heb Linda als juriste gehad voor mn VSO en ik zal zeggen haar alertheid, aanpak en vakkennis is on point! Ik vreesde voor hoge juridische kosten aan het begin, maar zij wist mij gerust te stellen dat ik mij daar absoluut niet druk over moest maken en dat ik helemaal nikkks zelf hoef te betalen! Dankjewel Lin! ❤️ Groetjes, Natasha
Wat een enthousiaste en mooie review – dank je wel! Fantastisch om te horen dat Linda je zo goed heeft kunnen helpen met haar scherpe blik en kennis van zaken. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich geen financiële zorgen hoeven te maken en goed geholpen worden. Er is dus inderdaad geen addertje onder het gras! We wensen je veel succes en alle goeds in het vervolg!
Binnen twee uur nadat ik een e-mail stuurde waren al mijn vragen behandeld. Ik werd direct teruggebeld en kreeg helder, vriendelijk en praktisch advies. Deborah dacht op een prettige manier met me mee. Ik voelde me enorm gehoord, gesteund en – het belangrijkste – geholpen. Dank voor de snelle en persoonlijke aanpak!
Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo snel en persoonlijk bent geholpen, en dat Deborah op een prettige en doeltreffende manier met je mee heeft gedacht. We zijn blij dat je je gehoord en gesteund voelde. Veel succes gewenst met het verdere traject! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ilse heeft me prima geholpen bij het controleren van mijn VSO. Er stonden gelukkig geen echt grote fouten in, maar toch fijn dat een ervaren jurist met je meekijkt.
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat Ilse je goed heeft kunnen helpen en je zo met een gerust gevoel verder kon. Het is altijd prettig om te weten dat alles goed gecontroleerd is. Veel succes gewenst met het vervolg! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb het contact als enorm prettig ervaren. Ze nemen echt de tijd voor je en horen je verhaal aan. Ze geven je goed advies en maken zich hard voor jouw persoonlijke zaak. Dankjewel voor het advies en prettige samenwerking
Dank je wel voor je fijne woorden! Wat goed om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren en je echt gehoord voelde. We vinden het belangrijk om samen op te trekken en jouw belangen goed te behartigen. Veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Wat ben ik goed en snel geholpen door de NAB. In het eerste contact is gelijk tot de kern van de zaak doorgedrongen en de daarop volgende adviezen hebben mij een hoop gemoedsrust gebracht. De vakkundige en professionele aanpak m.b.t. het reageren naar mijn werkgever hebben mij zeer goed geholpen om tot een oplossing te komen. Waar ik een heel boek voor nodig heb om mijn verhaal te vertellen, heeft de medewerkster genoeg aan een alinea waarin alles meegedeeld wordt. Fantastisch. Ik ben haar zeer dankbaar en ik ben blij dat ik mij tot de Nationale AdviesBalie heb gewend.
Wat een prachtige en dankbare reactie – heel erg bedankt! Fijn dat je je zo goed en snel geholpen voelde, en dat het advies je rust en vertrouwen heeft gegeven. We zijn blij dat onze aanpak en communicatie voor jou zo helpend waren. Veel succes gewenst met alles wat nog voor je ligt! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb een zeer prettig contact gehad met Linda. Ze heeft goed geluisterd naar mijn verhaal, ze heeft duidelijk aangegeven wat ik mogelijk kon verwachten. Ik voelde mij gehoord en begrepen, wat de onderhandeling ook makkelijker maakte. Doordat Linda persoonlijk contact heeft gezocht met mijn werkgever hebben we een hele mooie deal weten te bereiken. Ik ben blij met het eindresultaat en ik kan dit nu goed afronden. Heel erg bedankt Linda.
Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn dat je je gehoord en begrepen voelde, en dat Linda je zo goed heeft begeleid in het proces. Mooi dat het persoonlijk contact met je werkgever tot een goed resultaat heeft geleid. Veel succes gewenst met het afronden en alles wat daarna komt! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Deborah heeft mij zeer goed geholpen. Uitstekend en snelle communicatie!
Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat de communicatie met Deborah vlot en prettig verliep. Veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb enorm dankbaar dat De Nationale Adviesbalie bestaat en ik ben echt onder de indruk van hoe deskundig en begripvol Ilse Kers mij geholpen heeft. Ze heeft een flink stressvolle situatie een stuk dragelijker gemaakt. Niet alleen heeft ze onderhandelingen met mijn werkgever van mij overgenomen, maar heeft ze mij meerdere malen enorm geholpen door mij te adviseren over wat ik zelf kon doen of zeggen in bepaalde situaties. Hier heb ik zelf ook veel van geleerd, ik weet nu veel meer over mijn eigen rechten als werknemer van een detacheringsbureau en kan hierom beter voor die rechten opkomen.
Wat een prachtige en dankbare review – heel erg bedankt! Wat fijn om te horen dat Ilse je zo deskundig en meelevend heeft kunnen helpen in een stressvolle periode. Het is mooi dat je er niet alleen ondersteuning, maar ook waardevolle kennis aan hebt overgehouden. Veel succes gewenst met alles wat er nog op je pad komt! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik had een conflict met mijn werkgever, die mij er op een slechte manier uit het bedrijf heeft gewerkt. Linde heeft mij gedurende het proces van de tot standkoming van de vaststellingsovereenkomsterg goed geholpen. Ik kon mijn verhaal doen en door goed te luisteren, heeft Linda mijn wensen goed kunnen verwoorden in de Vaststellingsovereenkomst. Ondanks dat het traject erg emotioneel is geweest voor mij, heeft ze mij op een naar de werkgever toe zakelijke correcte manier geholpen. Super bedankt Linda.
Dank je wel voor je open en mooie review. Wat goed om te horen dat Linda je in zo’n emotioneel zwaar traject op een zorgvuldige en professionele manier heeft kunnen bijstaan. Fijn dat je je verhaal kon doen en dat je wensen goed zijn meegenomen. Heel veel succes en sterkte gewenst met alles wat nog komt! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ilse is een hele fijne jurist. Ze gaat secuur, professioneel en vriendelijk te werk. Weet waar ze het over heeft en geeft eerlijk advies. Ze heeft voor mij een groot verschil gemaakt!
Wat een mooie woorden, dank je wel! Fijn om te horen dat Ilse zo’n positieve impact voor je heeft gehad met haar professionele en betrokken aanpak. We geven je compliment graag aan haar door. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
luisterend oor, goed advies en doorverwezen.
Dank je wel voor je bericht! Fijn dat je je gehoord voelde, goed advies hebt gekregen en snel bent doorverwezen. We hopen dat je zo goed verder geholpen bent. Veel succes gewenst met het vervolg! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Mijn ervaring is tot op heden zeer positief, een vriendelijk telefoniste met een goede en duidelijke uitleg. Top!
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad en dat je goed en vriendelijk te woord bent gestaan. We helpen je graag verder. Veel succes gewenst met het verdere verloop! Met vriendelijk groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik kreeg van mijn bedrijf een heel mager vso voorgelegd. Voor mij destijds nog totaal onbekend terrein en kreeg er veel stress van. Online gezocht naar betrouwbare hulp en kwam uiteindelijk bij NAB terrecht (mede door de reviews). Na kennismaking heeft Linda mij van begin tot eind heel goed geholpen. Van uitleggen wat het inhoud tot hoe de onderhandelingen gespeeld moesten worden. Dankzij haar kreeg ik wat ik wilde.
Dank je wel voor je uitgebreide en fijne review! Wat goed om te horen dat Linda je van begin tot eind zo goed heeft begeleid, juist in een voor jou onbekende en stressvolle situatie. We zijn blij dat je uiteindelijk hebt gekregen wat je wilde. Veel succes gewenst met alles wat er nu op je pad komt! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Het is fijn om een jurist achter je te hebben die inhoudelijk precies weet waar ze het over hebt en tegelijkertijd voor het beste resultaat gaat.
Dank je wel voor je fijne reactie! Goed om te horen dat je onze ondersteuning als snel, duidelijk en deskundig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om inhoudelijk sterk te zijn en altijd voor het beste resultaat te gaan. Veel succes gewenst met het verdere traject! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.