Mijn ervaring is erg goed, ben blij dat ik voor hun (NAB) heb gekozen. Ze waren altijd: - Erg goed bereikbaar - Snel met de communicaties - Altijd volgens afspraak en pas na goedkeuring van mij werd er gecommuniceerd. - Bij onduidelijkheid was er altijd tijd voor een telefonisch gesprek om alles weer duidelijk te krijgen - Ze kwamen met goede voorstellen die ook overgenomen zijn door het bedrijf Ik zal hun dan ook bij iedereen aanraden Nogmaals bedankt! Ik zal, mocht dat nodig zijn, ze meteen weer contacteren
Super goed geholpen over de email en aan de telefoon. Heel vriendelijk, deskundig en nemen alles uit handen.
Vriendelijke medewerker die me goed geholpen heeft.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het contact als vriendelijk en professioneel hebt ervaren en dat Ebru je goed heeft kunnen adviseren. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
De Juriste Ebru was heel betrokken met mijn situatie, van begin tot het einde. Wat ik zeer fijn vond is dat ze heel duidelijk en direkt was, ik wist waar ik aan toe was. Ze gaf goed advies, de nodige informatie en ook goed de nodige uitleg. Ik was ontlast. Ik hoop niet weer in zo'n situatie te belanden en gun het ook niemand. Maar bij Ebru is ieder klant in goede handen. Nogmaals dank voor je geduld, inzet, betrokkenheid en deskundigheid. Ik waardeer het zeer, Dank Ebru!
Bedankt voor je hartverwarmende review! Wat mooi om te horen dat Ebru je van begin tot eind zo betrokken, duidelijk en deskundig heeft begeleid en dat je je echt ontzorgt voelde in een lastige periode. Fijn dat je steeds wist waar je aan toe was en zoveel vertrouwen in haar had. We geven je lieve woorden natuurlijk graag aan haar door. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik wil graag mijn dank uitspreken aan Ebru. Ze heeft zich enorm ingezet en mij het gevoel gegeven dat ik echt serieus werd genomen. Ik ben blij met de uitkomst en kan dit hoofdstuk nu achter me laten en met vertrouwen naar de toekomst kijken. Ik ben blij dat ik NAB heb gekozen om mij bij te staan. Zeer doelgericht, professioneel en voorzien van goed advies. Misschien wel het belangrijkste: super snel en gemakkelijk bereikbaar.
Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat Ebru je zo professioneel en doelgericht heeft begeleid en dat je je echt serieus genomen voelde. Mooi dat je dankzij deze ondersteuning het hoofdstuk nu met een goed gevoel kunt afsluiten en vol vertrouwen vooruit kunt kijken. Fijn ook dat je onze bereikbaarheid en snelle communicatie als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Mijn contact was gelijk fijn. Voelde me gehoord en de casus werd gelijk opgepakt. Fijne terugkoppeling elke keer. Zou het enorm aanbevelen
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je je direct serieus genomen voelde en dat Ebru je casus meteen heeft opgepakt. Fijn dat de terugkoppeling steeds prettig was en dank voor je aanbeveling. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik vond het hele proces erg stressvol, maar Ebru stelde me steeds gerust en legde duidelijk uit wat er ging gebeuren. Ik voelde me gehoord en hierdoor had ik meer vertrouwen dat de vaststellingsovereenkomst niet in mijn nadeel zou zijn.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Ebru je in dit stressvolle proces zo goed heeft kunnen geruststellen en alles duidelijk heeft uitgelegd. Mooi dat je je gehoord voelde en met meer vertrouwen het traject kon doorlopen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Na het versturen van de vso snel reactie gehad en duidelijk en professioneel geholpen. Uiteindelijk nog betere voorwaarden kunnen bedingen door hun hulp. Erg bedankt!
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat Linda je snel, vriendelijk en deskundig heeft geholpen en dat haar inzet heeft geleid tot betere voorwaarden. Fijn dat je zo tevreden bent over het resultaat. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Werd snel teruggebeld door een vriendelijke medewerkster.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel bent teruggebeld en dat het contact met Marta als vriendelijk is ervaren. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Meerdere malen heel fijn contact gehad met mevrouw Ilse Kers van de NAB. Ze heeft de zaken goed aan mij uitgelegd en een beter aansluitend voorstel gemaakt. De zaak was dan ook snel afgerond.
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat Ilse echt met je heeft meegedacht en je alles duidelijk heeft uitgelegd. Fijn dat dit heeft geleid tot een passend voorstel en een snelle afronding van de zaak. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Uitstekend geholpen. Direct ontlast van alle zorgen en het geregel wat bij een vso onderhandeling komt kijken. Fijne samenwerking en werd goed op de hoogte gehouden.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Ebru je in deze lastige periode zo goed heeft kunnen ontzorgen en dat de samenwerking prettig verliep. Mooi dat je goed op de hoogte werd gehouden en met een gerust gevoel op het traject terugkijkt. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Na mijn eerste contact kreeg ik goede adviezen. Hieraan gevolg gegeven en na mijn verzoek om een vaststellingsovereenkomst liet ik er nog een mail op volgen. Hierop werd door de juridische werkgever gereageerd met het toezenden van de overeenkomst. Na doorsturen hiervan aan U volgde zeer snel een telefoontje ter controle en uitleg over de te volgen procedure.
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je snel en prettig bent geholpen en dat Marta je stap voor stap duidelijke adviezen en uitleg heeft gegeven over de procedure. Goed dat er zo snel is geschakeld na het doorsturen van de vaststellingsovereenkomst. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Binnen het uur kreeg ik netjes een belletje. Alles is in no time in werking gezet, ben nu al zeer positief.
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je zo snel bent teruggebeld en dat alles direct in gang is gezet. Fijn dat Geerke je vriendelijk en met een luisterend oor heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Mirjam heeft me erg geholpen realistische standpunten te stellen naar mijn oud-werkgever. Ik vond het specifiek fijn dat ze echt aan mijn kant stond. En hoewel zij de vertegenwoordiging naar de tegenpartij deed, ging dat in overleg zodat mijn belangen zoveel als mogelijk behartigd. waren. Hierin vond ik haar bekwaam op haar vakgebied, waardoor ik volledig op haar juridisch en procedureel advies kon leunen. Dat was erg prettig omdat dit wel het laatste was waar mijn hoofd naar stond.
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat Mirjam je zo professioneel en bekwaam heeft ondersteund en echt aan jouw kant stond. Mooi dat ze je hielp om realistische standpunten in te nemen en dat je volledig op haar advies kon vertrouwen, juist op een moment dat je hoofd daar niet naar stond. Het is goed om te lezen dat jouw belangen steeds centraal stonden en dat het overleg prettig verliep. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ontslag krijgen is nooit leuk. De regels en onzekerheden komen je tegemoet. Als je dan wat begeleiding en begrip kunt krijgen ben je daar heel blij mee. Nou dat was ik met De Nationale AdviesBalie en met name Ilse Kers. Zeer kundig en precies had ze het VSO gelezen en beoordeeld. Dingen waar ik nog geen moment bij stil had gestaan. Na wat emailwisseling met de bedrijfsjuriste was het met volle tevredenheid gecorrigeerd of aangevuld. De Nationale AdviesBalie is daarom een grote aanrader in de donkere periode na een aanzegging.
Bedankt voor je hartelijke en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat Ilse je in zo’n spannende en onzekere periode deskundig, precies en met begrip heeft kunnen ondersteunen. Mooi dat zij punten signaleerde waar je zelf nog niet bij had stilgestaan en dat alles na overleg met de bedrijfsjuriste naar volle tevredenheid is aangepast. Het is goed om te weten dat deze begeleiding je echt verder heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Geerke je snel en effectief heeft kunnen doorverwijzen naar een gespecialiseerde advocaat, zeker in een complexe juridische situatie. Goed dat dit je verder heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb een specifieke situatie met het beoordelen van een aankomend contact. Na inschrijving werd ik vrijwel meteen teruggebeld en prettig doorverwezen naar een deskundige.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo snel bent teruggebeld en op een prettige manier naar de juiste deskundige bent doorverwezen. Mooi dat je ons advies als accuraat en menselijk hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Op aanraden van mn schoonzus meteen contact opgenomen met NAB. Al snel werd er contact opgenomen met me en de zaak zeer adequaat en prettig besproken en in behandeling genomen. Dit heeft geresulteerd in een prima uitkomst voor alle partijen.
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je via je schoonzus bij ons terechtkwam en dat Ilse je zaak snel, prettig en adequaat heeft opgepakt. Fijn dat dit heeft geleid tot een mooie uitkomst voor alle partijen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik ben vanaf het begin tot het einde uitstekend geholpen door Ebru Karaman. Een zeer goede communicatie en fijne uitleg over elke situatie die zich voor zou kunnen doen. Nogmaals bedankt Ebru,ik zou jou zo bij andere klanten aanbevelen. Met vriendelijke groet, Ed schippers
Bedankt voor je prachtige review, meneer Schippers! Wat fijn om te horen dat Ebru je van begin tot eind zo duidelijk en betrokken heeft begeleid. Mooi dat je de communicatie en uitleg als zo prettig hebt ervaren en dat je haar zelfs zou aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik heb het erg fijn ervaren. Je krijgt een goede duidelijke uitleg. En het is fijn om iemand te hebben die er veel van af weet dat maakt het makelijker in bepaalde keuzens
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je de uitleg helder vond en het prettig was om ondersteuning te krijgen van iemand met veel kennis. Fijn dat Ebru je kon helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik werd vanaf dag 1 al heel goed geïnformeerd mevrouw m.boks. En er werd heel snel gehandeld. Ik ben er super tevreden mee Bedankt
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Mirjam je vanaf het eerste moment goed heeft geïnformeerd en alles professioneel en snel heeft opgepakt. Heel prettig dat je zo tevreden bent over het verloop. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Mail gestuurd met mijn situatie en de volgende dag werd ik al teruggebeld
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo snel werd teruggebeld en vriendelijk bent geholpen door Ilona. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Ik ben met raad en daad heel goed bijgestaan door de NAB juriste. Ilse (de juriste) heel veel dank hiervoor. De juriste heeft vanaf ons eerste contact met mij voor mijn zaak en mijn standpunten gevochten. Kortom, zeer deskundig en daadkrachtige juriste. Zij is geen moment afgeweken van mijn doelstellingen. Ook het contact met de juriste verliep soepel, en wat ik ook prettig heb ervaren was de uitgebreide kennis en mogelijkheden die er zijn voor mij als werknemer werd met mij besproken. Dus, wordt jij als werknemer dmv een VSO onderduk gezet, raadpleeg de NAB zij hebben voldoende expertise in huis.
Bedankt voor je uitgebreide review! Wat goed om te horen dat Ilse je zo deskundig, daadkrachtig en betrokken heeft bijgestaan. Fijn dat ze vanaf het eerste moment voor jouw standpunten is opgekomen en je helder inzicht gaf in alle mogelijkheden die je als werknemer hebt. Het is mooi dat je je zo gesteund voelde tijdens een situatie waarin veel op je afkomt. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Slimme vriendelijke en hulpvaardige jongedame aan de lijn. Verhaal aangehoord en meteen doorgeschoven naar een deskundige collega ! De grote plus: je kunt je verhaal doen en je weet meteen waar je staat ! Natuurlijk niet juridisch bevestigd, maar het voorkomt onnodige moeite en kosten. NAB Hoppakee !
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat Geerke je verhaal goed heeft aangehoord en je snel heeft doorverwezen naar de juiste collega. Mooi dat je direct duidelijkheid kreeg over je situatie zonder onnodige zorgen of kosten. We waarderen je positieve energie én je aanmoediging! Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Een hele snelle reactie Zeer vriendelijk te woord gestaan door Deborah
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen en dat Deborah je vriendelijk te woord heeft gestaan. Met vriendelijke groet, Het team van De Nationale Adviesbalie
Bouwe Landlaan 3A
7321AE Apeldoorn
Wij zijn De Nationale Adviesbalie en je kunt bij ons terecht voor juridisch advies over ieder onderwerp. Daarnaast bieden we op onze websites uitgebreide informatie over veel verschillende rechtsgebieden. Heb je naast advies ook specifieke juridische hulp nodig? Wij hebben eigen juristen in dienst en werken daarnaast samen met advocaten en mediators door heel Nederland. Door onze lange samenwerking weten wij precies wie er het beste bij jouw situatie past. De Nationale Adviesbalie bestaat uit een toegewijd en enthousiast team dat nauw met elkaar samenwerkt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kun je ook makkelijk opnieuw in contact komen met dezelfde adviseur.