Hoi Geert! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door de collega's bij Louwman Peugeot Roosendaal. En we nemen jouw feedback zeker mee. Heel veel plezier met jouw nieuwe leaseauto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Hoi Monique! Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat onze communicatie keurig en duidelijk was voor je. Heel veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Hoi Kinga! Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn dat de auto je zo goed bevalt. Soms kan het wel eens voorkomen dat een auto voor een andere klant akkoord wordt bevonden. Gelukkig kwam er nog een hele mooie auto binnen en konden wij jou die aanbieden. En dat bleek een perfecte match! Heel veel plezier nog gewenst met de auto! Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Eric! Heel erg fijn om te lezen dat wij jouw gloednieuwe private lease auto zo snel hebben konden afleveren én dat alles goed geregeld was voor je. Heel veel rijplezier gewenst! Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Ralph! Een 10! Wauw daar zijn we blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe Peugeot. Een terugroepactie is altijd jammer, maar veiligheid staat voorop natuurlijk! Ik wens je nog heel veel veilige en plezierige kilometers toe met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Hoi Aim! Bedankt voor jouw review. Soms komt het wel eens voor dat een auto niet meer beschikbaar is, fijn dat je een mooie andere optie hebt gevonden! Goed om te lezen dat je ons contact als goed hebt ervaren. Veel plezier nog met jouw nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Hoi Maarten! Bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat jouw ervaring prima is. Nog veel plezier gewenst met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Hoi Jaap! Bedankt voor jouw review en het mooie punt. Het is zeker anders rijden dan met een benzine auto. Ik wens je nog veel fijne elektrische kilometers toe! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Goedemiddag Maria, Je gloednieuwe private lease auto binnen 2 weken voor de deur. Wauw, dat is echt snel! Maar ook omdat jij alles zo snel hebt aangeleverd. Top team! :) Onwijs veel rijplezier gewenst! Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Michael, Bedankt voor je eerlijke review. Gelukkig heb je onze klantenservice wel als vriendelijk en goed ervaren. Desondanks begrijpen we je onvoldoende wel, want het is samen met onze partner niet gelukt om de beschadiging op je dashboard te herstellen. Spijtig dat de afspraak uiteindelijk niet is doorgaan. Wel fijn om te lezen dat je met onze partner alsnog tot een oplossing bent gekomen. Wij doen er in ieder geval alles aan om dit in goede banen te leiden. Wij wensen je nog veel plezierige kilometers toe. Groeten team auto.nl
Good afternoon, We are constantly innovating our processes. Glad the process went so smoothly for you. Thank you very much for leaving a review and wishing you lots of pleasure with the car. Warm regards, Kikki from auto.nl
Goedemiddag Lidia, Wat fijn om te horen dat onze service jou zo goed is bevallen. Hier doen we het voor! :) Nog heel veel rijplezier gewenst. Groetjes Kikki van auto.nl
Dank je wel voor je mooie review en cijfer Sanne. Daar worden we blij van :-) Geniet van je nieuwe auto en veel veilige kilometers toegewenst! Groeten, Paul van auto.nl
Hoi Benny, dank je wel voor je goede review. Goed dat je een poging gewaagd hebt! Als webshop zijnde is er inderdaad geen ruimte voor onderhandeling, maar wel meer dan genoeg ruimte om met je mee te denken. Blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Geniet van je mooie nieuwe auto! Groet, Paul van auto.nl
Hoi Brenda, wat fijn om te horen! We hopen dat je heel erg veel soepele en relaxte kilometers in je nieuwe auto gaat maken. En bedankt voor je mooie review. Daar worden wij dan weer blij van. Groeten, Paul van auto.nl
Hoi! Dank je wel voor deze mooie review. Dit is ook precies zoals het bedoeld is: zonder gedoe een auto online bestellen. Mocht er nog iets mee zijn in de toekomst, dan weet je ons te vinden! Veel veilige kilometers toegewenst. Groeten namens het hele team, Paul van auto.nl
Dank je wel voor deze mooie review. Goed dat je meteen aan de bel trok en we het meteen konden oplossen. Blij te horen dat je nu 100% tevreden bent. Want daar doen we het tenslotte voor! Geniet van je mooie auto. Groeten, Paul van auto.nl
Super bedankt voor dit mooie cijfer, namens het hele team. En geniet van je nieuwe auto! Groeten, Paul van auto.nl
Hoi Alexander, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat een mooi compliment. Super bedankt!! En enorm veel rijplezier gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Peter, Een 10... super! Onze Peugeot actie is inderdaad ook te bestellen via onze fijne collega's in de Peugeot showroom van Louwman. We wensen je veel rijplezier met de auto toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Danielle, Wat fijn om deze geweldige review en positieve beoordeling te lezen, bedankt! Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. :) Veel plezier gewenst met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Piet, Bedankt voor het achterlaten van de fijne review. Ook heel erg bedankt voor je feedback. In de toekomst mag je auto.nl aanhouden als je aanspreek punt. Wij helpen je in alle gevallen graag verder. Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Lia, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jou nog enorm veel plezier met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Beste Wim, Bedankt voor je goede feedback. We hebben even contact met je gehad naar aanleiding van deze review en het doorgesproken. We vinden het jammer te horen dat de communicatie met de vestiging inderdaad niet direct vlekkeloos ging. Het goede nieuws is dat de Louwman Peugeot vestiging bij jou in de buurt niet stopt en je er gewoon nog terecht kunt voor alle service en beurten die je nodig hebt in de toekomst. Ze zien je er graag verschijnen wanneer je auto service nodig heeft. Ondanks dat de communicatie in het begin niet zo goed was, zijn we blij dat we je als auto.nl uiteindelijk goed hebben kunnen helpen. Dat doen we namelijk graag. We wensen jullie dan ook veel veilige en plezierige kilometers toe in jullie nieuwe auto! Groeten, Paul van auto.nl
Hoi Jaap, Zeker weten dat je bij ons krijgt wat je besteld. Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor je mooie cijfer! Veel rijplezier! Groeten, Paul van auto.nl
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.