Topgozer !
Vriendelijk en duidelijk geholpen. Zeker aan te raden!
24 October 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 70 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Vriendelijk en duidelijk geholpen. Zeker aan te raden!
24 October 2022
Elvis
Rotterdam
top bedrijf
23 October 2022
bert
noordscheschut
Inruil en aanschaf super geregeld. Goed meegedacht door de eigenaar
20 October 2022
HD
Dedemsvaart
Een goede begeleiding, snel handelen en zonder gedoe!
14 October 2022
Arjan
Dedemsvaart
Meerdere auto's hiervandaan. Altijd goed geregeld. Jack zet zich altijd voor 100 procent in.
14 October 2022
Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.
Alkmaar
Goed bedrijf
27 September 2022
Ahamad
Emmen
Alles weer super geregeld en snel, top
27 September 2022
Lillian Hoijtingh
Nieuw-Weerdinge
Dit is mijn 5de auto via max-lease Word altijd snel en zonder problemen rond gemaakt, bedankt!
7 September 2022
Johnny
Zwolle
Komt woord en daad na
6 September 2022
Mar-automotive
Dordrecht
Je word goed geholpen hier topservice
25 August 2022
Dm
Eindhoven
Top service
Beveelt niet aan
25 August 2022
Ali
Veenendaal
Via Jack hadden we al heel de perfecte auto. Jack is enthousiast en had niet behulpzamer kunnen zijn. We hebben uitstekend advies gekregen.
24 August 2022
Nicola & Hans
Ommen
Snel geholpen, Jack is geduldig en helpt fijn mee op weg naar de volgende auto. Nummer 3 via Max-Lease is nu een feit. Bedankt en tot de volgende!
8 August 2022
Tom
Appingedam
Uitstekende en snelle service. Heel snel geschakeld zodat alles snel geregeld kon worden en denkt ook mee wat het beste bij de klant zou passen ( advies op maat). Daarnaast ook nog eens veel goedkoper in tegenstelling tot andere maatschappijen! Echt een aanrader! Max- Lease ontzettend bedankt!
22 July 2022
Nejla
Delft
Ik heb met Jack contact gehad en Jack heeft voor mij meegekeken en een hele mooie bus gevonden. Dag later kon ik hem ophalen. Al met al een topper! Goede service en snel geregelt!
12 June 2022
Roy
Haaften
Snel en goed geholpen. Goed bereikbaar. Voor herhaling vatbaar
3 June 2022
Erna
Bergentheim
Heel fijn bedrijf ! Altijd bereikbaar werd er heel goed geholpen, al mijn vragen werden meteen en duidelijk beantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar ! Heel erg bedankt nogmaals
22 May 2022
Ferhat
Den haag
Alles weer top geregeld en lekker snel, super blij mee.
22 May 2022
Lillian
Hoijtingh
Snelle communicatie, snelle afhandeling en gewoon goede service.
17 May 2022
Sandra
Borger
Zeker een aan te raden firma die snel en soepel kunnen schakelen!!
10 May 2022
Noah Koldeweij
Amstelveen
Eén telefoontje naar Max Lease voor een zoekopdracht naar een kleinere auto. Voor ik het wist, reed ik in een andere auto. (binnen 2 dagen). Goed en snel geregeld. Ik ben tevreden.
20 April 2022
Jenny
Vriezenveen
Voor de 3de keer bij Max lease gedaan een financial lease afgesloten . Max lease is goed bereikbaar en een snelle afhandeling . Ik ben altijd tevreden geweest.
20 April 2022
Aysel
Schipluiden
Max Lease heeft 2 x een bus voor mij geregeld en het verliep allemaal vlekkeloos. Volgende auto gaat zeker ook weer via Max Lease.
9 April 2022
Bas
Zwanenburg
Goudeerlijke jongeman die net dat extra beetje service levert waarom je terug blijft komen. Wij kopen nergens anders!!
9 April 2022
Gordon
Amsterdam
Max Lease is een bedrijf, welke bemiddelt in het tot standkomen van leasecontracten. Door jarenlange ervaring in de financiële branche kan Max Lease net dat beetje meer bieden, wat nodig is om een contract rond te maken.
Max Lease is er voor de gevestigde ondernemer, maar ook voor de nieuwkomers op de markt. Ook al is er een afwijzing bij een andere maatschappij, dan nog kan Max Lease wellicht een oplossing vinden om een leasecontract rond te maken.
Max-Lease gaat door, waar anderen het opgeven.
Van Knobelsdorffplein 14
9203DJ Drachten