Je krijgt de juiste begeleiding die je nodig hebt! Dat vond ik heel erg fijn dat ik overal mee werd geholpen door docenten als ik vragen had
Omscholen op je 50ste is spannend, emotioneel en eerlijk gezegd ook best onzeker, maar het is de beste keuze geweest die ik heb durven maken. De verkorte opleiding tot doktersassistente was intensief en vroeg om doorzettingsvermogen. In korte tijd krijg je veel informatie te verwerken, maar juist die uitdaging heeft mij sterker gemaakt. Dankzij de duidelijke structuur en de enorme betrokkenheid van de docenten voelde het nooit onhaalbaar. Wat deze opleiding écht bijzonder maakt, zijn de docenten. Hun ruime werkervaring zorgt ervoor dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. Ze weten waar ze over praten, delen waardevolle praktijkvoorbeelden en begeleiden je met kennis én met een hart van goud. De afgelopen 15 maanden zijn voorbijgevlogen. Het was een periode van hard werken, groeien en geloven in mezelf. Voor iedereen die twijfelt of een carrière switch op latere leeftijd haalbaar is: het is spannend, maar absoluut mogelijk en meer dan de moeite waard.
Zeer prettig, denken met je mee als het ook even wat gaat. Hulp is altijd bereikbaar.
Mijn ervaring omschrijf ik als frustrerend en teleurstellend door slechte communicatie, weinig begeleiding van docenten, onprofessionele begeleiding, toetsen die ik meerdere keren moest herkansen en een opleiding die 3 jaar duurde terwijl 15 maanden werd beloofd, wat mij veel geld en stress heeft gekost. Irulan was een slechte docent en communiceerde onprofessioneel via e-mail, wat mijn ontwikkeling vertraagde.
Goedemiddag Seher, Dank voor het delen van je ervaring. Tijdens de opleiding is actieve begeleiding geboden door de docent en in de verlengingsfase door de studieloopbaanbegeleider. Je hebt meerdere keren toetsen moeten herkansen omdat voor afronding het behalen van een voldoende vereist is. Je was na afloop van de reguliere studieduur nog niet klaar; je moest de meeste examens nog afleggen. Je hebt vervolgens de maximale verlenging doorlopen. We hebben jou aanvullend nog een extra periode toegekend als uitzondering, om afronding mogelijk te maken. We vinden het vervelend om te horen dat je het traject anders hebt ervaren. Groeten, Team Capabel Onderwijs
Goede begeleiding van docenten
Al ben je volwassen genoeg kan je hier studeren
Hele mooie en leuke tijd
Ik weet nu beter hoe ik mensen kan helpen
Docenten waren top! Maar Capabel Klantenservice niet echt. Alles ging wat vermoeiend. Uiteindelijk wel gelukt gelukkig. Dank je wel Janneke en Jara :)
heel goed, veel geleerd
Super fijn
Kort en krachtig
Fijn dat ik alsnog de kans heb gekregen om mij diploma te halen
Bij de flex is het heel veel uitzoekwerk en wacht je vaak naar andere verweren. Dit kan voor sommigen een sterk valblok zijn.
Heel zelfstandig
Leerzame ervaring
Prima docenten, niet echt betrokken maar goed lesstof
Leerzaam
Fijne leerzame tijd
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!