Fijn vast team met vakkundige tandartsen, vaak snel plek
Prettig en vriendelijke mensen aan de balie en erg geschikt voor kinderen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 87 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De reviews tonen een warme en professionele praktijk. Patiënten waarderen de vriendelijke staf, duidelijke uitleg en zorgvuldige behandelingen. Ook wordt de netheid en prettige sfeer van de praktijk genoemd. Over het algemeen zijn de ervaringen erg positief en vertrouwen in de zorg is hoog.
Prettig en vriendelijke mensen aan de balie en erg geschikt voor kinderen
28 May 2025
Jurre
Leiden
Zowel de tandarts als de mondhygieniste zijn aan te raden.
26 May 2025
Nicolette
Leiden
De assistentes aan de balie zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. De behandelingen van tandarts Schoenaker zijn duidelijk efficiënt en hij ondertitelt wat hij doet tijdens de behandeling.
26 May 2025
Renee
Leiden
Goed gevoel bij behandeling. Met meerdere behandelingen zeer tevreden, dat heb ik persoonlijk ook weleens laten weten. Geeft goed advies en kan ideeen weerleggen
21 May 2025
Bryan Bey
Leiden
Ik ben al zo'n 20/25 jaar patient bij dokter Schoemaker en wat ik daarvoor wéleens bij andere tandartsen had, heb ik nooit het gevoel gehad dat het eigen gewin boven mijn gebit ging. Bovendien is het schoonmaken bij de controle inbegrepen, ipv doorgestuurd te worden naar een mondhygiënist, wat een dubbele factuur kan betekenen. Ik vertrouw hem volkomen,dus zolang als het kan blijf ik bij deze tandarts.
20 May 2025
Maruska
Leidschendam
Ik had een wortelkanaalbehandeling. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Tandarts en assistente zijn goed ip elkaar afgestemd, dat straalt rust uit
17 May 2025
Mary
Lardé
Kort geleden aangetaste tanden met lelijke plekjes zeer verfraaid met een composiet behandeling. Uitleg en behandeling zeer goed verlopen. Resultaat heel mooi geworden.
15 May 2025
Rob
Zoetermeer
Ik ben erg tevreden over deze tandartspraktijk. De behandelingen worden goed en zorgvuldig gedaan, en er wordt de tijd genomen voor toelichting en vragen. Er is ook een prettige sfeer dankzij ook de assistentes die erg (klant)vriendelijk en doortastend zijn als je belt of in de praktijk bent.
15 May 2025
Ingrid Korpershoek
LEIDEN
De tandarts en mondhygiënist zijn deskundig, vriendelijk, snel en altijd conform afspraak zonder uitloop. Zeer tevreden.
Beveelt niet aan
Maria
Leiden
Aardige kaakchirurg & professioneel. En vriendelijke assistenten.
Bruno
Leiden
Tandarts Smelt is aardig, stipt op tijd en soms zelfs te vroeg. En altijd snel klaar. Heel fijn. Er zijn 2 minpuntjes: 1. als je 5 minuten te laat bent doordat je bijv. naar de wc moest, is je beurt voorbij en mag je hopen dat je die dag of later nog terecht kunt zonder extra kosten. Dat vind ik wel heel erg streng. 2. hij wil elke 2 jaar foto's maken, wat ik onnodig ongezond en duur vind.
H
Leiden
Altijd duidelijke uitleg over de behandeling, rustige professionele benadering, ruimte om vragen te stellen, kan snel terecht bij problemen.
13 May 2025
Carla
Leiden
Nog niet zo heel klant, maar wordt altijd snel en goed geholpen. Tandarts en planning denken mee, veel uitleg, ook tijdens behandeling zelf.
12 May 2025
Karin
Leiden
Ik ben al tig jaar bij deze tandarts en hij is vriendelijk en geeft goede adviezen en neemt zijn tijd om alles uit te leggen
A.G.M. Brugmans
Leiderdorp
Bonne communication, traitement rapide, direct et tres bon rapport qualite/prix. Merci
N/A
Ared
Oegstgeest
Altijd vriendelijk, geen verrassing in de kosten, en op de afgesproken tijd.
Koos.
Evert
Zoeterwoude
8 May 2025
Tineke
Leiden
Moderne voorzieningen, vriendelijke dames achter de balie, en een kundige, plezierige en zachthandige tandarts.
8 May 2025
Charald
Leiden
Goede communicatie over hoe mijn gebit erbij staat. Uitleg over de mogelijke behandeling en alternatieven en de kosten. Vrije keuze (wel of geen kroon).
7 May 2025
Frank Hendriks
Leiden
Ik kom er al sinds de praktijk ruim 30(?) jaar geleden op de Rijnsburgerweg begon . En ik heb nog steeds dezelfde tandarts dr. Smelt. Afspraak maken verloopt soepel. Behandeling voelt prettig aan en er wordt altijd goed overlegd zodat je de juiste keuze kan maken als er weer eens een tand uitvalt. Geldt ook voor de mondhygiënisten en receptionisten. Zij stralen allen een prettige werksfeer uit.
7 May 2025
Antonio
Voorschoten
Fijne tandarts die altijd beschikbaar is voor raad en advies.
Ivo
Oegstgeest
Goed georganiseerd. Ik kan altijd combi afspraken maken voor controle en mondhygiëniste. Prettige sfeer. Goed advies.
Carla
Leiden
Have been with them more than 16 years, no complaints.
N/A
Andrew
Leiden
Tijdens de afspraak wordt altijd uitgelegd wat hij gaat doen, welke stappen hij onderneemt en waarom. Dat is heel prettig en daardoor weet je waar je aan toe bent.
2 May 2025
Myriam
Rijnsburgersingel 9
2312NA Leiden
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.