Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Super tevreden met een prettige behandeling.
16 November 2025
Lien
Kilder
Zeer goede behandeling, deskundige begeleiding en informatie! Na plaatsing prothesen geen klachten Alles past perfect, dus geen nabehandeling
15 November 2025
Henk
Etten
Het beste tandprotheticus van heel nederland, hij weet presies wat hij doet met veel geduld voor zijn klanten ,ik raad iedereen die op zoek is naar een mooie glimlach, dan moet je bij hoogendijk zijn.
14 November 2025
Irinoushka
Lourens
Goede uitleg, rustig proces, goede service.
14 November 2025
Myriam Crombach
DOETINCHEM
Mijnheer Hoogendijk is zeer professioneel in zijn werk en zeer vriendelijk. Mijn gebit zit heel fijn en mooi nergens last van. Zeer goede tandprotheticus zal hem aan iedereen aanbevelen. En de assistente ook zeer vriendelijk kortom een fijne praktijk.
5 February 2025
Marja Wassink
Rustig en deskundig
Tineke kortmann
Varsseveld
Uitstekend en deskundige behandeling,zeer vriendelijk en goede service. Vr groet, D. Luimes
D.Luimes
Sinderen
Super goed geholpen en erg vriendelijk.
31 January 2025
Na een paar kleine correcties kan ik weer goed eten met mijn nieuwe tanden. Ik heb nog nooit zo'n goed passend gebit gehad. Complimenten voor dhr. Hoogendijk en zijn medewerkers!
18 December 2024
Helmi
Zeer kundig geholpen.
27 November 2024
Hans
Braamt
Prettig, op tijd, goede nazorg Ik ben heel tevreden
27 November 2024
Ben
Gaanderen
een goede ervaring en een fijn contact
26 November 2024
ivonne
SILVOLDE
Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen . Hen nog nooit zo'n perfecte prothese gehad.
26 November 2024
Rob
Tolkamer
Secuur, vriendelijk en duidelijke uitleg
24 November 2024
André
Zevenaar
Bij het eerste bezoek, 6 in totaal, direct gemerkt dat ik in goede handen was en dat de nieuwe bijtertjes mijn dagelijkse leven gingen veraangenamen. Passen perfect zonder enige problemen in de eerste weken en durf weer te lachen.
24 November 2024
Yv
Silvolde
Hij is 5 november overleden.
23 November 2024
Ton Berendsen.
Duiven
Goede voorlichting en begeleiding voor wat ik kon verwachten.Goede pasvorm .Heel erg tevreden.Goede vakman.Kan een ieder aanbevelen .Top.
23 November 2024
Alex Thijssen
Didam
Steeds in overleg rekening houdend met wensen die men heeft
4 October 2024
Els
Zevenaar
Had een nieuwe boven prothese nodig de oude was erg versleten/stuk. Door dhr. Hoogendijk goede advies gekregen en samen de keuze gemaakt voor een nieuwe. Na de nodige afspraken deze in 1 keer perfect gemaakt en totaal geen drukpunten of andere problemen. Ook een service paket met onderhoud uitleg mee gekregen. Pluimpje voor jullie praktijk, medewerkers en vooral voor dhr. Hoogendijk.
30 September 2024
Rene Van den Broek
Doetinchem
Beste behandeling en het doen zo als het moet.
Nico e Bruin
Varsseveld
Een gezellige praktijk met gezellige assistentes en een rustige behandeling.Top gebit gekregen boven zowel als onder net als mijn echtgenoot,echt aanbevolen tandarts.
Marijke en Frans
Terborg
Zeer goede ervaring, met een uitstekend resultaat.
Karel
Duiven
Hoogendijk is een aardige man en neemt zijn werk serieus.
Leo
Etten
Steeds korte wachttijd, behandeling zorgvuldig, goede advisering
27 September 2024
Peter
Keijenborg
Eindelijk een prothese die past
27 September 2024
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.