Heeft een totaal van 120 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment95%
De beoordelingen prijzen consequent het vriendelijke en professionele team, de snelle en vakkundige uitvoering en duidelijke communicatie. Klanten melden snelle reacties, nette installatie en opgeruimde werkzaamheden. Het algehele beeld is positief: betrouwbaar en klantgericht.
Sterke punten
Vriendelijk en professioneel personeel
Snelle en betrouwbare installatie
Duidelijke communicatie en goede service na afloop
Gebaseerd op 21 reviews
Een geoliede machine!
Netjes op tijd begonnen volgens afspraak. Vriendelijke werkers. Heldere uitleg installatie. Mooi afgewerkt en schoon achter gelaten.
11 September 2025
Koen
Heiloo
Professionele installatie en netjes gewerkt
Aardige monteurs die open stonden voor persoonlijke aanwijzingen en wensen. Installatie is netjes en professioneel gemonteerd.
1 September 2025
Ronald Meringa
Alkmaar
goed werk in uitvoering
coördinatie met het werk uitstekend
27 August 2025
Kees Blom
LIMMEN
Tevreden
Aardige mannen die de hele dag t/m 19.30 uur hebben doorgewerkt. Communicatie onderling was niet optimaal waardoor ze m.i. later klaar waren dan gepland.
De mannen beklaagden (terecht) over het feit dat er niet genoeg ruimte rondom de radiatoren was.
Bij het advies gesprek werd mij juist gezegd dat “ze er wel bij konden zo”. Misschien is het een aandachtspunt om bij het advies gesprek dit duidelijker aan te geven?
9 August 2025
Laura
Betrouwbaar
Deze drie mannen deden hun werk en lieten alles duidelijk en netjes achter
Aan te bevelen dus
22 July 2025
Lizette en Joop
Hoogkarspel
Fijne communicatie en hardwerkende mensen, met een lolletje waar mogelijk
Ik heb op 17 juli 2025 een groep van 5 (4 jongens en een meisje) super vriendelijke, beleefde en hardwerkende mensen in huis gehad van KTI om de nieuwe warmtepomp en alles eromheen te installeren.
Ze waren rond 7:45 uur aanwezig en hebben de gehele dag super hard doorgewerkt.
Op mijn vragen werd uitgebreid antwoord gegeven. Ik heb geen enkele keer het gevoel gehad een domme vraag te hebben gesteld, al zal die er gerust tussen hebben gezeten.
Er werd goed rekening gehouden met mijn 2 katten, die in de bovenslaapkamer verbleven, omdat zij niet naar buiten mogen. Hier werd ook zeer vlot gewerkt, om zo min mogelijk overlast te geven aan de katten.
Het was deze dag erg warm en de jongens hadden gevraagd of ze hun blikjes drinken in de vriezer mochten leggen. Dit werd niet zomaar gedaan.
Ook de koffiekopjes en glazen werden aan het eind van de dag netjes in de keuken gezet.
Zelfs de convector in de keuken werd zo geplaatst dat mijn kast gewoon nog past.
En waar gewerkt wordt gebeurd weleens iets, maar dit is zonder morren op goede manier opgelost. Helemaal top.
Ik heb alleen maar lof voor deze groep.
Miranda
21 July 2025
Miranda Nuijten
Castricum
Snel en vriendelijk
Op tijd. Met z'n vijven. Ieder had zijn taak. Onderling contact goed en leuk. Deskundig.
18 July 2025
Tineke Van Elsas
Castricum
Van A tot Z in orde
Vanaf het aanvragen via de website tot en met de oplevering na montage een zeer goede ervaring.
Kordaat, snel en vakkundig.
11 June 2025
Norbert
Wieringerwaard
Voor oor snelle en vakkundige plaatsing van cv’s en warmtepompen ga je natuurlijk naar KTI in Schage
Wij zijn al 19 jaar klant bij KTI in Schagen. We zijn altijd tevreden over de snelheid, de vakkundigheid en klantvriendelijkheid van KTI.
8 May 2025
Sjeng
Schagen
Sympathieke vaklui met kennis van zaken.
Afspraak gemaakt en binnen een paar dagen al de adviseur op bezoek.
Wij hadden een oude Brink luchtverwarming en losse geiser uit 1987.
Wij kregen een zeer goed advies. Duidelijke uitleg over plaatsing van de apparatuur.
Hebben nu van Daikin een airco en zonneboiler.
Monteurs mooi op tijd, vertelde precies wat ze gingen doen. Zeer netjes gewerkt, en aardige mannen, en duidelijke uitleg gekregen.
Alles netjes en schoon achter gelaten.
Wij zijn zeer tevreden.
18 December 2024
Hans
Heerhugowaard
betrouwbaar
afspraken worden nagekomen, goede uitleg, werk keurig opgeleverd
7 May 2024
Ed
Schagen
Beter kan het niet; zeer tevreden.
Zeer vakkundig en doordacht aangelegd en een genoegen om te zien hoe iemand met zijn werk bezig is.
28 March 2023
Alfred Struik
Alkmaar
Fantastisch
Wat een top bedrijf
21 February 2023
Stein
Zeer klantvriendelijke bedrijf
Fijne en professionele medewerkers.
Snelle afhandeling.
20 December 2022
Aafke Veenstra-Lijklema
Heerhugowaard
Duidelijke afspraken, goede prijs/kwaliteit, prima installatie en uitstekende service
Goede offerte, daarna snel en volgens afspraak de situatie opgenomen. Snel en doeltreffend gereageerd op aanvullende vragen.
Levering en installatie prima volgens afspraak en binnen een alleszins redelijke termijn. Installatie keurig uitgevoerd en in 1 keer alles gereed en werkend. Vergissing direct opgepakt en razendsnel opgelost.
30 November 2022
Arie Zaal
Zaandam
geweldige service
een snelle verwerking van al de werkzaamheden
22 September 2022
CPTM Giebels
Schagen
Van korrel tot borrel of van begin tot eind dik in orde
Aan de voorkant voor de plaatsing goed en deskundig geholpen. Vragen werden snel beantwoord. Goede communicatie, ook over de levering.
Onze dank en complimenten voor de mannen van KTI, de wijze waarop ze deze klus op een professionele wijze hebben geklaard. Netjes gewerkt, afgewerkt en opgeruimd.
Wij zijn blij dat, het was even zweten, de leidingen via de koof naar het garagedak konden. Ziet er strak uit.
Niet onvermeld willen we laten dat het gewoon gezellige en beleefde kerels zijn, waar je een goed gesprek mee kan voeren, ook niet onbelangrijk.
7 September 2022
Leen
Schagen
Keurig en snel werk geleverd.
Firma denkt mee en heeft ter zake kundig personeel. Keurig werk afgeleverd
30 July 2022
OPAH
Den Helder
Snelle service
Na een beetje verwarrende start toch snel een hybride warmtepomp plus combiketel geplaatst. Zeker in deze tijd, waar de wachttijden bij diverse bedrijven erg lang ziojn.
13 July 2022
Frans
Julianadorp
De installatie getuigt van vakmanschap.
Vakkundig.Duidelijk.Voelt goed.
21 June 2022
Meindert
Fijne service en snel.
KTI heeft onze mechanische ventilatie vernieuwd en de kanalen gereinigd.
Niets dan lof over de service en installatie.
Beleefde, kundige, hardwerkende en vrolijke monteur!
11 May 2022
Anita
Julianadorp
Prima club dat KTI installatie techniek.
Afspraken worden nagekomen, vakkundige monteur en alles is netjes achter gelaten.
3 May 2022
Matthijs
Winkel
fantastisch
In het begin van het project kostte het even wat tijd om tot een planning te komen. Echter, eenmaal afgesproken werd er keurig via planning gewerkt. Het werk werd netjes afgeleverd en de ruimtes waar gewerkt was waren na afloop opgeruimd. Vragen werden beantwoord.
In de aanloop van het project en gedurende tijd was het contact via email eenvoudig en vlot.
30 April 2022
Rik van Zwol
Schagen
KTI, betrouwbaar, vakkundig en bereikbaar!
Onze 22 jaar oude cv ketel moest vervangen worden. Diverse installateurs benaderd. Echter KTI sprong er met kop en schouders boven uit. Snelle en duidelijke offerte en vragen werden vrijwel direct beantwoord. Alle medewerkers, of het nu om de directie of om monteurs gaat, zetten zich in om een mooi duurzaam product te leveren. De aanleg van onze hybride warmte pomp werd in 1 dag door 2 monteurs gedaan. Nette en harde werkers met oog voor detail. Het werd ons duidelijk dat wij met een zeer professioneel bedrijf te maken hadden, met bovendien een enorme ervaring op het gebied van duurzame energie.
29 April 2022
Ton
Koedijk
Duidelijkheid
Van de meerdere ontvangen offertes is de offerte van KTI het meest transparant, gewoon duidelijk waar je voor betaald en wat het kost.
Voor de klus is aangenomen moet ik als klant voldoen volgens jullie kader en niet andersom. Is mijn woning "goed" genoeg of rendabel genoeg om een hybride systeem door jullie te laten plaatsen. Who cares, jullie wel, chapeau!!!
6 April 2022
Snelle en betrouwbare installatie
Duidelijke communicatie en goede service na afloop
Heeft een totaal van 120 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over KTI Schagen B.V.
De specialist in duurzame installaties
Wij gaan voor niets minder dan vakwerk. Voor woningcorporaties, de zakelijke markt en particulieren staan wij klaar met oplossingen op maat. Of het nu om een cv-ketel, warmtepomp of ventilatiesysteem gaat, wij zorgen al 25 jaar voor complete ontzorging.