Goed advies - goed uitgevoerd
Hulsman heeft zijn zaken voor elkaar, werkt gestructureerd en heeft genoeg ervaring om te weten wat wel en wat niet te adviseren. Guido (Hulsman) staat coor z'n besrijf en weet waarover hij het heeft. Laat niets aan het toeval over. Luistert goed naar de wensen van zijn klant, vertaalt deze naar mooie oplossingen met mogelijke alternatieven en en stelt deze voor in een uitgebreide offerte. Eventuele onduidelijkheden of onvoorziene vragen - bij alle installaties van een nieuw te bouwen huis kan je immers niet àlles van te voren voorzien - worden netjes voorgelegd om verrassingen achteraf te voorkomen. Ons huis is nog niet af. We hebben er alle vertrouwen in dat alles wat is bedacht en afgesproken, straks bij de oplevering helemaal naar wens is. En dat is nogal wat: de bodemwarmtepompinstallatie, vloerverwarming/koeling, elektrische installatie, verlichting, CO2-gestuurd ventilatiesysteem, hemelwaterafvoer, riolering, infiltratiesysteem, zonnepanelen, waterontharder, sanitair en meer. Los van vakmanschap zijn de mensen van Hulsman ook gewoon prettig om mee samen te werken. En dat is belangrijk bij een (voor ons) groot project als het bouwen van een zelf ontworpen huis. Voor ons als opdrachtgever en voor de vele andere partijen die daarbij betrokken zijn. Wij bevelen Hulsman van harte aan!
Kwaliteit
Vakmanschap/Deskundigheid