Vervangen rioolbuis in verband met wortelgroei.
Vriendelijk personeel dat goed werk levert.
Snelle en goede hulp en alles snel gerepareerd, afspraken worden precies op tijd nagekomen, prijs kwaliteit verhouding goed
Zie boven
Zeer spoedige afspraak, heel goed doorgevraagd en geen moeite was teveel. Tweede bezoek ter controle heel vertrouwenwekkend.
volgens afspraak en meegedacht over oplossingen voor de onverwachte zaken
de twee heren wisten goed wat ze moesten doen. gaven nog enkele adviezen en werkten zeer goed door!
Ze zijn soepel en behulpzaam en denken mee
Na constatering van ons probleem mbt het waterafvoerputje volgde de volgende dag al een inspectie. Het probleem werd duidelijk in kaart gebracht, en er volgde een offerte met prijsopgave. Na akkoord hiervoor volgde de reparatie binnen 2 dagen reeds. Super!
Goed bedrijf. Net personeel.
Vriendelijk personeel; correct en netjes!! Alles weer keurig opgelost en verholpen!
zie boven.
ik ben er zelf niet bij geweest maar mijn vrouw was tevreden want het water liep weer goed weg
Uitsteken geholpen en te woord gestaan. Bedankt!!
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Gingen niet eerder weg, zolang ze niet 100% tevreden waren.
Prima overlegd
Zie boven
Snelle service, en het probleem is goed verholpen.
Werdt op een correcte manier geholpen .Monteur had eengoede kijk op zijn werk
Wij zijn zeer tevreden over Besselink rioolservice. Fijn in de afstemming, komen afspraken na. Goede vakmensen.
Vakkundig persoon die snel een oplossing heeft. Heeft de tijd genomen om na controle te doen. Alles netjes achter gelaten. Vakwerk.
professionele aanpak voor een goede prijs
De afspraak was snel geregeld. Monteur was vriendelijk en behulpzaam. Hij zorgde ervoor dat de spullen die verplaatst moesten worden weer netjes terug gezet werden. Hij ruimde het beetje rommel dat hij veroorzaakte weer op. Hij werkte snel en deskundig en legde uit wat en waarom hij iets deed. Kortom prima bedrijf en werknemer!!
Ons rioolprobleem bleek een gemeente hiaat te zijn; door deskundigheid opgelost en ivm korte lijnen met de gemeente, is de rekening direct betaalt door de gemeente (dit gedeelte) Snelle service, 1 dag afgehandeld, fijn!
Slakweg 20
7011 EW Gaanderen