Heeft een totaal van 479 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment95%
Gasten prijzen routinematig snelle reacties en duidelijke uitleg. Het werk wordt als professioneel en betrouwbaar beschouwd en het personeel is vriendelijk. Hoewel sommige opmerkingen verwijzen naar prijs, blijft de algemene ervaring positief met focus op kwaliteit en betrouwbaarheid.
Sterke punten
Snelle service
Duidelijke communicatie
Vriendelijke vakmensen
Gebaseerd op 52 reviews
alles was zeer snel in orde
we zijn zeer snel geholpen. Meneer zag direkt wat er aan de hand was en het was snel gebeurd. In feite had de loodgieter de ring moeten losdraaien en het euvel moeten oplossen,maar ze waren zo vriendelijk om uw adres door te geven.
p.peek
doesburg
Vriendelijke vakbekwame medewerker heeft snel geholpen.
Zoals gezegd een vriendelijke vakbekwame medewerker was binnen 30 minuten ter plaatse en binnen no time was het probleem opgelost.
Ton
Betrouwbaar!
Snelle reactie, euvel verholpen
Wim en Nina
Stokkum
Snel en tot tevredenheid geholpen.
Fijne mensen en goede monteurs van het type niet lallende maar poetsen.
Kan de fa. Besselink met een gerust hart van harte aanbevelen.
Wouter
zeer goed bevallen
Mijn ervaring is heel positief
Na eerste telefoon gesprek al goed gevoel, de volgende dag al werd het probleem opgelost.
De deskundigheid van de medewerker ten top.
De netheid van werken prima
Wim
Doetinchem
Snel in communicatie. Goede uitleg. Ze werken netjes.
Koster
Wehl
deskundige en prettige mobteur
prima geholpen op korte termijn, top. de reparateur was duidelijk, vriendelijk en deskundig
22 January 2026
jan
s
Prettig, kundig en vlot
Mijn installateur ried Besselink aan om een gootsteenprobleem op te lossen. Binnen twee dagen stond meneer Besselink voor de deur die ons enorm heeft geholpen.
18 January 2026
Leonard
Doetinchem
Na mijn telefoontje, was de monteur er heel snel en verhielp de verstopping vakkundig,Ik heb al eerder van hun diensten gebruik gemaakt, Ik ben heel tevreden met Besselink Rioolservice, en zou hen daarom ook aanbevelen. Snelle service en werken nauwkeurig.
17 January 2026
17 January 2026
Tom
Aalsma
Prima werk geleverd.
Vlot, netjes en ter zake kundige monteur hier aan het werk gehad.
14 January 2026
Petra
Stokkum
Nvt
Nvt
Ronald Overbeek
Prima, prima.
Snelle respons en communicatief.
Rinus Knobel
Gaanderen
Top wat een inzet ons riool (we wonen hier pas 4 weken) totaal verstopt maar opgelost !
Riool verstopt over een lengte van 10 meter met keihard vet geen doorkomen aan, een verassing van de vorige eigenaar vd woning maar toch opgelost top een 10 !
Joes
van Genuchten
Top bedrijf die meedenkt
Snel, goed en simpel
GENDRINGEN
JJ Nieuwenhuis
Kilder
Korte lijntjes en mensen die hun vak bestaan.
Momenteel vind in mijn straat een renovatie plaats aan de Vijverbergroute, waarbij o.a. de gresbuis van het hoofdriool naar de erfgrens word vervangen door PVC.
Dit was voor mij de aanleiding om ook de oude gresbuizen onder de eigen inrit te vervangen, deze zijn inmiddels 90 jaar oud.
Na contact met Richard werd afgesproken dat de klus op korte termijn uitgevoerd kon worden, was ik heel blij mee.
Die maandag erop kwam Koen langs en samen hebben we de oude gresbuizen, die ik al had bloot had gelegd, verwijderd en heeft hij ook een oude ontstoppingsput gesloopt.
Vervolgens heeft Koen het nieuwe PVC-leidingwerk aangelegd, waarbij zijn vakmanschap en creativiteit me opvielen.
Na het aanvullen en aan trillen van de sleuf was de klus afgerond.
Ik ben zeer tevreden over de uitvoering en de prettige samenwerking die we hebben gehad.
14 November 2025
Willie van den Boom
Zeer vriendelijke jongeman,
En deed z’n werk prima, in een woord top
Marc
Deskundige en goede rioolservice
Heb je problemen met je afvoer ga dan naar Besselink Rioolservice. Die komen snel langs, lossen het afvoerprobleem op en geven deskundig advies wat je moet doen om problemen met de afvoer voortaan te voorkomen.
Heelweg
Vakwerk en uitstekende adviezen
Bouwend op andermans ervaring deed ik een beroep op Besselink Rioolservice. Met de volgende steekwoorden kan ik mijn ervaring met hen het best typeren: vlotte communicatie (snelle reactietijd, stipt nakomen van afspraken), zeer gedegen onderzoek (in mijn krappe(!) kruipruimte) en prima uitvoerend werk, en bovendien zeer nuttige en brede adviezen (ook buiten hun werkterrein). Iedereen is er bijzonder correct en plezierig in de omgang.
Een eventueel volgende keer hoef ik niet eens na te denken maar bel ik weer automatisch hen. Een dikke aanrader!
Jos
Gendringen
Vakkundig en snel
Alles zat verstopt maar de aardige specialist had de oorzaak snel gevonden, het duurde wel even voordat het probleem verholpen was omdat alle leidingen schoongemaakt moesten worden. Wij zijn blij dat het probleem opgelost is. De rekening viel ons tegen .
7 October 2025
Hans Wegh
Zelhem
Ontstopping redelijk snel opgelost.
Een telefonische melding van verstopping en lekkage gedaan. Ze vertelden dat er een ontstopper in de buurt was, en dat als de klus mee zou vallen in tijd hij dan bij ons zou komen. Na +/- een uur kwam hij bij ons en ging na uitleg meteen kundig aan de slag. Na ongeveer een half uur vertelde hij dat zover hij kon beoordelen de verstopping verholpen was, bij klachten kon ik opnieuw bellen. Hij maakte aan het eind de bon op met daarop de gewerkte tijd en wat gedaan, prima werk. Ik kreeg overigens geen afschrift maar moest wel ondertekenen. Na +/- 2 weken kwam de rekening, die wat betreft de werkzaamheden oke was. Maar de ( voorrij) opstartkosten van € 125,00 vond ik toch wel aan de hoge kant, zeker gezien dat hij vlakbij aan het werk was, en daar waarschijnlijk ook opstartkosten berekende! Maar de persoon zelf was vriendelijk en deed zijn klus vakkundig.
5 October 2025
Doetinchem
vakkundig en meedenkend in oplossingen
Besselink heeft meerdere klussen bij onze verbouwing gedaan. Zij zijn vakkundig en denken goed mee in meerdere oplossingen en werken netjes.
4 October 2025
Andre
Silvolde
Goed gemaakt en fijn personeel
Keurig en goed geholpen en het euvel verholpen
4 October 2025
A. Jansen