Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen tonen de beoordelingen een consistente hoge standaard van dienstverlening. Klanten benadrukken stiptheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Een paar opmerkingen verwijzen naar communicatieve hiaten of vertraging in de opvolging, maar de algemene stemming is positief. Het team wordt vaak beschreven als vriendelijk en professioneel.
Ik vond het prettig dat rekening kon worden gehouden met mijn agenda voor het maken van een afspraak. En ik ben erg tevreden over het kwaliteit van het werk, en blij met het resultaat.
21 July 2026
Helena
Leiden
Plaats wel een kanttekening bij het exorbitante bedrag van 152 euro voor nog geen 5 minuten aan werkzaamheden. U bent nog duurder dan mijn tandarts. Maar desalniettemin mijn dank da ut het probleem heeft kunnen verhelpen.
21 July 2026
Max
Leiden
ik ben erg tevreden over de service van deze loodgieter, de communicatie verliep prettig en duidelijk. Het probleem werd snel en vakkundig opgelost en er werd netjes gewerkt!
17 July 2026
monique
Leiden
Al n hele tijd last van terugkerende keukenafvoerverstopping; heb de indruk dat de afvoer nu beter is geveerd! Loopt weer lekker door;!
26 June 2026
M J W Berk
Leiden
Heel vakkundig en snel een paar oude kranen en leidingen gerepareerd en vervangen. De kleine leidingen naar kranen op de WC's waren zodanig doorgeroest dat zij een ramp met tienduizenden Euro's schade hadden kunnen veroorzaken. De vriendelijke monteur heeft deze ramp gelukkig voorkomen.
21 June 2026
Vaste klant
Leiden
We hebben nu 3 keer met Barendse gewerkt. Toevallig 3 keer met loodgieter Henk. Elke keer zeer tervreden. Henk denkt mee en komt met een oplossing die hij thuis ook zou willen hebben.
15 April 2026
Emile
Leiden
Fast, efficient, cheerful problem-solving.
2 April 2026
Hugh
Leiden
De medewerker heeft zijn best gedaan maar wist niet hoe hij deze klus moest aanpakken. Dat heeft er toe geleid dat het probleem niet is opgelost en dat toiletten zijn overgelopen. De rekening werd wel gewoon opgestuurd ook al heb ik mijn beklag gedaan. Op mijn klacht werd zelfs in het geheel niet gereageerd.
Beveelt niet aan
16 March 2026
Jan
Oegstgeest
Barendse heeft al diverse kleinere en grotere klussen in mijn huidige en vorige woning uitgevoerd. Goede en snelle service. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Huis wordt altijd netjes achtergelaten. Vriendelijke medewerkers. Vragen (ook per mail) worden snel en correct afgehandeld.
10 March 2026
Gabriëlla
Warmtepomp service gehad
4 March 2026
Martine
Leiden
Snel, zorgvuldig en netjes geholpen door monteur Henk. Betrouwbaar, vriendelijk en helemaal ok!
11 February 2026
Gerben
Leiden
Ik kreeg snel een afspraak, dag voor Kerst. Loodgieter kwam op tijd en heeft ons goed geholpen. En was vriendelijke man. Wat wil je nog meer....
9 January 2026
Ron
Leiden
Ik kan als leek geen 10 geven, ik heb er de technische kennis niet voor, maar op het oog ziet het dak er netjes en als nieuw uit. Ook de twee dakdekkers maakten op ons een betrouwbare en vakkundige indruk. Barendse heeft destijds ook onze Remeha CV ketel geplaatst en doet het onderhoud. Ik had niets anders verwacht..... Gewoon zeer goed!!
23 December 2025
Nettie en René
Leiderdorp
De monteur, Henk, heeft vakbekwaam de schade herstelt, die hij al eerder vakkundig beoordeeld had. De moeilijkheden die hij tijdens het werk tegenkwam wist hij ook weer goed op te lossen.
15 December 2025
Ed
Zie boven!
9 December 2025
U.Leber
Oegstgeest
Zoals ik gewend ben van de firma Barendse verliep alles keurig netjes…De monteur was op tijd aanwezig…vriendelijk en deskundig ging hij te werk. Complimenten voor jullie !
1 December 2025
Justina
Leiden
Zeer bekwame en goedgemanierde monteur
26 November 2025
Ton van Dalen
Leiden
Onze uitbouw moest vernieuwd.Barendse stuurde een offerte en daarna kregen we heel snel bericht dat Danny en Tony zouden komen. Wat een vaklui. Ze hebben snel en netjes gewerkt. En de volgende dag kwamen Jaimy en Quinten het afmaken. Dat ging ook heel goed en netjes. De buurvrouw wilde ook graag haar dak vernieuwen en dat kon meteen gebeuren. We zijn heel blij met jullie!
21 October 2025
Karin
Leiden
Gezamenlijk project 4 woningen. Dakbedekking woning en schuur laten vernieuwen. Vakmensen, harde werkers die plezier in hun werk hebben en terecht trots zijn op het resultaat. Leuke kerels ook.
6 October 2025
Hans
Leiden
Ik had gevraagd om mijn lekkende toilet te repareren. Ook moesten er sifons in de keuken en badkamer worden vervangen. Die in de badkamer kostte meer tijd, een heen-en-terugreis. De service was uitstekend. Petje af voor uw begrip en het geleverde werk.
10 September 2025
Mw. Luyinduladio Munoki
Oegstgeest
Leveren altijd goed werk.
3 September 2025
Claire Dozy
Oegstgeest
Hemelwaterafvoer was verstopt en vakkundig en opgelost en gerepareerd. Afspraak al na twee dagen mogelijk!
20 August 2025
Abraham
Goede uitleg werkzaamheden.
12 August 2025
Ger Brandt
Bergschenhoek
Goed advies, service op tijd als afgesproken. Henk was deskundig en vriendelijk.
11 August 2025
Alex
Leiden
Meerdere keren gebruikt gemaakt van de diensten van Barendse. Personeel is altijd snel en professioneel en uitstekende kwaliteit voor de prijs. Bedankt!
31 July 2025
Linda