Accuraat
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 132 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Deze verzameling reviews laat een hoge tevredenheid zien. Klanten prijzen betrouwbaarheid, tijdige oplevering en vriendelijk personeel. De communicatie tijdens het intakeproces en de uitvoering wordt als helder ervaren. Over het algemeen is de ervaring positief en wordt aanbeveling gedaan.
X
Coen
Tilburg
Communicatie met Rop Swaans is prima en afspraken kwam men volledig na. De schilder kwam zeer vakbekwaam over en leverde goed schilderwerk.
Kees Weijters
Tilburg
Goed advies waarbij de tijd werd genomen om onze keuze om voor stucwerk of vliesbehang goed werd ondersteund De uitvoering van het stucwerk en schilderen daarna perfect uitgevoerd Wij zouden jullie zonder meer overal aanbevelen
15 June 2023
Joost en Gerrie
Tilburg
Heel vriendelijk, meedenkend, zéér correct contact persoonlijk-telefonisch en per mail, leveren heel mooi werk!
15 June 2023
M.J.C.
Tilburg
Alle scheuren zijn deskundig weggewerkt. En ons nieuwe huis ziet er heel netjes uit. De twee schilders waren vriendelijk en deden hun werk heel deskundig en met plezier.
26 March 2023
Monique
Tilburg
Een fijn bedrijf om mee samen te werken .
18 March 2023
M.
Oisterwijk
Mooi familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat!
15 March 2023
Rick
Tilburg
Prettige schilders die goed werk leveren
10 March 2023
Julie
Goirle
Schildersbedrijf Swaans verzorgt een duidelijke offerte. Het werk wordt correct uitgevoerd en geheel netjes opgeleverd. Enkele kleine onvolkomenheden worden snel en naar wens opgelost. Top bedrijf!
9 March 2023
Ad
Tilburg
In goed overleg heel ons huis laten schilderen. Er word goed meegedacht en alles ziet er keurig uit
9 March 2023
Robin
Best
Zeer tevreden over schildersbedrijf Swaans. Ze hebben ons nieuwbouwwoning gestuct, geschilderd en sommige wanden behangen. Alles is keurig netjes gedaan. Vriendelijke medewerkers, goed bereikbaar via mail of app, houden zich aan afspraken en hebben zich extra voor ons ingezet om, toen het tegenzat, alles toch af te krijgen. Denken ook mee tijdens bouwproces. Alles ziet er superstrak en netjes uit.
12 February 2023
Marike
Berkel-Enschot
Voor de 2de keer bij ons op school schilderwerk verricht. Net als de eerste keer alles goed gegaan en naar verwachting uitgevoerd. Erg vriendelijke schilders en hebben veel gedaan in een paar dagen. Communicatie verliep erg goed en afspraken werden goed nagekomen. Mochten we in de toekomst weer een schilder nodig hebben neem ik zeker contact op.
7 February 2023
Rik
Tilburg
Schildersbedrijf met veel ervaring, komt afspraken altijd na. Nette prijzen en kundige medewerkers.
4 February 2023
Martin
Berkel-Enschot
Aardig en betrokken personeel, harde werkers. Netjes gewerkt. Een foutje (misverstand) werd ook weer opgelost. Aanrader!
16 January 2023
Suzan
Tilburg
Onze trappen moesten geschilderd. Ze zien er prachtig uit, zeer tevreden met het resultaat. Ook waren de heren heel vriendelijk en meedenkend.
14 January 2023
Kristel
Tilburg
Geweldig werk geleverd. Na afloop alles keurig achtergelaten. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen aanraden! Ik ben een bijzonder tevreden klant!! Aangenaam verrast! Na een zeer slechte ervaring met een bedrijf wat in dezelfde week mijn vloer heeft geschuurd was ik blij dat jullie komst zo'n positieve ervaring werd!
12 January 2023
carla
Tilburg
De ervaring welke ik heb met schildersbedrijf Swaans is goed. net personeel en goed werk geleverd.
12 January 2023
Toine
Tilburg
Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen door Rob op bedrijf. Nam de tijd en alle opties op basis van bouwtekeningen en wensen door. Kwam snel met een, voor ons goede, offerte. Communicatie tussen tekenen offerte en start werkzaamheden was goed. Bewoog mee op moment dat oplevering huis toch net weer iets anders bleek te zijn. Uiteindelijk is het werk keurig netjes volgens afspraak afgeleverd. Gebeurd ook niet altijd meer in deze tijd. Een kleine onvolkomenheid is netjes en snel verholpen. Rob werkt met personeel die hun vak verstaan en keurig netjes zijn in de omgang. Wij zijn dan ook meer dan prima tevreden met het geleverde werk, service en de wandspecialist(Swaans) als bedrijf. Bedankt Rob!
24 December 2022
Rene
Berkel-Enschot
Er wordt meegedacht met de kleurkeuze door een proefvlak te verven.
Stefan
Tilburg
Ons huis hebben we helemaal laten behangen (renovaties behang) en laten schilderen door Swaans. Wij zijn erg tevreden over eindresultaat. Reageren snel als je een vraag of opmerking hebt. Kortom zeker een aanrader om contact op te nemen met dit bedrijf.
Ilse & Nicole
Berkel-Enschot
Bij Swaans via internet terecht gekomen! Altijd een gok! Vanaf het begin was het contact goed en de reacties snel! Offerte zeer snel ontvangen. Doordat de nieuwbouw een paar keer uitgesteld is, een aantal keren de afspraak moeten verzetten, soms erg kort van te voren! Steeds werd er meegedacht. Niet alleen flexibel maar ook keurig werk geleverd. Volgende keer zeker weer!
Carlo
tilburg
Tilburg
Na een wat stroef viv-via contact kreeg ik na een schouw ter plaatse een gefundeerde offerte. Naar mate de uitvoeringsdatum naderde was er planmatig contact over de voorzieningen die moesten worden getroffen (verlichting aanwezig, sanitair, parkeergelegenheid etc). Startdatum werd met marge aangegeven en gehaald. Klus werd ruim binnen de begrote tijd gerealiseerd. Het resultaat stemt tot tevredenheid. Kleine onvolkomenheden zullen volgens afspraak na de verhuizing nog worden verholpen.
26 October 2022
F.J.J. Koreman