Op zondag gebeld en men heeft binnen 1 dag contact opgenomen en ook de computer geplaatst. Onder de indruk van de reactiesnelheid en de wijze waarop ze mij hebben ondersteund. Een grote dank je wel!!

Super Service

Na het zhuis kwamen ze dinsdag gelijk thuis. Ruim uitleg gekregen, alles helemaal op maat ingesteld. Super Service

Wij zijn zeer tevreden over: - Kennis van de medewerkers, weten waar ze mee werken. - Contact vanuit het bedrijf, door regelmatig te informeren, hoe het gaat. - Gebruiksaanwijzingen uitleg was eenvoudig - Snelle service bij brengen en ophalen.

Deskundig

Met zorg, betrokkenheid en deskundigheid heb ik een CPM thuis geïnstalleerd gekregen. Het effect van het apparaat was ook nog eens snel,dus hele aal top!

Prima levering en het houden van regelmatig contact vond ik fijn.. apparatuur was belangrijk voor mij.

Goede uitleg bij levering

Prima service.

De CPM heeft mij heel erg geholpen bij het buigen van mijn knie. Zonder dit apparaat was ik nooit zover gekomen.

Kniebuigapparaat werd, voor mij, op goede hoogte gezet door medewerker.

Medewerker die bezorgde had veel verstand van zake. Kniebuigapparaat 6 weken in bruikleen gehad p.o.arts. Veel baat bij gehad. Kniebuigapparaat werd ook weer keurig opgehaald.

Prima service.

Prima service: punctueel, dienstverlenend en belangstellend. Ouderwets goed.

Heeft mij heel veel vooruitgang gebracht.

Zeer snelle levering en goede service en deskundigheid.

uitstekend

Goede snelle service, altijd goed contact!

Alles volgens afspraak en netjes.

Aan de telefoon keurig geholpen en duidelijke afspraken gemaak ook tussentijds is er telefonisch contact geweest of het gebruik allemaal goed ging.

Uitstekende communicatie, behulpzaam en prima product!

Ik heb erg veel baat gehad van het buigapparaat. Toen er een storing optrad werd er direct handelend opgetreden en werd het apparaat in no time thuis omgewisseld

Prima service en advies!

Prima service en advies!

Hele goede service

Hele goede service. CPM werd keurig afgeleverd en opgehaald. Er werd regelmatig contact opgenomen hoe het gaat.

Klantgericht

In overleg met een orthopedisch chirurg werd geadviseerd om gebruik te maken van een motorshiene voor de periode van twee weken.Het apparaat werd thuisgebracht door een medewerker van Medical Service. Ik kreeg een deskundige uitleg hoe het apparaat gebruikt diende te worden. Na twee weken werd ik gebeld door een medewerker van het bedrijf met de vraag of ik het apparaat langer nodig had. Dat was niet het geval,het apparaat werd na een week na telefonische afspraak weer opgehaald. Dit bedrijf is erg klantgericht,serviceverlening is van een hoog niveau.

Een dikke vette 10

Geweldig professioneel personeel en goede service toppie

Komen afspraken na

Mijn nieuwe knie ging niet verder dan 40 graden. Na de plaatsing van de Kinetec en heel veel oefenen ging deze naar de 130 graden.

Prima geholpen

Prima service en goed geholpen. Ik heb gebruik gemaakt van een slede voor passief bewegen van mijn nieuwe knie. Werd allemaal goed uitgelegd en geïnstalleerd. Super tevreden.

Geweldige service door vakmensen.

Ik kreeg duidelijke uitleg over het gebruik van het apparaat. Het werd nauwkeurig voor mijn lichaam afgesteld. Er waren formulieren bij om te noteren hoelang etc ik het per keer gebruik. Je kunt er ook aantekeningen op maken, die ter ondersteuning kunnen zijn voor evt vragen e/o overleg. Er werd met regelmaat gebeld om te horen of alles goed gaat. Bij storing van het apparaat werd er telefonisch een oplossing gegeven en in een ander geval zelfs de volgende dag omgeruild. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze gaven ook goede adviezen.

super service

Goede uitleg Netjes gebracht en weer opgehaald Werd regelmatig gebeld En de cpm is een aanrader

Snelle en professionele zorg

Snelle levering en vriendelijke en professionele medewerkers.

Goeie uitleg vriendelijke uitleg ben zeer tevreden

Uitstekende service

Ik heb enorm veel baat gehad bij de CPM machine. Er werd regelmatig contact opgenomen over de vooruitgang van de knie. Ik hoop er na de volgende prothese operatie (zonodig) weer gebruik van te kunnen maken.

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.