Vreselijk goede service en bijzonder prettig contact!

Zie boven.

Prima apparaat en goede uitleg, dik tevreden

Snelle levering na ontslag ziekenhuis direct volgende dag smorgens al een vriendelijke mijnheer met prima uitleg, apparraat heeft zijn werk prima gedaan, ben zeer tevreden

Prima, snel en goede communicatie.

Prima ervaring

Super uitleg en contact met de firma

Keurig en prima

Erg vriendelijk en behulpzaam. Snel alles geregeld, vanaf het brengen tot halen. En tijdens het gebruik houden ze goed contact. Zeer tevreden en positief.

Prima service en uitleg

2 weken CPM gebruikt thuis na doorbewegen nieuwe knieprothese: prima service, uitleg en zeer vriendelijke en ervaren medewerkers.

Goede en aardige mensen

Door de duidelijke uitleg van een vriendelijke dame en het gebruik van degelijk materiaal is mij een belangrijke stap voorwaarts gegeven.

Goede ontvangst en vriendelijke mensen

Had het hard nodig ,kon mijn knie na 4 weken nog niet buigen. Heb 10 jaar terug kunst knie gekregen en na operatie in ziekenhuis meteen op kinitec en nog 10 dagen verzorgingshuis,en daar ook dagelijks op kinitec. Na 15 dagen lopend naar huis.En nu dag operatie, volgede dag even bijkomen en dan naar huis . Thuis therapie ging niet zo goed, dus na 4weken via arts uit ziekenhuis de kinitec. Gewedig mocht het 8 weken gebruiken ,maar na 4 weken gebeld ging zo goed , 3x pd 1uur geoefend . dus mochten ze het weer ophalen.

Het was een hele aardige meneer die tekst en uitleg gaf over de gradenmachine, zeer vakkundig. Ook telefonisch zijn de mensen erg vriendelijk. Ben super tevreden en dankbaar.

Goed geregeld en snel, met goede opvolging

Cpm nodig voor mijn knie, snel en adequaat geleverd met goede uitleg! Met nabellen of alles duidelijk was. Kortom zeer klantvriendelijk.

Top service en uitleg

Apparaat werd zelfs in weekend geïnstalleerd met duidelijk uitleg. Daarna iedere 2 weken gebeld door Medical Service hoe het ging en zn met advies. Ophaaltijd klopte ook precies. Kortom; fijn bedrijf

Ik vond het erg fijn .

Ik vond het een fijne ervaring. Ik vond het rustgevend. Het heeft mij goed gedaan en buiging is beter. Het is een begin dat het goed mag blijven. Het is prettige ervaring met Medical Service. Bedankt voor de prettige omgang. Groetjes Joke van Pluuren.

Snelle en correcte levering

C.B.M uitleg uitstekend

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.