zeer tevreden

goed apperaat en goede begelijding

Topservice en vertrouwen

Afspraken worden nagekomen Uitstekende installatie en instructie, dat geeft vertrouwen Zeer prettige en hulpvaardige communicatie

Ik vond het heel fijn!

Na mijn totale knie-operatie wilde mijn been niet verder dan 90-95 graden, na een kniedoorbuiging in het ziekenhuis, kreeg ik de volgende dag al het Kinetic-apparaat in huis en heb het trouw 2x per dag 1 uur en soms langer gebruikt! Na ongeveer 3 weken ben ik naar 1x per dag gegaan en zo heb ik het in overleg met mijn fysiotherapeut afgebouwd! Ik was er heel blij mee en het heeft mij echt geholpen, ik kom nu tot 125 graden! Bedankt Medical Service! Marianne

Snelle levering, vriendelijke en duidelijke uitleg, attente medewerkers

De CPM heeft groots bijgedragen aan mijn herstel na fractuur tibia plateau en de operatie. Na goedkeuring werd de CPM al snel geleverd, en het gebruik ervan uitvoerig toegelicht. Om de 2 weken werd ik gebeld met de vraag hoe het ging. Van begin tot eind een hele prettige ervaring, en bovenal ben ik dankbaar voor het snelle herstel - mede door de CPM.

Goede uitleg van de machine en goed overleg over verlenging periode.

Goede prettige ondersteuning

Het is goed afspraken maken met Oefen Technieken BV De beenslede is wat minder geschikt voor de strekking klitteband is niet goed genoeg vast te zetten.

Goede service, komen afspraken goed na.

Zowe de telefoniste als de bezorger waren zéér klantvriendelijk en hulpvaardig en hielden zich perfect aan de gemaakte afspraken

Fantasties had alleen wat eerder ingezet mogen worden.

Geweldig!

Door het gebruik van de cpm zowel in st maartenskliniek en thuis is mijn buiging meer verbeterd dan dat ik het zonder cpm had moeten doen. Ben geopereerd aan revisie van mijn revisieprothese.

Zeer betrokken werknemers binnen het

Hele goede service. Namen de tijd voor je. Luisterde naar je vergaal en vragen. Ik ben er zeer over te spreken. Dat de behandeling niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, ligt dus absoluut niet aan hun.

geweldig

heb er iedere dag veel gebruik van gemaakt een geweldig apparaat

heel goed

Hele goede uitleg bij levering

Heeft mij erg geholpen

Zonder pijn naar de 125gr.

Aangename oefenmaat!

Doordat vocht sneller afgedreven en littekenweefsel de goede kant opgestuurd werd, is mijn herstel hierdoor enorm bespoedigd. Zeker aan te bevelen!!

perfect

vriendelijk en duidelijk geholpen, goede service. Het cpm apparaat heeft mij goed op weg geholpen met mijn herstel.

Snelle service

Slede werd dag na ontslag thuis afgeleverd, via telefoon enkele malen contact gehad. Erg vriendelijke en kundige medewerkers. Wel wat gedateerde apparatuur, functioneerde wel goed.

Prima, ga zo door

Nvt

er was een zeer goede begeleiding en toen er storing was ook snel en prima opgelost top

Super service!

Medicatie SOT kon nog dezelfde dag dat ik belde, een CPM neerzetten, nadat ik geopereerd was aan mijn knie. Hoewel het ziekenhuis eerst aangaf dat niet te kunnen regelen, bleek volgens Medical SOT dat er zelfs een contract was met verschillende ziekenhuizen. Fijne en snelle service, verlengingen zonder moeite geregeld, goede uitleg bij ingebruikname van de CPM en interesse in werking + herstel

Goede machine voor het buigen na operatie elleboog

Goede service en begeleiding bij het brengen, duidelijke uitleg, ook weer bij het ophalen.

Mijn ervaring was super Service. En klantvriendelijk. In t algemeen niks veranderen was fijn ook Dat ze af en toe belden hoe t ging. Dus ook intresse zeer bedankt voor alle Goede service

Goede deskundige mensen + materialen

Na een knieoperatie gedurende 3 maanden een buigapparaat nodig gehad voor buiging van mijn rechterknie met goede service en maandelijkse belmomenten door Medical service

Heel goed

Goed en betrokken

Goed contact en snel kunnen plaatsen Steeds een update

Zeer vlotte plaatsing

Zeer vlotte plaatsing van het cpm apparaat. Vriendelijke en vakbekwame medewerkster die alles goed uitlegde. Ook het ophalen ging weer vlot en vriendelijk

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.