Super service

Er was een vervelend probleem de de CPM die ik in bruikleen heb ivm een knie operatie. Het apparaat functioneerde nog wel, maar schokkerig waardoor het niet prettig was. Na contact gehad te hebben met MEDICAL Sot BV kwamen ze al snel (binnen 2 dagen) langs om het apparaat te vervangen en het nieuwe apparaat weer helemaal perfect in te stellen! Super blij mee, want dit is toch een stuk comfortabeler, voor zover het moeten gebruiken van de cpm comfortabel kan zijn.

Supergeweldige service...vooral de interesse voor de patient..een dikke 10

Zo super..begon al in het ziekenhuis..goeie uitleg en instructies..daarna regelmatig telefonisch contact...warme belangstelling en tips..en ook het vertrouwen tijdens het ophalen..

Snelle levering en keurig contact tussendoor Allemaal even vriendelijk

Top!

Goede communicatie en komen afspraken na.

Goed geregeld

Alles op tijd en goed contact tussentijds!! Mijn dank is groot .....

Zeer goede service

Zeer goede service

Veel baat gehad bij de cpm na het door bewegen van de knie. De service is goed.

goede services

ik ben zeer tevreden dat ik het buigapparaat thuis mocht hebben. heb hier zeer veel aan gehad,

Goede service en prettige communicatie

De CPM machine werd aan huis gebracht en weer gehaald. Wekelijks telefonisch contact vanuit het bedrijf over de voortgang en beleving. De machine heeft goed geholpen tijdens mijn revalidatie.

Erg tevreden !

Goede dienstverlening, service gericht , afspraken worden nagekomen, aandacht voor de mens, gewoon prettig in de omgang

Een zeer goede begeleiding zelfs met de service direkt

Zeer prettig personeel en zeer goede service als er iets niet goed is wordt dit meteen opgelost.

Geen passende hulp bij verlengen van de machine huur

Het brengen en op halen deze service is niets op aan te merken , maar als het om verlengen gaat moeten de klanten zelf overal achter aan , ik heb twee dagen aan de telefoon gehangen , De mensen in het ziekenhuis vonden het niet goed dat ik zelf moest bellen om de verlenging rond te krijgen , ook dat is jullie werk . Klanten hebben genoeg aan het revalideren .

Hele goede service, thuis gewoon gebruik kunnen maken van buigmachine wat natuurlijk het herstel alleen maar bevorderd heeft Goede contacten met jullie

Echt TOP

Een dag na mijn operatie werd ik al gebeld door Medical en een paar uur later had ik mijn CPM machine al en daarbij kreeg ik een duidelijk uitleg hoe het apparaat werkt! dank voor de snelle service.

zeer goed

mijn ervaring was zeer goed met de cpm heeft er veel baat bij gehad

top geregeld direct naar thuiskomst uit ziekenhuis geleverd

goede dag ik vond het helemaal top prima uitleg over werking en hoe ik opbouw programma moest opbouwen prima service

Een onmisbaar hulpmiddel na een kniebreuk

De CPM is een ideaal hulpmiddel om vanaf dag 1 na de operatie aan je mobiliteit te kunnen werken. Vooral in de periode dat je nog niet mag belasten, 6 weken in mijn geval, en je dus beperkt bent in andere oefeningen. Het heeft mij een vliegende start gegeven in mijn revalidatieproces. Mijn fysiotherapeut en ik zijn ervan overtuigd dat ik daarmee weken winst heb geboekt.

Goed apparaat, goede uitleg en uitstekende service

Ik wil iedereen met een totale knie operatie een Kinetec aanbevelen. Het houdt de structuren soepel, een groot voordeel bij de rest van de revalidatie. Na 5 1/2 week weer op de golfbaan

Goed apperaat

Wordt netjes geleverd aan huis en goede uitleg

prima.

Ik heb hem meerdere malen moeten gebruiken, en heb dat heel er fijn gevonden.

snelle goede service,

goede uitleg, en kwaliteit

Geweldig om van dit buigapparaat gebruik mocht maken.

Hallo, Dit buigapparaat ging ik 3 x per dag 1 uur oefeningen doen om mijn linkerknie - linkerbeen goed buigzaam te krijgen. In het begin in Isala Zwolle begon ik met 70 Graden, en door steeds te mogen en kunnen oefenen was ik na een aantal weken zo bij de 120 graden met het buigen van mijn linkerknie - linkerbeen. Het was een geweldig apparaat om te mogen gebruiken. Nu bezig met de Hometrainer 3 x 20 minuten per dag. Ook diverse keer licht Fietsen en dan weer zwaarder fietsen enz. Ik denk dat ik zonder dit apparaat niet zover was gekomen met het buigen van mijn linkerknie. Nogmaals Bedankt !!!!

Behulpzaam met heldere uitleg

Het contact en de uitleg over het apparaat was duidelijk. Telefonisch contact was goed en behulpzaam.

Heeft goed gewerkt

In eerste instantie Toen de fysio mij een filmpje liet zien leek het me wat apart om in een machine te liggen Maar toen ik er uiteindelijk gebruik van maakte vond ik het wel meevallen mooie machine en het werkte zeer goed elke dag een stukje verder

super goed geregeld

Een prettige ervaring, vriendelijke en professionele heren en het apparaat werd goed uitgelegd.

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.