Erg goed bevallen.

Er was direct al een goede verbetering waarneembaar.. Zeer tevreden over het resultaat.

Zo'n apparaat had ik 2jaar eerder moeten hebben,ik ben in 2019 in december,in de Bergmannkliniek geopereerd voor een nieuwe knie. In Maart 2020 is mijn knie opnieuw doorgebogen,na de narcose en een paar oefeningen door een fysio kon ik naar huis,dit wat ik op 2mei 2022 in de St Maartenskliniek mee heb gemaakt ,doordat me knie in een CPM apparaat heeft voor mij een wereld open gemaakt,ken me knie weer goed buigen,dit is een bijzonder mooi systeem,na de kijkoperatie is er een goed resultaat mee bereikt.

Hulpvaardig, deskundig

Xx

Goede service, komt afspraken na!

Ik kreeg een duidelijke uitleg, bedrijf nam steeds op afgesproken moment contact op om te informeren hoe het ging. Ik ben zeer tevreden!

Heel blij met de mogelijkheid met CPM thuis te kunnen oefenen

Na ernstig letsel aan knie en onderbeen te hebben opgelopen maanden op revakidatieplek verbleven. Na thuiskomst kon ik mijn knie 45 graden buigen. Door thuis uren verder te oefenen met een CPM apparaat, kan ik na ruim 7 maanden mijn knie weer tot 90 graden buigen. Het apparaat werd keurig thuis bezorgd en ingesteld waardoor ik snel aan de gang kon. Er was regelmatig contact met Medical sot BV over de voortgang. Kortom heel tevreden dat ik op deze wijze thuis aan mijn verdere herstel kon werken. Uitstekende service,

Prettig, punctueel en goede uitleg en begeleiding.

Goede service en vriendelijk personeel

Hele goede service, geleende materiaal werd in de kliniek ingesteld en thuis weer opgehaald door zeer vriendelijke mensen!

goede ervaring

goede uitleg en service zeer tevreden

Prima service van vriendelijke mensen met goede apparatuur

Je wordt vriendelijk en kundig geholpen. De CPM machine was fantastisch.

Goed en klantgericht

Duidelijk uitleg over hoe CPM te gebruiken en alle mogelijkheden uitgelegd. Terugkoppeling na controle....... Klant en servicegericht

Klantvriendelijk

Super service, goede uitleg, nabellen over de ervaring en vorderingen

Super service, goede uitleg, nabellen over de ervaring en vorderingen

Niks aan doen vooral zo laten

Prima services en fijne begeleiding

Alles werkt goed

Was heel makkelijker omdat ik niet naar boven kon

Geeft de bloedsomloop een stimulans

Het been wordt gestimuleerd om weer te werken. Een zeer nuttige machine, vooral na wat mijn been heeft meegemaakt. 6 weken ziekenhuis. Veel dank voor de uitleen.

Keurig op tijd geleverd met de juiste uitleg.

Ik heb dit apparaat vijf weken gebruikt en dat heeft mij enorm geholpen bij mijn herstel.

Prima!

Super service!

Goede en nette service, zeer tevreden in alles.

prima hulpmiddel om te knie te bewegen

Een heel goed hulpmiddel om je knie toch te laten bewegen als je zelf daar moeite mee hebt na een operatie.

Goeie service

Goed behandeld

Aardige mensen,prima service.

Na belletje,over niet goed functioneerde krukken,heb ik probleemloos een paar nieuwe gekregen. Mevrouw was heel vriendelijk en belde heel snel terug met een oplossing. Kortom heel tevreden.

telefonisch slecht bereikbaar maar....super snel via site

Bellen is lastig daarna besloten om Maandag contactformulier in te vullen voor ophaaldag Dinsdag dus volgende dag en meteen bericht dat dit kon. Het is gelukt, alles is weg en precies volgens tijdsplanning. Super geregeld!!

Top service!!

Gebruik gemaakt van een CPM apparaat voor de knie. Ik had niet zonder gekund. Uitstekende begeleiding met een service die optimaal is. Zelfs in het weekend wordt een mankement aan het apparaat snel opgelost.

Heel goed

De eerste weigerde maar na 1 telefoontje volgende dag direct een andere. Je word ook gebeld hoe de vorderingen gaan.

Geeft een extra bewegingsondersteuning bij de reguliere therapie

De mobile waveflex werkte uiteindelijk redelijk goed en die heb ik ook na de eerste dagen alleen nog gebruikt De vaste waveflex is niet goed te gebruiken i.v.m. het plaatsen van de hand in de beugel, te krap, de vingers bleven niet goed in de klemmen zitten, geen goede constructie, en het apparaat zelf is niet erg handelbaar, zwaar en groot om op tafel te zetten, dus ook een te hoge werklocatie, waardoor e.e.a. niet goed kon functioneren Uiteindelijk wilde ik de mobile nog wel 2 weken extra gebruiken, helaas geen goedkeuring van de orthopedisch chirurg .

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.