Knie is zo ppgeknapt

Dankzij dit pracht systeem kan ik weer fietsen.Voor die tijd kreeg ik mijn pedalen niet rond gedraaid. Nu fiets ik probleemloos vele kilometers!

persoon is vriendelijk

het heeft ook goede uitleg van het produkt maar het was wel iets tegroot het voeten eind heb ik moeten bij vullen met washandjes maar het ging wel goed !

Fijn contact en service

Fijn contact en service

Uitmuntende klantgerichte service.

Ik kon ze dag en nacht 24/7 bereiken en ze hadden altijd een oplossing. Ze zijn betrokken bij je herstel en denken mee.

Zeer flexibel

Op de dag van mijn behandeling in kliniek keurig op tijd gebracht en afgesteld. Goede instructie gekregen van bezorger. Een dikke week dagelijks meerdere keren de kniebuiger tot tevredenheid gebruikt. Op de dag van ophalen een halfuur van de chauffeur een telefoontje dat hij er aan kwam. Perfect!

Prettig contact en goed advies

Er was regelmatig telefonisch contact over de voortgang. Het brengen en ophalen van het apparaat was goed geregeld.

Zeer goede ervaring.

Duidelijke afspraken, vriendelijkheid en sevicegericht.

Door de CPM kan ik weer fietsen en mijn knie goed doorbuigen.

Super!

Fijn bedrijf, vriendelijk, komen afspraken na, snel geleverd, ik heb veel voordeel gehaald door het lenen van een CPM machine na mijn skiongeval.

Snelle levering. Goed product en uitleg. Geweldige service.

De eerste dag dat ik thuis was uit het ziekenhuis, werd het apparaat geleverd. Bij bezorging kreeg ik een heel duidelijke uitleg. En daarnaartoe er regelmatig gebeld.

Goede services

Mijn ervaring is dat je heel vriendelijk te woord word gestaan. En dat er met je word mee gedacht. De service is prima. Alleen maar lof

De levering ging volgens afspraak. De meneer die de machine kwam brengen was aardig, had geduld en legde alles netjes uit. Stelde ook de machine in. Toen de machine weigerde, kon ik bellen en werd direct geholpen zodat ik weer verder kon. Toch kwamen ze voor de zekerheid de machine vervangen. Ook bij het ophalen van de machine was de meneer vriendelijk.

Makkelijk contact,prettige communicatie en afspraken top geregeld.

Het was voor mij (in mijn geval een CPM apparaat) toch even zoeken op internet want ja het is iets waar je niet dagelijks mee te doen hebt. Al snel bij Medical Service uitgekomen. En na een telefoontje voor wat informatie was het voor mij al duidelijk. Het bedrijf had ook contact met het ziekenhuis waar ik behandeld werd en regelde het allemaal tot in de puntjes. Ook tijdens de revalidatie periode houden ze contact om te vragen of het goed verloopt en of er nog vragen zijn mbt de gang van zaken. Dat is erg prettig voor de patiënt. Voor mij was een korte verlenging nodig en ook dat werd prima geregeld. Daarom kan ik niet anders dan dik tevreden zijn met Medical Service. Mocht het in de toekomst nodig zijn weet ik waar ik moet zijn...Nogmaals bedankt voor de goede service...

Super professioneel

Het kniebuigapparaat heeft mij een stuk vooruit gebracht!

Fijne service

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Been buig machine werd keurig geleverd en opgehaald. Tussentijds periodiek contact over voortgang. Prettige ervaring!

Duidelijke communicatie en hulp

Altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede hulp gegeven en kwamen de afspraken na.

Apparaat doet zijn werk

Adviseur vertelt een hoop maar geen patiënt is gelijk

Snelle service, vriendelijk en niet opdringerig om e.e.a.zo snel mogelijk op te halen. Had eerst een ander apparaat die niet goed beviel cq.paste bij mijn herstel. Kreeg binnen 24 uur een ander (die ik ook in zhs had).

Top product CPM MACHINE

Gestopt bij 125 graden dat was voor mij haalbaar.

Altijd heel goed geholpen,aan de telefoon en aan huis

Prettige mensen en goede uitleg !

Ik heb een buig strek apparaat in huis gehad voor mijn li.knie tot op heden nog geen goed resultaat jammer genoeg. Hele prettig mensen bij U in dienst die alles heel goed hebben uitgelegd.

Zeer behulpzaam

De kniebuigmachine (CPM) werd thuisgebracht en afgesteld. Ik werd regelmatig gebeld om te vragen naar de voortgang. Het ophalen werd ook weer netjes geregeld. Prettige ervaring. Vriendelijk en behulpzaam.

Het apparaat heeft me geholpen

Vond het een opgave maar ik heb trouw 3 x daags een uur het apparaat gebruikt. Het duurt even maar dan merk je dat het echt helpt. Daar doe je het voor toch?

Ik heb wat complicaties gehad na mijn operatie in het ziekenhuis . Zelfs op de dag dat ik naar huis zou mogen. Ik heb te zware medicijnen gekregen en ben daardoor ziek geworden en heb hele ochtend gespuugd. Daardoor kon ik niet op tijd thuis zijn voor de bezorging van de CPM. Daarop is er overleg geweest met het ziekenhuis en is de CPM in het ziekenhuis bezorgd en aangemeten. Top!

Persoonlijk, thuisbezorgd met instructies voor het gebruik van de Kinetec.

Duidelijke website, vriendelijk geholpen aan de telefoon, regelmatig werd ik gebeld om te horen hoe de voortgang was. Levering en ophalen aan huis. Met instructies hoe het apparaat te gebruiken. Heel fijn.

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.