Goede servive

Geweldige hulp

Heeft mij enorm geholpen bij het recht krijgen van mijn rechter been na bacterië in knie. Heeft mij enorm geholpen na plaatsen nieuwe knie.

Contact uitstekend

Er wordt gevraagd naar de situatie en daarna naar de vorderingen

Erg goed

Erg netjes allemaal

Geweldig apparaat

Heb heel veel baat gehad bij het bewegingsapparaat Jace na het plaatsen van een pen in mijn bovenbeen. Gemakkelijk in gebruik en in te stellen ik heb de machine 3 x per dag een uur gebruikt voor 6 weken lang. Hierdoor kon ik mijn been na 6 weken 90 graden buigen. Het is oefenen zonder te veel inspanning. Maar je moet er wel de tijd voor nemen.

Super service

Kabel deed het niet. Moesten van ver komen maar geen enkel probleem.

Het is goed geregeld ze bellen hoe het gaat

Snelle levering met prima srvice

Binnen 1 dag het benodigde hulpmiddel geleverd . Later met een goede afspraak thuis weer opgehaald. Tussentijdse telefonische evaluatie was zeer prettig.

Geweldige vriendelijke service met persoonlijk contact

Bij aflevering van het knie oefenapparaat kreeg ik een vriendelijke uitgebreidheid over de werking. Ook het latere contact was zeer vriendelijk en persoonlijk. Er werd meegedacht met de stappen voor een goede revalidatie en het apparaat werd weer thuis opgehaald. Zeer tevreden.

Snelle levering,tussentijds contact over de vorderingen, en zeer snelle ophaalafspraak.

Alles snel geregeld

Dat na mijn eerste telefoontje was het snel geregeld het brengen en het halen

Super service en contact

Vanaf het begin vanuit de aanvraag vanuit het ziekenhuis ,alleen maar goede ervaring. Er werd heel snel contact gelegd en de volgende dag werd het bewegingsapparaat voor de knie afgeleverd, zelfs op zaterdag. Werd door deskundig medewerker geïnstalleerd en uitgelegd. En elke 14 dagen werd er contact gelegd over de vooruitgang. Dus vanaf begin tot einde ( 6 weken ) alleen maar een positieve ervaring. Bedankt voor de goede service.

Prettig bedrijf met deskundige mensen.

Elke 2 weken neemt men contact op om te horen hoe het gaat, erg fijn. Snelle omruil toen de kinetec haperde. Vriendelijke en deskundige mensen.

Prima contact en snel geleverd en opgehaald.

Hele procedure rondom brengen en halen CPM goed geregeld. Prettig contact.

Zonder de kniebuig apperaat had ik nooit zover gekomen. Het heeft me super geholpen met een gehele nieuwe knie en fibromyalgi. Zeer vriendelijk geholpen.

Goede informatie bij plaatsing. Apparaat wordt keurig ingesteld en geplaatst. Elke 2 weken wordt er gebeld voor terugkoppeling.

Heel fijn

Heeft me erg geholpen te herstellen van een nieuwe knie .

goede service, top apparaat

fijne mensen die mee denken, goede uitleg en top apparaat goed gebruik van gemaakt

Top geregeld

Alle lof hoor In het ziekenhuis kwamen ze de spullen brengen en installeren Tussendoor hebben ze een paar keer gebeld hoe het ging En toen ik hem niet meer nodig had kwamen ze hem netjes thuis ophalen

Denken goed mee.

Na me operatie uit het ziekenhuis met weinig handvaten naar huis gestuurd. Gelukkig dacht Medical goed mee met de opties en hield rekening met de kosten. Op het moment van dat het apparatuur gebracht werd goed uit leg geven en handige tips.

Helaas pas ik niet in dit hokje

Na 3 operaties en met fybromialgie en pots werkt het bij mij niet standaard ik kan dus geen eerlijk antwoord geven

Goed materiaal,goed contact

Het lenen van de cpm voor mijn knie verliep erg prettig. Hij werd netjes thuis gebracht en daarbij werd duidelijke uitleg gegeven. Gedurende de leenperiode werd er telefonisch contact onderhouden en na afloop werd ik ook weer goed op de hoogte gehouden hoe laat het apparaat opgehaald zou worden. Al met al een goed dienstverlenend bedrijf met allemaal vriendelijke medewerkers.

Levering machine correct volgens afspraak

De machine doet zijn werk.

Vriendelijk personeel. Ik had een dame die de tijd nam om de machine goed af te stellen

Goede service, prettig contact

Heb veel aan de CPM gehad die heel netjes en op tijd werd aangeleverd. Ook werd direct na mijn klacht dat het app. ging piepen een andere geleverd. Fijne deskundige medewerkers, ook bij de receptie. Hoort zegt het voort, Mvg., Jan-Pieter Boekhoorn

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.