Service en vertrouwen in het kniebuigapparaat

Het apparaat werd al de eerste dag bij mij thuis afgeleverd en op mij ingesteld. Ik kreeg goede uitleg. Daarna werd ik een aantal keren gebeld om te vragen of alles nog goed was. Ook werd het apparaat op de afgesproken tijd opgehaald. In het begin heb ik het apparaat 3 à 4 keer 5 kwartier per dag gebruikt. Het ging steeds beter. Na 6 weken vond ik het wel genoeg en trainde ik nog 1 à 2 keer per dag 4 kwartier. Ik heb trouw geoefend en het resultaat is ernaar!

CPM voor knie

Voor de revalidatie van mijn Tibiaplateau fractuur, bovenkant scheenbeen, heb ik gebruik mogen maken van een CPM toestel. Deze werd netjes bij mij thuis gebracht, op maat voor mij ingesteld en keurig uitgelegd hoe het toestel werkt. Tevens werden de voorwaarden en verdere info netjes door de medewerker uitgelegd. Ik heb heel veel baat bjj het gebuik van het toestel gehad. Na 2 weken oefenen was ik weer voldoende hersteld om de knie buigingen zelfstandig voort te zetten en werd het toestel, na een telefonisch afspraak weer opgehaald door een medewerker. Goede service van dit bedrijf, zeer tevreden over het gebruik van het toestel.

CPM voor 15 weken thuis gehad, apparaat wordt gebracht en gehaald. Fantastische service en iedere twee weken bellen ze hoe het gaat. Zeer netjes en dus ook zeer tevreden.

Duidelijke communicatie en vlotte levering van de apparaten. Zijn erg klant vriendelijk.

Functioneel zolang je zelf in controll blijft geen aanrader voor nachtelijk gebruik.

Goed bij bewust gebruik.

Prima communicatie tussen patiënt en bedrijf

Machine was heel snel on het ziekenhuis en kon na ontslag mee naar huis. Daar ook prima communicatie gehad.

Heel goed

Bekwaam en erg goed goed geholpen. Duidelijke uitleg.

Snelle dienstverlening

Zoals boven en perfect klant contact. Heel blij hiermee!!!

Goeie begeleiding van start tot einde

Alles correct.

Alles correct behandeld.

Cpm netjes in ziekenhuis bezorgd en thuis opgehaald

Cpm helpt zeker in de vooruitgang van de buiging knie. Het nadeel was bij hogere aantal graden bleef je been en voet niet strak op het apparaat liggen. De banden van stof toch zo strak mogelijk vast gezet met de klittenband. Daardoor leek het of je niet het aantal graden behaald als het apparaat aangaf. Was wel blij dat ik de cpm heb mogen gebruiken.

Het heeft mij geholpen om sneller mijn knie door te bewegen!

Zie boven!

Ik heb vorig jaar een kinetec voor mijn knie gehuurd via het ziekenhuis. Dat vond ik al heel erg positief. Doordat ik dit jaar een nieuwe knie heb gekregen en de buiging weer slecht opgang kwam, dit keer het ziekenhuis niet wilde mee werken ivm de kosten, maar mijn fysio en ik zelf wel nodig vonden om de kinetec te huren heb ik deze privé gehuurd. Ze kwamen netjes de afspraken na en ik heb de buiging erin gekregen. Ik ben heel erg blij dat ik deze zelf kon huren en hierdoor niet afhankelijk was van het ziekenhuis.

goede service

alle kleine beetjes helpen

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Het bedrijf denkt mee en geeft goed advies.

Goede servive

Geweldige hulp

Heeft mij enorm geholpen bij het recht krijgen van mijn rechter been na bacterië in knie. Heeft mij enorm geholpen na plaatsen nieuwe knie.

Contact uitstekend

Er wordt gevraagd naar de situatie en daarna naar de vorderingen

Erg goed

Erg netjes allemaal

Geweldig apparaat

Heb heel veel baat gehad bij het bewegingsapparaat Jace na het plaatsen van een pen in mijn bovenbeen. Gemakkelijk in gebruik en in te stellen ik heb de machine 3 x per dag een uur gebruikt voor 6 weken lang. Hierdoor kon ik mijn been na 6 weken 90 graden buigen. Het is oefenen zonder te veel inspanning. Maar je moet er wel de tijd voor nemen.

Super service

Kabel deed het niet. Moesten van ver komen maar geen enkel probleem.

Het is goed geregeld ze bellen hoe het gaat

Snelle levering met prima srvice

Binnen 1 dag het benodigde hulpmiddel geleverd . Later met een goede afspraak thuis weer opgehaald. Tussentijdse telefonische evaluatie was zeer prettig.

Geweldige vriendelijke service met persoonlijk contact

Bij aflevering van het knie oefenapparaat kreeg ik een vriendelijke uitgebreidheid over de werking. Ook het latere contact was zeer vriendelijk en persoonlijk. Er werd meegedacht met de stappen voor een goede revalidatie en het apparaat werd weer thuis opgehaald. Zeer tevreden.

Snelle levering,tussentijds contact over de vorderingen, en zeer snelle ophaalafspraak.

De Zoeker Esch 6

7582CN Losser

Over MEDICAL Service in OefenTechnieken BV

Medical Service in Oefen Technieken, de specialist in verhuur, verkoop, lease en onderhoud van apparatuur voor passieve gewrichtsbeoefening. Onze oefenapparaten, ook wel elektrische motorsledes genoemd, worden ingezet na operaties aan gewrichten of banden om de genezing te bevorderen. Een andere veelgebruikte benaming voor de apparaten is Continuous Passive Motion apparatuur, oftewel kortweg CPM. Wij plaatsen een CPM bij patiënten thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling . Daarvoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien leveren wij als enige in Nederland de buigmachines van vijf verschillende merken, namelijk Kinetec, JACE, Artromot, Waveflex en Optiflex. Voor iedere situatie hebben wij dus de optimale CPM beschikbaar. Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen aan machines van ziekenhuizen, hebben wij gecertificeerde mensen in dienst.