goed gehopen en vriendelijk te woord gestaan
goed gehopen en vriendelijk te woord gestaan
12 February 2020
Tineke
gorredijk
Zeer goed, na een lange tijd met de gevolgen van een hernia rondgelopen te hebben ben ik nu eindelijk klacht/ pijn vrij.
23 January 2020
C. Helfrich
OUWSTERHAULE
Klachten verholpen en verbeteringen/tips gekregen
2 December 2019
Prettig.
31 October 2019
Carla Bloem
Tjalleberd
Wordt goed naar je geluisterd.
3 September 2019
Iko
Marum
Alles netjes opgelost.
29 August 2019
Maurice
Luttelgeest
Ik heb zeer goede ervaring met Fysio Gorredijk. Men is deskundig en adviseren goed.
27 August 2019
Gert-Jan
Leeuwarden
Mijn lijf weer lekker los geen klachten meer en handvatten meegekregen om dit zo proberen te houden met oefeningen voor thuis. Super fijn!
20 August 2019
Margriet
Oudega
Ik vind dat ik op een zeer deskundige manier ben behandeld, zo praktisch mogelijk waarbij de zelfredzaamheid het uitgangspunt is. Deze manier van behandelen past bij mij.
19 August 2019
ynskje
Nieuwehorne
Alles was uitstekend!
15 August 2019
Egbert
Gorredijk
Moderne apparatuur, prettige en ontspannen sfeer, deskundige begeleiding die je uitdaagt om binnen je eigen grenzen te trainen
7 August 2019
Akke
Wijnjewoude
Kreeg goede begeleiding. Ik kreeg duidelijk uitgelegd wat er aan was en hoe men dit ging aanpakken. Zeer tevreden
2 August 2019
Ron
De Knipe
Binnen enkele dagen geheel van mijn klachten af, heel fijn! De benadering was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ik zou deze fysiopraktijk zeker aan derden aanraden!
2 August 2019
Anneke
Oosterwolde
snel deskundig meedenkend aardig denken in oplossingen
14 July 2019
johan glorie
wolvega
Goede professionele hulp. Ga zo door!
11 July 2019
Martijn
Nij Beets
Goeie werknemers die precies weten wat ze doen. Goeie service, snelle afspraken en klantvriendelijk.
10 July 2019
Esther Rooze
DRACHTEN
Ik heb Jeroen als fysio en die helpt mij beter te presteren!
Jeroen
Ens
Goed, snel en zeer deskundig geholpen.
Linda
Prima bedrijf
Pieter
Tijnje
Ik heb meerdere malen gebruik mogen maken van de diensten. Elke keer weer zeer tevreden over de professionele ondersteuning en zorg!
4 July 2019
Sabina
Aldeboarn
Kon zien dat Jeroen plezier had in z,n werk.En ik kreeg het vertrouwen dat het wel weer goed ging komen met mijn voeten.Flink oefenen dus.
20 June 2019
Janke Nieuwhof
Drachten
Kunde van wat er gedaan moet worden. Gelijk na de 1e behandeling al resultaat. Meerdere collega's gehad waarvan ze allemaal goed hun stukje hebben bijgedragen. Top!!
18 June 2019
M
Lippenhuizen
Prettig geholpen, geinteresseerd
18 June 2019
Martin
Gorredijk
De behandelingen waren vlot ingepland en hebben prima geholpen.
13 June 2019
Klaas
Stationsweg 24 A
8401DP Gorredijk
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.