Heeft een totaal van 207 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met het product en de levering. Klanten prijzen de kwaliteit, duidelijke communicatie en vriendelijke service. De levering verloopt doorgaans snel en afspraken worden nagekomen. De algehele tevredenheid blijft hoog.
Sterke punten
Uitstekende productkwaliteit
Snelle levering
Vriendelijke klantenservice
Gebaseerd op 29 reviews
Prima ervaring, prijs, kwaliteit
Bestelling gedaan, via hun website, allemaal makkelijk te realiseren en een bestelling in orde te maken.
Na het bestellen en wachtend op de levering hebben we een verzoek ingediend of we de bestelling tijdig konden ontvangen, of alsnog zelf konden afhalen..
niet nodig, men heeft gelukkig alles snel en keurig afgeleverd, incl. heerlijke Limburgse vlaai :-)
Dank aan Carlijn...
1 December 2025
Henri
Venray
Wij hebben een uitstekende ervaring met schuifwanden.nl
Nette en vlotte levering en heerlijk taartje bij aflevering!
ja
26 November 2025
Edwin
Elburg
Zeer content
Snelle en correcte levering zeer aan te bevelen.
zeer zeker
22 October 2025
Guus
Afferden
Mooie deuren
De deuren zijn van mooie kwaliteit. Makkelijk te monteren en lopen soepel Ik had ze achteraf iets ruimer over elkaar willen hebben. Doordat ze zo soepel lopen blijft er snel een kiertje open staan
2 October 2025
Ellen
Marienheem
Reactie van Schuifwanden.nl
Hallo Ellen,
Dank voor jouw review. Ik vroeg me af of je toevallig ook de positioneringstrips in de verpakking hebt gevonden? Deze worden gratis bijgeleverd voor de deuren waar geen soft-close op zit. Die zorgen er namelijk voor dat de deur fijn op zijn plek blijft staan en niet naar links of rechts rolt wanneer het niet helemaal waterpas is. Mocht je deze gemist hebben, dan hoor ik het graag. Stuur ik ze alsnog per post naar je toe.
Met vriendelijke groet, Team SchuifwandenNL
Carlijn Verhaag
Voor de 2 keer schuideuren besteld.
Netjes afgeleverd.
1 October 2025
V
Zwaag
Goede kwaliteit en service!
Eenvoudig bestellen via webwinkel. Bereikbaar voor vragen. Zeer goede service. Denken mee in de oplossing. Erg vriendelijk.
Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit?
Zeker. Mooie afwerking en goede materialen
1 October 2025
JGJ van Cruchten
Maasbracht
Ziet er keurig netjes uit
Alles netjes geregeld en met een goede handleiding erbij is het voor iemand met een klein beetje technisch inzicht goed te monteren
29 September 2025
Joris
Wijchen
Prachtige schuifwanden en goede service
Ik heb inmiddels 4 schuifwanden van schuifwanden.nl in huis. Het is een prachtig product, kwalitatief goed en makkelijk te monteren. Ook de services is top.
27 September 2025
Bas
Wijchen
Mooi product en werkt super
Kast goed ontvangen, eenvoudige montage
zeker
1 September 2025
Jan
Duiven
Goede kwaliteit en fijn advies
Fijne ontvangst in de showroom waar we de optie hadden om de kasten zelf te bekijken. Advies gekregen. De bestelling liep voorspoedig en de kast was prima verpakt. Wij zijn heel tevreden met de kast.
17 August 2025
L. Sillen
Swalmen
Top service
Na 2 jaar ging er van mijn softclose systeem een klein rubber dopje stuk. Dit heb ik besteld. Kreeg ik een hele leuk mail terug van Schuifwanden.nl (Carlijn) dat ze er 10 in een zakje gratis naar me opstuurt. Nette service!!
28 July 2025
Arno
Badhoevedorp
Mooie wanden, maar slecht softclose-systeem
De wanden zelf zien er prima uit en lopen vrijwel geruisloos. Ik had op de buitenste wanden een softclosing-systeem besteld. Dit is deels voorgemonteerd. De beschrijving in de verpakking van hoe de resterende delen van het softclosingsysteem te monteren is erg onduidelijk (en bij de mail was bovendien de beschrijving van een ander systeem bijgeleverd). Verder is vervolgens op geen enkele wijze het softclosingsysteem op een fatsoenlijke manier werkend te krijgen, hoe je het ook probeert te monteren of af te stellen. Echt uren bezig geweest om dit op allerlei manieren mooi werkend te krijgen, maar dit is gewoon niet mogelijk. Erg jammer, want daar betaal je toch 80 Euro extra voor.
Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit?
Nee, softclosingsysteem is prul. Wanden zelf prima
25 July 2025
Edward
Gilze
Goed bedrijf, mooie deuren
Mooie deuren en goede service. Vragen over de status worden snel en duidelijk beantwoord. Niks op aan te merken :)
23 July 2025
M
Zwaag
Eenvoudig geïnstalleerd!
Instructies waren goed te volgen; meten, iets inkorten met ijzerzaagje, gaatjes boren, pluggen erin, bovenrails erop schroeven, deur erin hangen, onderrails perfect plaatsen en vastplakken, andere deuren erin, even afstellen met inbus zodat het perfect recht hangt. Kleine twee/drie uur werk met af en toe wat hulp van partner.
23 July 2025
Menno
Den Haag
Top geregeld
Meerdere keren systeem besteld en zeer goed bevallen!
21 July 2025
Edwin
Gravenzande
Prima product
Ik kan dit product bij iedereen aanbevelen. Goed advies en begeleiding ontvangen tijdens het bezoek bij Schuifwanden.nl door mevrouw Verhaag.
Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit?
Ja het is een goed afgewerkt produkt
13 June 2025
Familie Snijders
Wittem
Levering snel en heel mooi we zijn super tevreden
Zeker weten
11 June 2025
Marcel
Nijverdal
Vriendelijk, service en kwaliteit.
Goed te bereiken en waren niet moeilijk met het wijzigen van de bezorg datum. Kwalitatief goede deuren en railsysteem. Overall zeer tevreden. Ook met de vlaai.
Zeker
13 May 2025
Mike
Rotterdam
Top. Mooi product en goede service
Mooie schuifwanden. Top service
4 May 2025
Hendrik
Eastermar
Goede services en vriendelijk personeel
Hele nette schuifwanden goede afwerking en netjes optijd geleverd. Met een leuke/lekkere extra Limburgse verrassing.
1 May 2025
Remi
Zundert
Mooie schuifwanden
Prachtige deuren! Keurig netjes.
Verder een fantastische service en communicatie. Wat fijn dat dit nog bestaat.
Volgende bestelling is absoluut weer bij Schuifwanden.nl
Absoluut
30 April 2025
Bianca
Ophemert
Prachtige schuifdeuren, aardige bezorger, optimale service en als kadootje ook nog een heerlijke vlaai gekregen bij de bezorging. Goede verhouding prijs-kwaliteit!
Digitaal bestellen verliep niet helemaal zo als het hoorde. Bij de bevestiging werd steeds 1 onderdeel anders weergegeven, dan ingevoerd. Daarom telefonisch contact gehad en werd het goed opgepakt. Levering was goed verpakt en verzorgd.
Bezorger en telefoniste waren uiterst vriendelijk. Verrassing was ook leuk, maar dat ga ik niet verklappen.
Ja.
20 March 2025
Laurens en Marjo
Deventer
Mooie schuifwand op tijd geleverd
Past goed,
Prima kwaliteit.
Na overleg met de klantenservice toch op tijd geleverd voor de verhuizing.
13 March 2025
Jeroen
Rijssen
Waar voor je geld!
Het bestellen van de schuifdeuren was eenvoudig en duidelijk. Met de levertijd van een aantal weken had ik geen probleem, het betreft immers een product wat op maat voor je gemaakt wordt.
Wat ik zelf jammer vond is dat het boven- en onderprofiel met 5 cm overlengte werd geleverd. Je moet dus ondanks het maatwerk alsnog zelf met een ijzerzaag aan de slag en om dat zelf netjes te doen is wel een dingetje. Het zou een verbetering zijn als je als klant kunt kiezen om het toch op de exacte maat te leveren. En ja, het risico voor meetfoutjes is dan voor de klant. Wat je ook nog zelf moet doen is het boren van gaatjes voor de montage van de bovenrail. Maar op zich is dat te doen en passend bij de scherpe prijs.
Al met al is het eindresultaat echt waar voor je geld.
10 March 2025
Hans
Huissen
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 207 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Over Schuifwanden.nl
Schuifwanden.nl is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige schuifwandkasten, schuifdeuren en kastinterieurs. Schuifwanden.nl levert enkel producten van sublieme kwaliteit. We geven dan ook 15 jaar garantie op onze producten.