Vriendelijk en behulpzaam
Nieuwbouw appartement ziet er netjes uit!
Blij met m’n net opgeleverde appartement. Bouw is ok verlopen, communicatie vanuit Waal was ook Ok, had iets beter gekund. Aankoopproces en de hulp bij maken van keuzes waren goed
In de tijd dat ons appartement werd gebouwd, werden wij in ons opzicht niet goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Er zijn om precies te zijn 7 nieuwsbrieven gestuurd in 2 jaar tijd. Wij hadden gehoopt en verwacht dat wij vaker op de hoogte werden gehouden van de ontwikkelingen. Dit in de zin van als er een nieuwe fase aankwam dat wij dit ook te horen kregen zodat je meer bij de bouw betrokken wordt.
Wij zijn erg blij met Waal. Wij hebben later in het proces onze nieuwbouwwoning gekocht maar mochten telkens als wij in de buurt waren even naar binnen om te kijken wat er gedaan was. Ook de punten die tijdens de voorschouw nog niet op orde waren zijn netjes aangepast voor de oplevering.
Mijn ervaring met Waal is goed, de communicatie ging niet altijd top, maar verder ging alles prima.
Ervaringen met de Waal waren positief en de communicatie hebben we als prettig ervaren. Tijdens de sleuteloverdracht goede uitleg gekregen over de gang van zaken.
We zijn erg blij met onze nieuwbouw woning. Kwa algemene communicatie kan er wel wat verbeterd worden. Zo moesten we soms zelf vragen naar updates over het project, omdat deze weinig werden gestuurd. Sommige zaken in de woning en in het complex had wat beter over nagedacht kunnen worden bij de afwerking. Zo kan onze deur van de berging niet helemaal open, omdat er een lamp onhandig is opgehangen in de gang. Verder wel een fijne persoonlijke communicatie gehad met ons contactpersoon van Waal. Altijd een snel en duidelijk antwoord.
Wij zijn uiterst tevreden over Waal als bouwer van ons appartement in 's-Gravenzande. Tijdens het hele bouwproces werden wij keurig geïnformeerd over de voortgang. Al met al een zeer positieve ervaring!
Wij zijn tevreden over Waal als bouwer van ons appartement in ’s-Gravenzande. De afwerking is netjes en de communicatie verliep vlot. Vragen werden snel en professioneel beantwoord. Het enige aandachtspunt is dat de updates vanaf de bouwplaats wat frequenter hadden gemogen. Verder een positieve ervaring!
Matige communicatie, mag meer overleg gezocht worden en klantgerichte aanpak. Bij (bouwtechnische) aanpassingen hoge niet marktconformeprijzen. Nazorg na oplevering ter verbetering.
Goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van het nieuwbouwproject. Vragen werden snel beantwoord. Opleverbijeenkomst had via een mail afgedaan kunnen worden ipv een fysieke bijeenkomst.
Waal heeft mijn nieuwbouw appartementencomplex gebouwd. Ik vind hen zeer duidelijk in de communicatie, afspraken worden tijdig doorgegeven en vragen worden snel en professioneel beantwoord. Ik voelde mij echt gehoord in mijn wensen, zeker omdat je als klant gekoppeld wordt aan een woonconsulent. Zo weet je altijd met wie je communiceert. Dat is prettig. Als enige puntje vond ik de soms de communicatie wat betreft prognoses oid summier. Maar dit is maar een klein puntje.
Ik heb een positieve ervaring gehad met Waal als bouwpartij. Vanaf het eerste contact werden afspraken nauwkeurig nagekomen en verliep alles volgens planning. De communicatie was helder en professioneel, waardoor ik altijd wist waar ik aan toe was.
Mooie bouw, alleen is extra uitleg over de systemen gewenst. Kleine foutjes worden opgelost, alleen door de foutjes in sommige dingen wat minder vertrouwen
Onze ervaring met Waal Bouw was helaas niet zonder hobbels. Het proces verliep moeizaam: wanneer wij ergens om vroegen, was de eerste reactie vaak ‘nee’ of dat het niet mogelijk zou zijn. Pas na aandringen werd er daadwerkelijk gekeken naar de mogelijkheden. Dat voelde soms als weerstand, terwijl we juist hoopten op samenwerking. Een duidelijk voorbeeld daarvan was een fout die door hen was gemaakt. In eerste instantie leek het alsof dit niet hersteld kon worden, maar uiteindelijk – na ons doorzetten – kwam er toch een oplossing. De oplevering duurde ook langer dan we hadden verwacht en gehoopt, wat extra spanning gaf richting het einde van het traject. Toch willen we ook benoemen dat we uiteindelijk erg blij zijn met het huis. Het resultaat mag er zijn, en ondanks het moeizame proces wonen we nu met veel plezier in ons nieuwe thuis.
Eindresultaat is goed. Tijdens de bouw waren er momenten waarop onduidelijkheid was over de opties en het registreren hiervan. Dat zou in het vervolg beter kunnen via 1 platform. Dit is uiteindelijk netjes opgelost. Verder vind ik de communicatie via eigen platform in plaats van email een slechte keuze, hierdoor heb je als klant geen zwart op wit bewijs over communicatie.
Algemene ervaring met Waal is goed. Duidelijke communicatie en flexibel met deadlines (wij stapten pas laat in het project). Ze hebben ons goed geholpen met onderaannemers als daar de samenwerking stroef liep. Oplevering vroeger dan verwacht met een goede bouwkwaliteit wat de verdere afwerking van het huis vereenvoudigd.
Wij zijn blij met onze woning. Helaas was het een zeer langdurig en frusterend bouwproces waarbij de communicatie te wensen overlaat. Ook hebben wij de aannemer diverse keren moeten corrigeren op gebied van bouwregelgeving, omgevingsvergunning/welstand en het zonder overleg afwijken van de aanneemovereemkomst.
Transparant tijdens de Bouw. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Als er punten waren, zijn deze gelijk netjes opgelost. En een mooie bonus; ons huis werd een half jaar eerder opgeleverd dan de eerste prognose!
Wij zijn tevreden met het werk dat Waal heeft geleverd. Tijdens het bouwproces was de communicatie erg helder en ook na oplevering is Waal goed bereikbaar. We vonden de afwerking van het huis over het algemeen erg netjes. De punten die niet klopten bij oplevering, zijn snel opgepakt.
De communicatie was prima! Regina heeft het super gedaan
Goede ervaring. Laagdrempelig bereikbaar. Mooi eindresultaat. Al met al heel tevreden In de tuin wel een hoop rotzooi achtergelaten.
Tot aan de sleuteloverdracht is alles voortvarend gegaan.
Tijdens de bouw van ons huis hebben we fijn contact gehad met ons contactpersoon. We werden goed in de verschillende beslissingen meegenomen en als dingen onduidelijk waren, werd dit snel verholpen.
Schiedamsedijk 22
3134KK VLAARDINGEN
Bij de bouw is de enige echte opdrachtgever de eindgebruiker. Koop een nieuw huis en het merendeel van de mogelijkheden is al vooraf bepaald. Waarom eigenlijk? Een gebouw is een thuis, een uiting van identiteit voor een bewoner of gebruiker. Het is het terrein waarop mensen juist invloed zouden moeten hebben. Waal gaat daarom voor klantgedréven bouwen, voor een aanpak waarin de beleving van de eindgebruiker centraal staat. Waal gaat continu voor èchte verandering. Stap één om dichter in de huid van onze eindgebruiker te kruipen: co-creatie. Eindgebruikers inspireren om aan tafel te komen. Om mee te denken, samen te creëren.