Goed,maar wel een paar minpuntjes

Contact via woonconsulente Regina Ripson verliep uitstekend.Ook t Home DNA woondossier werkte plezierig. Voor-en afleverschouw viel me tegen.Erg makkelijk afgewimpeld onder de NEN norm e d. Had ook liever de opzichter van Waal zelf gehad ipv extern ingehuurd bedrijf.Kwaliteit "behangklare muren" erg onder de maat evenals lelijke dagkanten Liever iets meer betaald voor mooi stukwerk.Verder mooi huis en tevreden

Gematigd tevreden

Blij dat het huis is opgeleverd en gedurende het verloop van de bouw bij vragen snel geholpen werd. Echter het uitvoerende gedeelte waar veel fout ging in het blok, zoals verkeerde kleur tegels leggen, verkeerd vensterbanken en probleem van de muren afschuiven met een vergoeding die verre van toereikend was om het op te lossen, maakte het een beetje zuur. De term behangklaar kan je ook vergeten want dat was het verre van.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede begeleiding en duidelijke communicatie

Het kantoor was goed bereikbaar voor vragen. Daarnaast duidelijke communicatie via e-mail en telefonisch. In startfase alleen te weinig tijd om goede keuzes te maken, dat is jammer. Bij oplevering waren de punten uit de voorschouw opgelost. Dat was echt heel netjes.

Ruim voldoende

Gedurende het proces ben ik zeer goed geholpen door de woonconsulente van dienst. In het beginstadium is, bij het maken van de keuzes, meegedacht. De communicatie gedurende het proces verliep positief. Er werd snel op een voorgelegde vraag/ voorgelegde vragen gereageerd. Veelal specifiek op de voorgelegde vraag, soms in (te) algemene bewoordingen. Daarnaast zijn er tijdens het proces diverse contactmomenten georganiseerd. In overwegende mate als positief ervaren. Van een enkele informatiemiddag is mij de toegevoegde waarde ontgaan(informatiemiddag inz. installaties). De vooroplevering verliep positief en de verbeterpunten uit de vooroplevering zijn tijdig doorgevoerd en/of na de oplevering alsnog verholpen op een juiste wijze. De oplevering an sich heb ik als positief ervaren. Na oplevering zijn er echter wel een paar punten opgekomen, die nog dienen te worden gecorrigeerd en de communicatie wat te wensen overliet c.q. overlaat.

Tevreden

Nieuwbouw tussenwoning. Goed contact en woonconsulent dacht goed mee.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed bedrijf erg over te spreken!

Waal denkt met je mee waar dit nodig is, Regina heeft ons erg goed ondersteund in het proces van onze nieuwebouw woning. Ze reageert snel op vragen en vraagt dingen na waar dit nodig is. Hier waren wij erg over te spreken!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne begeleiding, maar niet alles een voldoende bij oplevering

Tijdens het bouwproces zijn wij goed te woord gestaan en verliep het contact soepel. Duidelijke en tijdige communicatie zorgde ervoor dat wij goed op de hoogte werden gehouden met de vooruitgang van de bouw. Na oplevering bleek niet alles conform de voorschriften van o.a. muren en dagkanten. Hierover was een duidelijk meningsverschil tussen bouwer en schilder.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima op weg geholpen, maar bij problemen niet de gewenste service.

Aan het begin goed geholpen met het helpen bij maken van keuzes. Maar als er dingen opgelost moeten worden of er problemen zijn.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Keurig proces en communicatie, afgeleverde product is minimum van het minimum

Waalbouw heeft het proces goed begeleid middels hun kopersbegeleiding. Ook tijdens de bouw was er goede communicatie. Het afgeleverde product is netjes volgens de normen echter zijn sommige dingen echt het minimum van het minimum, zoals dagkanten van sparingen in de betonwand zijn schuin en niet netjes afgewerkt en een stopcontact in de meterkast ontbreekt in de basis. Verder verliep de bouw zeer snel en ben ik zeer te vreden

Fijne partij!

Aannemer is meedenkend en flexibel, ook de nazorg nemen ze serieus, fijne omgang van zaken!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

betrouwbaar en een fijn contact met de medewerkers.

Nieuwbouw tussenwoning in Melissant Vriendelijk, goed en duidelijk contact met de bouwer. (erg behulpzaam tijdens het bouw traject) Netjes en op tijd opgeleverd

Mooi project, goed afgeleverd

Prima contact, betrokken medewerkers

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Teleurgesteld over de kwaliteit.

Wij keken heel erg uit naar onze nieuwe woning. Echter door vertraging, slechte afwerking, trage communicatie en onvoldoende klantvriendelijkheid zijn wij teleurgesteld.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Betrouwbaar, degelijk, korte lijnen, snelle reacties

De hierboven omschreven beoordeling geldt onverkort voor deze passage.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed werk en op tijd

Netjes en op tijd gewerkt

Summier met communicatie

Teweinig tussentijdse informatie.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Fijn contact met de bouwer en de uitvoerder

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een bouwer met visie waarbij je je als koper echt klant voelt.

Gedurende het gehele traject hebben we ons betrokken en gehoord gevoeld. Snelle reactie op vragen, duidelijke en gebruiksvriendelijke app. Het was ons eerste nieuwbouwhuis dus hebben geen ervaringen met andere bouwbedrijven. Een spannend proces maar prettig ervaren met Waal.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ik en mijn vriendin hebben voor het eerst een huis samen gekocht. Hierbij was Waal onze project aannemer. Wij hoorden vooraf van die horrorverhalen op het internet dat mensen maanden/jaren extra wachten voor de oplevering van hun huis. In geen enkel aspect is Waal hierin terug te vinden. We hebben een super oplevering gehad en alles is precies op tijd opgeleverd. Ook super netjes hoe ze alles bevestigen via hun eigen website en alle extra opties die je bij hun kon kiezen. Echt super tevreden!

mooie woning

Onze ervaring was erg positief. De begeleiding was top en alles werd netjes geregeld. Na een klein communicatieprobleem met de woonconsulente, werd dit snel en correct opgelost. Het huis is op tijd opgeleverd en de uitleg was heel duidelijk. ​Vragen werden altijd snel beantwoord en de kijkmomenten waren superleuk en er waren er genoeg. We kunnen niet wachten tot we over een week de sleutel krijgen!

Fijne ervaring met waal

Waal was onze aannemer voor het nieuwbouwhuis, altijd duidelijke communicatie en optijd afgeleverd, ook als er problemen waren werr jet snel opgepakt en verholpen. Ik zal deze aannemer zeker aanbevelen!

Erg blij

Erg blij

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.

Prima !

Mijn huis is door Waal bouw gebouwd. Het proces is prima verlopen. We kregen vaak een nieuwsbrieven. Hebben diverse kijkmomenten gehad! Ook als je een vraag had werd deze altijd netjes beantwoord. Ook werd ik goed begeleid met het kiezen van het meerwerk. Kortom ik ben zeer tevreden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Alles positief, daar word je blij van

Alles positief

• Advies N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Schiedamsedijk 22

3134KK VLAARDINGEN

Over Waal

Bij de bouw is de enige echte opdrachtgever de eindgebruiker. Koop een nieuw huis en het merendeel van de mogelijkheden is al vooraf bepaald. Waarom eigenlijk? Een gebouw is een thuis, een uiting van identiteit voor een bewoner of gebruiker. Het is het terrein waarop mensen juist invloed zouden moeten hebben. Waal gaat daarom voor klantgedréven bouwen, voor een aanpak waarin de beleving van de eindgebruiker centraal staat. Waal gaat continu voor èchte verandering. Stap één om dichter in de huid van onze eindgebruiker te kruipen: co-creatie. Eindgebruikers inspireren om aan tafel te komen. Om mee te denken, samen te creëren.

Over Bouwnu