Ik heb geleerd dichterbij mezelf te komen en rust te vinden zowel met eten als met andere situaties
Ik heb mijn gesprekken met Ingrid als heel positief en verhelderend ervaren. Ik ging erheen met de intentie om het over mijn eetgedrag te hebben, maar al snel kwamen we samen tot de conclusie dat dit niet de oorzaak was, maar een gevolg. Ingrid heeft mij ontzettend veel handvatten gegeven die mij in het dagelijkse leven helpen om meer rust te vinden en dichterbij mezelf te komen. Best lastig soms! Maar ik merk hoe meer aandacht en focus ik mij daarop leg, hoe meer 'mijn eetgedrag' naar de achtergrond verdwijnt. Ik weet beter hoe ik met verschillende situatie om kan gaan en heb ook geleerd wat mijn valkuilen en sterke punten zijn. Ingrid is heel fijn om mee te praten, oordeelt niet en heeft heel veel kennis en ervaring in huis. Ik voelde mij heel snel op mijn gemak bij haar! Ook dat is fijn als je het over best wel persoonlijke dingen gaat hebben. Al met al, namen de gesprekken een andere wending dan ik van te voren had verwacht, maar oh zo waardevol en ben ontzettend dankbaar dat Ingrid mij geholpen heeft dichterbij mezelf te komen!
Beveelt aan
10 December 2021