Hoi Aysenur, Bedankt voor de mooie woorden! Dit doet ons goed, fijn dat je zo positief terugkijkt op alles. Heel veel liefs van ons allemaal
Hoi Maaike, Bedankt voor je mooie beoordeling. Dat doet ons goed!! Heel veel liefs voor jullie 3!
Lieve Mayelle, Bedankt voor de mooie review. We zijn superblij om dit te horen! Heel veel liefs van ons allemaal
Bedankt voor de mooie woorden Rosanne! Het punt wat je aangeeft, over de alleenstaande ouder, nemen we mee. We gaan kijken of we hier een mooie oplossing voor kunnen vinden in de mailberichten. Bedankt hiervoor! Heel veel geluk!
Dankjewel voor de mooie review Annika, Super fijn om te horen dat jullie zo goed terugkijken op onze begeleiding. Heel veel geluk met elkaar! Liefs van ons allemaal
Wat fijn om te horen Maike, dankjewel voor deze mooie woorden. Heel graag gedaan en veel geluk! Groetjes van ons allemaal
Bedankt voor de review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel geluk!
Wat een mooie woorden, dankjewel! Hier worden wij heel blij van! Met liefde gedaan! Heel veel geluk met jullie mooie gezin, Groetjes van ons allemaal
Dankjewel Abby voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over alles Heel vee geluk met zijn 3tjes! Groetjes van ons
Dankjewel voor je mooie review Charlotte. Fijn dat je zo positief terugkijkt op alles. Heel veel geluk met jullie gezin! Liefs van ons allemaal
Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent, ook al waren we wat meer 'langs de zijlijn' betrokken. Heel veel geluk! Lieve groetjes van ons allemaal
Wat een lieve woorden! Dankjewel voor deze mooie reactie. Dit doet ons goed! Lieve groetjes van ons allemaal
Dankjewel voor de mooie review! Daar zijn wij heel erg blij mee. Fijn dat je het zo goed ervaren hebt. Geniet van jullie gezin! Lieve groetjes van ons allemaal
Lieve Britt Dankjewel voor je mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze begeleiding. Hier worden wij echt blij van!!!! Lieve groetjes van ons allemaal
Dankjewel voor je lieve woorden Wieke! Je maakt ons blij hiermee! Heel veel groetjes van ons allemaal!
Dankjewel Daniella voor het invullen van de review. Fijn dat je zo goed terugkijkt op onze begeleiding. Geniet ervan! Groetjes van ons allemaal
Dankjewel voor het invullen Kelsey, Fijn dat je zo goed terugkijkt op de begeleiding! Wat ontzettend mooi om te horen. Geniet lekker met zijn drietjes Veel liefs van ons allemaal
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.