Perfecte begeleiding waardoor een bijzondere en dierbare herinnering

Heel veel waardering voor de wijze van de begeleiding van de uitvaart door Will Buckens, zeer betrokken, dag en dacht bereikbaar. Geen vraag is te veel, adviseerde en maakte mogelijk wat wij in gedachten hadden. Liet ons kennis maken met woorddienstbegeleider Siem van Baal, geweldig hoe hij het verwoordde in tekst en zang! Ik vind het fijn dat de bijeenkomst in het uitvaartcentrum in Roosendaal gehouden werd (mooi ingericht), heel intiem.

Kort samengevat? Meer dan uitstekend!

Zoals de titel al zegt; meer dan uitstekend! Gedurende het hele traject (voor, tijdens en erna) uitstekende begeleiding, adviezen en zelfs een luisterend oor. Uiteraard is het in feite een zeer droevige gebeurtenis, maar dankzij Coppens (en met name Jeffrey) is alles mooie en netjes geregeld (tot in de puntjes). Wat een absolute opluchting is, want er moe(s)t inderdaad erg veel worden geregeld. Dit was onze eerste ervaring met uitvaart/crematie in (zeer) persoonlijke sfeer, maar het is toch wel erg fijn om te weten dat een uitvaart/crematie bij Coppens in goede handen is. Niks is teveel en vriendelijkheid alom. Wat ook erg fijn was, was het feit dat men altijd probeert mee te denken. Ik hoop, logischerwijs, dat wij geen beroep meer hoeven te doen op Coppens in de nabije toekomst. Maar mocht het onverhoopt nodig zijn, dan weten wij wel waar wij moeten zijn. Niks dan lof over Coppens Uitvaartzorg en hun team!

zeer betrokken en goed advies

Vanaf het moment dat je contact opneemt met Uitvaartcentrum Coppens is er, tussen alle verdriet en emoties door, een leidraad. Stap voor stap, dag voor dag word je op een hele sympathieke maar ook professionele manier begeleid tot de dag van de plechtigheid aangebroken is. En, net als bij een puzzel, valt dan alles samen. De dienstverlening is van hoogstaande kwaliteit bij dit bedrijf, evenals de flexibiliteit om op het laatste moment nog snel even iets recht te kunnen zetten. Wij hebben niets dan lof voor Jeffrey en zijn team.

We kregen een hele fijne en persoonlijke begeleiding in deze moeilijke periode.

We zijn heel erg tevreden over de hele fijne en persoonlijke begeleiding die we kregen in de periode na het overlijden van mijn moeder. We kunnen toch met een fijn gevoel terugkijken op deze week na het overlijden tot en met de crematie, omdat alles precies gegaan is zoals we graag wilden.

De begeleiding vanuit Coppens was ontzettend warm en empatisch zie onder

De persoonlijke en warme begeleiding van Wil Buckens ( die altijd klaarstond en bereikbaar was) van Coppens uitvaartverzorging, waarbij we gebruik mochten/ konden maken van de familiekamer in Oud Gastel en waarbij zoveel mogelijkheden werden aangeboden mbt goed afscheid nemen maakte dat we dit afscheid allemaal als een heel mooi afscheid hebben ervaren ondanks het verdriet.

Betrokken, professioneel

Geen enkel negatief punt te bedenken. Will Buckens heeft de zaken uiterst kundig geregeld en de woorden die hij tijdens de dienst zei pasten helemaal in het plaatje

veel steun, lastig om met zowel de familie als de executeur afspraken te maken

ik persoonlijk had het nog prettiger gevonden als er maar met een persoon zaken gedaan werd. nu was het soms met zowel de familie als de executeur afspreken. Verder goed begeleid met gevoel voor de mensen die achter blijven.

Respectvol en meedenkend.

Mijn ouders zijn op 6 weken tijd overleden. Eerst mijn moeder daarna mijn vader. De plechtigheden vonden plaats in het afscheidscentrum aan de Meeten 42 te Roosendaal. Heel sfeervolle locatie, geen tijdsdruk bij het condoleren. Heel vriendelijk en flexibel personeel. Er werd ook goed meegedacht.

Aardige en vriendelijke mensen, die geduldig zijn en de tijd nemen.

Aardige en vriendelijke mensen, die geduldig zijn en de tijd nemen. Goede uiteenzetting van de kosten vooraf.

Zeer goede en eerlijke service, erg persoonlijk

Tijdens het gesprek aan huis erg goed en eerlijk geholpen. Alvorens we allerlei afspraken gemaakt hadden heeft de medewerker van Coppens alles uitgezocht bij de verzekeraar of er wel werd uitgekeerd als een zelf gekozen uitvaartondernemer werd gecontracteerd. Dit om financiële verrassingen te voorkomen. Erg fijne samenwerking.

Zeer betrokken, vriendelijk, betrouwbaar en vakkundige begeleiding

We kunnen niet anders zeggen dat het allemaal heel goed geregeld was. Het was heel fijn dat Jeffrey ons stap voor stap alles uitlegde en ons heel goed begeleide maar vooral ook dat hij heel goed luisterde en ons de tijd en ruimte gaf voor onze persoonlijke wensen omtrent de uitvaart van onze Oma /moeder Het was ook heel fijn dat we altijd even mochten bellen als we nog iets wilde veranderen of wat wilde weten.

we zijn geduldig en respectvol behandeld. Ik zou een ieder Coppens uitvaart aanraden.

vriendelijk betrouwbaar en zeer betrokken

Coppens is een bedrijf dat goed weet om te gaan met het verdriet en droefenis van de familie. ze regelt wat er geregeld moet worden en geeft de juiste informatie . ik heb dat ervaren met het overlijden van mijn vrouw en ook van mijn zus.de beide diensten waren tot in de kleinste details goed geregeld, ook de nazorg was prefect. wij willen jullie daar nog voor bedanken .ps. de firma Coppens zou ik altijd aanbevelen . Groet Jan Sep

Veel gevoel voor de verdrietige omstandigheden

Perfect geregeld.

Zeer flexibele en vakkundige begeleiding met alle beslissingsvrijheid om iets wel / niet te doen.

Het overlijden van een dierbare is een heftige gebeurtenis waarbij in korte tijd veel besproken en afgehandeld dient te worden. Hierbij zijn wij op een zeer prettige manier geholpen waarbij onze contactpersoon ons alle vrijheid gaf om bepaalde beslissingen te nemen. De contactpersoon hield nauwlettend in de gaten dat de tijdlijn qua organiseren nergens in het gedrang kwam en alles in alle rust overwogen kon worden. ook extra's konden op korte termijn gerealiseerd worden. En in sommige gevallen nam de contaqctpersoon zelf het initiatief als wij iets over het hoofd zagen.

Coppens ontzorgt op een professionele- en betrokken wijze.

fijn om tijdens deze moeilijke periode iemand om je heen te hebben die overal aan denkt en tips geeft. De wijze waarom crematie is vormgegeven is waardig, respectvol met volop mogelijkheid om er de eigen wensen in te brengen. Wij kijken terug op een waardig afscheid, hetgeen een belangrijke, positieve bijdrage heeft in het rouwproces.

Betrokken, correct, snel

Betrokken, correct, snel

Professioneel en met warmte

De goede en professionele begeleiding van Coppens/Irma zijn een belangrijke steun geweest voor ons. We hebben veel troost kunnen halen uit het mooie afscheid.

Fijne service en vriendelijk personeel

Het was een fijne ervaring. Wil Buckens die ons bij gestaan heeft is een hele rustige man waar we heel blij mee waren en ma dit zelf ook wilde dat hij dit zou doen. Alles is gegaan hoe het afgesproken is tussen ma en jullie als onderneming. Als ik vragen had kon ik bellen of appen maakte niet uit het werd geregeld als er iets was. Het was een mooie afscheid.

Goede contacten/adviezen en vriendelijke serviceverlening.

personeel geeft aandacht, is vriendelijk en deskundig.

In 1 woord geweldig. De manier van samenwerken met de betrokken familie is professioneel. Iedereen heeft de overtuiging dat het best mogelijke voor de nabestaande is gedaan en dat de overledene met respect is behandeld.

In een woord geweldig, goede service en begeleiding.

In een woord geweldig, goede service en begeleiding.

Goede begeleiding en heel betrokken

Vanaf het eerste moment was er een goede band met Irma. De betrokkenheid en hoe zij ons benaderde was warm. Ze wilde ons echt leren kennen en heeft al onze vragen heel duidelijk beantwoord. Mijn man, en onze vader, lag er prachtig bij. We hebben heel goed afscheid kunnen nemen. Ze hield ons overal van op de hoogte. Heeft ons telkens heel goed ontvangen. Mede door uw onderneming hebben wij alles goed kunnen regelen en af kunnen sluiten. Heel veel dank.

Goede service in een moeilijke periode.

Het bedrijf neemt een zorg uit handen en begeleidt je gedurende een moeilijke periode. Ook daarna kun je er een beroep op doen.

Meelevend, meedenkend, zeer deskundige en sympathieke mensen.

Het personeel van begrafenisonderneming Coppens staat dag en nacht voor je klaar, denkt met je mee, geeft goede adviezen, handelt correct en doeltreffend en gaat op een persoonlijke, warme manier om met de nabestaanden, geeft genoeg ruimte om de herdenkingsdienst zelf in te vullen, maar kan daarbij ook goede begeleiding bieden als dat nodig is. De locatie waar de overledene opgebaard wordt, is mooi en rustgevend. De verzorging van het drukwerk (advertentie, rouwkaart, prentje) is ook prima. Wij zijn heel tevreden en bevelen deze onderneming zeker aan anderen aan!

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.