Super verzorging en begeleiding

De begeleiding en verzorging van de uitvaart was super. Wij hadden het ons nooit zo kunnen voorstellen hoe goed en respectvol dit alles is gedaan. Dikke complimenten!

Uitstekende begeleiding en zorg rondom het overlijden

Wij hebben de begeleiding van Coppens als uitstekend ervaren. Prisca was een fijne, rustige uitvaartbegeleidster. Zij heeft de uitvaart en de weg hiernaartoe uitstekend begeleid en georganiseerd. Er was alle ruimte voor de eigen wensen en verlangens als gezin. Ook de nazorg hebben wij als goed en prettig ervaren.

Er is geen herkansing; een uitvaart moet in één keer goed en dat is wat Coppens doet.

We hebben Coppens ervaren als een uiterst professionele organisatie met ervaren, sympathieke medewerkers. Punctueel, mensgericht en dienstverlenend. Dankzij een flexibele instelling is men in staat om tot in detail maatwerk te leveren.

behulpzaam ,respectvol

Vriendelijk en zeer behulpzaam waardoor het afscheid mooi was voor ons als nabestaanden.

Ontzorging in volledige samenspraak

Al tijdens het ziekbed van mama contact gezocht om alvast een en ander te kunnen bespreken. Er werd tijd genomen om het hele afscheid door te nemen met pa en mij, een hele geruststelling dat er al zoveel geregeld kon worden. Bij het overlijden waren het alleen nog wat definitieve beslissingen. Een hele persoonlijke, warme begeleiding in het hele proces, alles was te bespreken en alles in overleg. Ook het definitieve afscheid was een perfect geregelde dag, kortom een hele liefdevolle ontzorging.

Perfect alles zoals we wilden

De begeleiding was fantastisch vooral door Jeffrey Heeft ons goed geholpen met alles De familie kamer was erg prettig zou dit iedereen aanraden Ook de dienst door Jolanda vonden we erg fijn en mooi Het is daardoor gegaan zoals wij en hij het wilde

Zeer goede begeleiding en fijne medewerksters

Eerste gesprekken waren fijn, vragen stond vrij en daar werd ook naar geluisterd. Bij onduidelijkheid werd er altijd contact gezocht. Er werd snel gehandeld, 'goed en zakelijk' werd alles gedaan en wij vonden dat zeer prettig. Zeer fijne medewerksters geven de moeilijke periode een zacht gevoel.

Ontzettende steun geweest

De begeleiding is in een woord geweldig. Overal wordt je mee geholpen. Overal wordt aan gedacht. Aandacht en begrip. We hebben tot het laatst een goede steun gehad en ze hebben bijgedragen dat ik alles een plekje heb kunnen geven. Waarvoor mijn dank. Erica

Alles goed geregeld.

De hele familie is zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding van de vertegenwoordigster van Coppens Uitvaartzorg. Haar betrokkenheid, aandacht en adviezen hebben ons zeer goed gedaan. Altijd bereikbaar!!!!!

Fijne, begripvolle, rustige begeleiding

Jeffrey heeft ons prima begeleid bij het afscheid van ons pa. Door te luisteren naar onze wensen, die pa had aangegeven, hebben wij ons pa het afscheid kunnen geven zoals pa het wilde. Ondanks het verdriet en gemis houden wij een warm gevoel over aan het afscheid van pa.

Van begin tot het eind was alles top geregeld.

Het gevoel wat wij vanaf het eerste contact hadden met Jeffrey was gelijk goed. Heel de week alles regelen dat liep perfect alles was bespreekbaar en alles kon ook gewoon. Vooral op het eind tijdens het afscheid nemen bij de oven was voor Ton en mij een hele mooie afsluiting. Dank daarvoor en zeker dank voor alle andere medewerkers die hier bij betrokken waren.

Uitstekend begeleiding

De uitvaart van mijn broer had Coppens uitvaartzorg tot de volle tevredenheid gedaan. Vandaar dat ik bij het plotseling overlijden van mijn lieve vrouw Coppens gevraagd heb ook haar uitvaart te verzorgen. Bij de uitvaart van mijn lieve vrouw te verzorgen heb ik heel veel steun en begrip van Irma mogen ontvangen. Niets was teveel; was aanpassing gewenst dan werd dat direct geregeld. Mede dankzij Irma hebben wij een heel mooi en waardig afscheid kunnen nemen van lieve en zorgzame vrouw.

zeer goed

ik vond de begeleiding en onze wensen zeer goed begrepen werden. ze nemen je veel uit handen en dat was erg fijn. we wilden ook graag een medewerker die we kende en dat werd geregeld ik en de kinderen zijn heel tevreden bedankt voor alles

zeer professionele en fijne samenwerking

Wij hebben de begeleiding voor de begrafenis als erg prettig ervaren.

Meer dan goed en duidelijk geïnformeerd en gefaciliteerd.

De gehele uitvaart van mijn vrouw was van af het begin tot het einde uistekend geregeld en de nodige zorg omtrent het regelen van de verzekering polissen was bij hun in goede handen. De mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een familiekamer is zeer goed bevallen en zou ik een ieder willen aanraden. Je kan op deze manier met de familie ongestoord afscheid nemen wat thuis veel minder makkelijk gaat.

perfect kon niet beter

In de moeilijkste week van mijn leven was Jozina mijn steun en toeverlaat.Ze dacht werkelijk aan alles en niets was haar teveel. Mede dankzij haar was deze week iets dragelijker. Jozina heel erg bedankt voor alles.

Van eerste uur van overlijden tot een tijd na de crematie. Super begeleiding. Mooier had niet gekunt

Na het overlijden van mijn man. Belde ik deze uitvaartcentrum. Had met heb geen kennisgemaakt vooraf. Via internet zag ik dat de dienst daar ook kleinschalig tot ca.90 personen gehouden kon worden. Prisca Rombouts werd onze begeleider. Met veel liefde en zorg deed zij dat. Ook werden wij verwezen naar een woordvoerster. Nou dat was een goed en mooi voorstel. Wat heeft Lonneke Dagevos van MemoriaZ mooi werk verricht. Ook de nazorg was voortreffelijk. Nog een belletje en ook nog thuis komen voor een gesprek. Ik hoop nog lang te leven. Maar weet nu zeker dat Coppens mijn crematie mag verzorgen. Ook mijn gasten waren zeer tevreden hoe deze uitvaart was verzorgd. Doe het niet nogmaals bedankt voor de goede zorg. Francien, Daniëlla en Ric

We hebben een afscheid gehad zoals we het wensten.

Alles was mogelijk, we hebben veel eigen inbreng gehad maar ook hulp waar nodig. Alles kwam heel professioneel over.

Klantvriendelijk, goede informatie!!

Zeer prettige omgang met Wendy en alles is goed verlopen.

persoonlijk, warm, proffesioneel

Na het overlijden van mijn lieve man, heb ik uitstekende en warme ondersteuning en begeleiding gekregen van Irma van uitvaartverzorging Coppens. Ze voelde precies aan wat er op dat moment noodzakelijk was en gaf ook ruimte om over deze immens verdrietige periode te praten. Ze is een enorme steun geweest in heel het proces van overlijden en crematie en wist precies aan te voelen waar we behoefte aan hadden. Hierdoor kijken we terug op een mooi, liefdevol en persoonlijk afscheid.

In alle opzichten uitstekende en zeer bertokken begeleiding vanaf het overlijden van onze moeder tot

Met respect en dankbaarheid kijken wij terug op de zeer professionele, toegewijde en vooral ook zeer betrokken wijze waarop wij begeleid zijn vanaf het overlijden van onze moeder tot en met haar afscheid in het crematorium. De begeleiding en organisatie waren niet alleen tot in de puntjes verzorgd maar kenmerkten zich ook door inlevingsvermogen en oprechte aandacht. Het heeft ons mogelijk gemaakt onze moeder een mooi en persoonlijk afscheid te geven waarvoor wij zeer dankbaar zijn.

Heel goed

We waren aangenaam verrast door de persoonlijke benadering van zowel Wiil, waar we de voorbereidingen mee hadden gedaan, als Irma die de uitvaart heeft geleid. Heel fijn dat er met ons meegedacht werd. Het was daardoor een intiem en passend afscheid.

super service

zeer goede begeleiding vanaf het overlijden tot aan de crematie geven alle ruimte om te rouwen maar waar nodig ook een vrolijke noot alles tot in de puntjes geregeld , ik ben deze mensen zeer dankbaar voor hun inzet dank jullie wel

In één woord : Fantastisch

Warm, vertrouwelijk en iedereen even attent en vriendelijk. Niets is hun teveel. En zij denken heel erg mee.

Zeer vriendelijk en prettig

Warm en invoelend. Deden goede suggesties die duidelijk niet de duurste mogelijkheden waren. Lieten ons de keuzes zelf maken. Lieten voldoende ruimte voor eigen initiatief.

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.