kleinschalig

Had al eerder positieve ervaringen met Coppens dus vandaar deze keer weer voor hun gekozen. Weer positief

Prima verzorgd.

De begeleiding was uitstekend; alles is uitgevoerd zoals wij dat als familie gevraagd hebben. Discretie voorop.

De samenwerking was uitstekend.

Vanaf het begin tot het einde was de samenwerking met Coppens heel goed. Een medewerkster had wel een foutje gemaakt maar dat is verholpen met excuus. Het mooie was, dat de nu overlevende, zelf gesprekken heeft gevoerd met Coppens en de dienstbegeleidster. Er is met veel respect naar haar geluisterd en haar ideeën zeer goed uitgewerkt. We hebben samen met de dienstbegeleidster een ceremonie samengesteld. Het resultaat mocht er zijn. De ceremonie duurde bijna 2 uur maar die waren zo om. Het was zeer persoonlijk. Ook de catering die erna was is perfect verlopen en naar onze wensen gerealiseerd.

bewondering

Dankzij Coppens hebben wij een mooi en warm afscheid van ons pa gehad. We hebben heel veel steun en goede begeleiding gehad van Prisca. Was die dagen om alles te regelen altijd bereikbaar. Alles was te bespreken. Het was TOP. Dat doet heel goed!!! Dankjewel.

Prima!

De benadering en begeleiding door Coppens is door ons als zeer fijn en professioneel ervaren.

Vanaf het eerste moment tot op de dag van vandaag heel blij met jullie

14 februari 2019 kwam ik voor het eerst met mijn vrouw bij Coppens. We hebben daar met Irma gesproken over van alles. Beide hadden we er zo een goed gevoel eraan overgehouden dat het ons voor de rest gewoon rust gaf. Wij / ik ben zo blij met met Irma, die heeft zo goed aangevoeld dat de uitvaart van Angelique zo mooi en naar onze wens is verlopen. Zoveel mensen hebben het een hele mooie uitvaart gevonden en dat helpt ons bij de verwerking. Ik kan maar een ding zeggen. Irma bedankt, maar ook iedereen die ik niet heb gezien en gesproken en dan bedoel ik degene die de foto's en muziek zo mooi hebben verzorgd. heel mooi gedaan. DANK daarvoor.

Warme en persoonlijke begeleiding. Respectvol!

We zijn zeer tevreden over de rustige en warme begeleiding door Prisca van Coppens Uitvaartzorg. Haar persoonlijke aandacht voor alle betrokkenen, haar luisterend oor en haar adviezen hebben er mede voor gezorgd dat we ons ma een mooi afscheid hebben kunnen geven. We hebben ook veel waardering voor de betrokkenheid en behulpzaamheid van de overige medewerkers. Er werd opvallend veel respect getoond voor de overledene. Dat deed ons als familie erg goed en zijn we dankbaar voor.

Alles respectvol en persoonlijk geregeld

Er was veel respect en aandacht. Er werd rekening gehouden met alle persoonlijke wensen. We hadden het volste vertrouwen dat alles goed geregeld was zodat we ons konden richten op het afscheid en obs verdriet zonder ons verder zorgen ergens om hoeven te maken.

Een zeer mooie uitvaart verzorgd door prachtige mensen

Ik heb mijn moeders uitvaart daar gedaan en vond het zo bijzonder mooi hoe deze mensen dit deden , vol met liefde voor hun vak maar ook voor ons als nabestaande. Omdat ook mijn man ongeneselijk ziek was zijn we samen naar Coppens gegaan en hebben ook onze wensen bij hun vast laten leggen. Mijn man is 9 nov 2019 overleden en ook deze uitvaart was zoals mijn man het wilde . Voor mezelf heb ik ook daar al alles vast laten leggen omdat ik het ook graag zo wil. Alles zeer netjes geregeld en niks moet maar alles mag. Ik kan alleen maar zeggen dat ik niets anders heb dan lof voor dit mooie familie bedrijf van Coppens en petje af voor alle lieve medewerkers die dit allemaal zo doen zoals je het zelf graag wilt

Goede begeleiding bij het laatste afscheid.

Mede dankzij de goede zorgen en inspanningen van Irma en haar collega's kunnen wij nu terugkijken op een waardig en mooi afscheid.

Prettig en persoonlijk

Er komt meteen na het overlijden veel op je af maar Irma van Coppens heeft ons direct op een hele rustige en fijne manier geholpen. In de week dat ze ons bijstond kon je echt merken dat het een familiebedrijf betreft. In een hele moeilijke tijd heb ik Irma en haar medewerkers als heel prettig ervaren!

Een betrokken organisatie.

Ik zou Coppens van harte aanbevelen. Ze hebben de uitvaart volledig naar onze wensen kunnen regelen.

warme service

Helaas al 2 keer op 2 jaar tijd gebruik moeten maken van de diensten van Coppens uitvaartzorg. Maar beide keren super begeleid in het nemen van afscheid van de overledene.

Persoonlijke, warme en fijne begeleiding. Prachtig afacheid.

De begeleiding, zorg en aandacht door Irma Kerstens was heel persoonlijk, warm en oprecht. Echt super fijn. Ze stond altijd voor ons klaar om ervoor te zorgen dat alles geheel naar onze wens geregeld werd. Niks was te veel en alles was mogelijk. Ze was er voor ons op momenten dat wij haar nodig hadden of dat er zaken geregeld moesten worden maar ze was ook precies op de juiste momenten aanwezig maar “onzichtbaar”. Irma benoemde de mogelijkheid om het levensverhaal van mijn vrouw en onze moeder dmv een Luizterverhaal te laten vertellen, gecombineerd met zang door Martine van de Kar ondersteund door pianomuziek. Wat was dat prachtig en persoonlijk. Wat hebben veel mensen gezegd dat ze nog nooit zo’n mooi afscheid meegemaakt hebben. We kijken met een heel goed gevoel terug op deze verdrietige maar ook heel waardevolle periode. Nogmaals dank Irma en alle andere medewerkers van Coppens.

Een warm gevoel

Van het begin tot het einde heeft Irma ons uitstekend begeleid. Zij had snel door, wat de wensen waren. Ook het samenzijn op de dag van de crematie, was sfeervol en warm. Ook degene die aanwezig waren, spraken vol lof!! Bedankt namens mij en de familie.

Een persoonlijke en stijlvolle baken op weg naar de laatste reis!!

De deskundige, maar vooral ook persoonlijke begeleiding hebben wij zeer gewaardeerd.

Tot en met de crematie zoals wij t hebben gewenst

Wij zijn persoonlijk, aardig en proffesioneel begeleidt in wat nodig was Alles werd op een rustige wijze besproken. Echter zouden wij nog een nagespeeld krijgen, waarvoor kontakt zou worden opgenomen na de herfstvakantie. Dit is niet gebeurt. Ook zou, via Coppens, een steenhouwer contact met mij opnemen over de aanpassing van de steen, en hier heb ik ook niets van vernomen Dit vind ik jammer

heel goed verzorgt

alles was heel goed verzorgt wij bevelen u zeker aan .

Alleen maar positief

Wij zijn heel goed begeleid en hebben mijn moeder een afscheid kunnen geven die zo mooi was,mede door de uitvaartbegeleiding

Uitstekend kan niet beter

Wij zijn erg tevreden over het verzorgen bij Coppens. Alles goed en netjes geregeld met 1 aanspreekpunt wat erg belangrijk is voor de nabestaande die een liefdevolle behandeling krijgen. Is voor iedereen aan te bevelen en nogmaals onze dank voor de verzorging. Familie Buijs

In een woord,,uitstekend

Het was fijn om door jullie begeleid te worden. Een speciaal woord van dank aan Will, Josina en Lonneke. Met vriendelijke groet. Riky, kinderen en kleinkinderen.

Alles was super netjes verzorgd en zeer goede begeleiding

Alles was tot in de puntjes verzorgd.

We hebben juist door Coppens Uitvaartzorg een warm afscheid gehad van onze allerliefste.

Het overlijden van onze allerliefste vriend en pa kwam niet onverwacht maar toen het moment daar was schrokken we er nog heel erg van. Een van de eerste gedachtes was om Coppens te bellen gezien onze eerdere goede ervaringen met hen. Ze hebben ons niet in de steek gelaten maar hebben ons begeleid om het afscheid geheel naar onze wens uit te voeren. We zijn meer dan tevreden! Rentia en Kieran

Hele fijne zorg rondom de uitvaart van onze ( schoon) moeder

Wij hebben al twee keer de zorg rondom de uitvaart van onze moeders op een hele fijne en prettige manier mogen ervaren. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen!

De begeleiding was optimaal

De begeleiding, zorg en aandacht van m.n. mevrouw Wendy van Oosterhout was uitzonderlijk. Om een familie in rouw rustig, evenwichtig en alle tijd nemend bij te staan vereist een groot inlevingsvermogen en kundigheid, en juist dat had mevrouw Wendy van Oosterhout in huis. Om haar optreden weer te geven kom je al snel in superlatieven terecht. Een geweldige vrouw die ik alleen maar van grote pluimen kan voorzien. Chapeau.

De Meeten 42

4706NG Roosendaal

Over Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens

De bekwame en betrokken mensen van Coppens Uitvaartzorg nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.